Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

boosthy
Nov uporabnik

tpv avto - nakup Lagune

Napisal/-a boosthy Po jun 09, 2008 12:49 pm

Zanima me, ali ima morebiti kdo izkušnjo z nakupom rabljenega vozila pri podjetju TPV d.o.o. So baje največji "dealer" rabljenih Renaultov, in kot sami pravijo, so zelo konkurenčni v tej panogi. Odgovorno jamčijo za stanje vozila, kilometre, itd.

Med drugim imajo v prodaji tudi rabljene službene Revozove avtomobile. Prav za enega izmed teh se odločam tudi sam.
Zanimajo me vaše izkušnje s podjetjem in pa ali velja kupovati Revozova službena vozila?
Za vse vaše izkušnje vnaprej hvala.

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Po jun 09, 2008 12:55 pm

Kot velja za vsakega dilerja...

Nekaj avtov imajo dobrih nekaj je slabih.
Avto je treba zato dobro pregledat. Ob morebitni napaki je treba to takoj javit (seveda če dajo garancijo) in ob uveljavljanju biti neizprosen.

Sicer pa se mi zdi, da je kar nekaj ljudi že kupilo tukaj avto.

boosthy
Nov uporabnik

Napisal/-a boosthy Po jun 09, 2008 1:01 pm

Ja, garancijski rok je tri mesece, tako, da je bol malo verjetnosti, da gre pri zmerni vožnji v treh mesecih kaj narobe...Ampak glede na to, da mi avtomobil priporočajo kot izjemnega, ker je bil Revozov, sem malo v dvomih ali je to dobro ali slabo.Dobro zaradi pooblaščenih servisov,rednega vzdrževanja, itd., slabo zaradi različnih voznikov,...
Vsekakor pa bom avto temeljito pregledal in se dodatno zavaroval s pisnim aneksom, kjer bo opredeljena odgovornost za kilometre, skrite napake in ostalo.

Uporabniški avatar
burka
Stalni uporabnik

Kraj: Zasavje

Napisal/-a burka Po jun 09, 2008 2:19 pm

Sosed je kupil megana pri tej firmi in je zelo zadovoljen. Je avto res taksen kot je bilo receno. Avto pa pred nakupom res temeljito preglej, pojdi na testno voznjo....pa srecno!

Uporabniški avatar
davorkat
Novinec

Napisal/-a davorkat Po jun 09, 2008 2:28 pm

O TPV-ju je blo že velik napisanega, predvsem zelo slabe izušnje... Tole sem nahitro našel je pa tega veliko, malo sam poišči...

lp d

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... highlight=

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Po jun 09, 2008 3:16 pm

seveda ga je pohvalali, kdo pa ne. vsak cigan svojega konja hvali :lol:

mi smo tam kupili že 2 rabljena cliota in sta bila oba brez problemov. edino nekoliko višjo ceno imajo...
litr bencina, litr olja ;)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 9 gostov