hladni je napisal/-a:SpeedyRS je napisal/-a:Novega C4 za ta denar. Največ dobiš, probej primerjat kvaliteto plastike v notranjosti pri fabiji in 207, pa ti bo takoj jasno. C4 je enostavno boljši avto za manj dnarja, saj tudi spada v višji razred. Pa še lep avto je, za moje pojme.
od kdaj je kvaliteta/videz plastike merilo za nakup.ko da je je kdaj pego slovel po kvalieteti...
Simurgh je napisal/-a:Zahvaljujem se vsem, ki mi svetujete in da mi bo to tudi v pomoč. Pozabil sem dodati, da bom kupil nov avto ter bencinca. Res, da je Citroen C4 višji razred, vendar ne izstopa toliko (glede cene) kot npr. C5 ali Octavia ali kakšen drug, podoben avtomobil. Zato sem izbral avtomobile, ki imajo cene od 13.000 - 18.000 €.Kar mi je najbolj pomembno je to, da nima avto nekih napak na motorju, elektroniki in nima dragega vzdrževanja, zraven pa nudi veliko opreme in da se nasplošno ne kvari preveč hitro.
207sport je napisal/-a:skoda fabia pa peugeot 207 velka razlika....po samem dizajnu pa po notranjosti... sedezi sama armatura ne vem kolkr sem jst vidu to skodo pr mehaniku... avto za penzioniste k ga ne nucajo velik!!!
207sport je napisal/-a:ne recem nc sam jst nimam nikakersnih problemu pa ga mam zdej skorej eno leto
se pa zgodi da kej crkne k tud bmw pa mercedes crknejo zato pa mas garancijo k kups avto! pa tud wv CRKNE pa lahko kdor kol kr rece....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov