avtostef je napisal/-a:Lep pozdrav!
V uvodu - sem povsem navaden uporabnik in ne delam reklamo za nikogar. Tudi danes je prvi dan, ko sem se registrilal na to stran, ki je špica.
Vendar moram demantirati enega izmed uvodnih prispevkov na temo Nategatorji, ker imam sam z AC Krašna izjemno dobro izkušnjo. Lani oktobra sem pri njih kupil R Megane Grandtour 1.5 dCI l. 2006 uvožen iz Italije. Avto je imel servisno knjižico, realne kilometre, prvi redni servis v Italiji (kar sem preveril na pooblaščenem servisu), lepo ohranjen. Osebje na servisu je prijazno in strokovno. Avto je bil v garanciji, v garanciji sem tudi imel dve renaultovski težavici, ki so jih odpravili strokovno in hitro. Bil sem naročen na servis, nikoli nič čakal...tako da res nimam kaj reči.
Sedaj se je pojavila potreba, da kupim še en avto. To bo Renault Kangoo (novi model). Tudi tokrat se bom odločil enako in za istega prodajalca.
Se pa strinjam, da nihče ni popoln, vendar, po jutru ne moreš soditi dneva - se pravi, če imaš eno slabo izkušnjo, ne moreš potem kar posploševati.
Še 1x pa poudarjam, da z nikomer na tem servisu (AC Krašna) nisem v sorodu ali v kakšni tesni prijateljski zvezi, da ne bi kdo dajal kakšnih zaključkov v to smer.
Martin
simply je napisal/-a:Fantje kaj pa tole :
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2351721#
Očitno so že pri nas.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov