Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
erixon
Stalni uporabnik

Kraj: Dom je kjer je avto...

Napisal/-a erixon So sep 27, 2008 1:03 pm

No v Šempetru v Sav. dolini je nov prodajalec avtomobilov Hiter d.o.o..
Je šel že kdo tja gledat kakšen avto?
Rad imam ženske, ki znajo bočno parkirat.

Uporabniški avatar
ducky
Novinec

Napisal/-a ducky Po sep 29, 2008 2:59 pm

kaj pa RD AVTO, RUDMAN DEJAN S.P., ŠMARJEŠKE TOPLICE ?

Uporabniški avatar
RSI
Novinec

Kraj: obersburg

Napisal/-a RSI To okt 07, 2008 8:43 am

lp mogoče kdo ve kako je kej tule zadeva
DALIBOR VUJANOVIĆ S.P. ODKUP, PRODAJA IN PREPIS VOZIL AVTO MIKI
VIVE LE SPORT

marinka
Nov uporabnik

Napisal/-a marinka So okt 11, 2008 1:35 pm

kaj pa tale: AVTO LULIK DIMITRIJ LULIK S.P.,ajdovščina

A ima kdo kej izkušenj pri temu prodajalcu?lp ;)

samba67
Nov uporabnik

Napisal/-a samba67 Sr okt 22, 2008 11:53 am

MALGAJ POSTOJNA D.O.O. STROKOVNOST NI NJIHOVA VRLINA, pa tudi če si boste dali roko in sklenili posel, dokler nimate papirjev v roki se vse še lahko spremeni....
Kaj takega se mi še ni zgodilo... Dogovorili smo se za ogled novega vozila in cenitev našega. Pridemo iz Kp v Postojno (vzamemo dopust, pakirMO OTROKE S SABO...) pridemo go novega - testnega avta ni, pač ga ni je na terenu OK dobro boste naredili cenitev. Prodajalec ga pogleda in ponudi 7000 eur, pogajamo se koliko je doplačila če bo testni uredu in brezhiben -> pridemo na razliko 3500, vendar moramo še videt testnega polota. V torek pride polo gremo spet v Postojno - podrsan, slabo ohranjen, zbijemo še nekaj ceno dol, vzamemo polota in našega pustimo v postojni, drugi dan nakažem razliko za kupnino 3200 eur. Čez 6 dni me kliče prodajalka da so še enkrat ocenili avto in da dajo 5300?!? Halo, sem nakazala že kupnino in čakala da uredijo prepise in oni meni da so delali še enkrat cenitev (pa da ne govorim neumnosti ki so jih naštevali - da ni air bagov?! - saj imajo servis in to lahko preverijo!?, čeprav avto ni bil nikoli karamboliran kar pa so ugotovili :) Skratka logično smo odstopili od nakupa... se peljali v Prestranek h KON-TAK tam kupili še boljši avto, prijaznost je njihova najboljša vrlina za 7000 smo dali naš auto not čez dva dni je bil že prodan za višjo ceno. Bravo, sem vesela, da je zaslužil res pravi trgovec! Z avtom ki smo ga kupli pri KON-TAKT-u smo bili zelo zadovoljni!
Da se vrnem še h MALGAJU sem seveda opis ceegal poteka dogodkov poslala direktorju Malgaj pa ne mislit da ga je karkoli zanimalo ali da bi se pretegnil in kaj odgovoril. No komment, ampak itak nismo edini katere so nategnili pri Malgaju!!!

Uporabniški avatar
ducky
Novinec

Napisal/-a ducky Sr okt 22, 2008 1:58 pm

ali pa WIKRA, D.O.O., Škofja vas 66, 3211, ŠKOFJA VAS pri CELJU :?:

avtostef
Nov uporabnik

AC Krašna

Napisal/-a avtostef Po okt 27, 2008 6:40 pm

Lep pozdrav!

V uvodu - sem povsem navaden uporabnik in ne delam reklamo za nikogar. Tudi danes je prvi dan, ko sem se registrilal na to stran, ki je špica.
Vendar moram demantirati enega izmed uvodnih prispevkov na temo Nategatorji, ker imam sam z AC Krašna izjemno dobro izkušnjo. Lani oktobra sem pri njih kupil R Megane Grandtour 1.5 dCI l. 2006 uvožen iz Italije. Avto je imel servisno knjižico, realne kilometre, prvi redni servis v Italiji (kar sem preveril na pooblaščenem servisu), lepo ohranjen. Osebje na servisu je prijazno in strokovno. Avto je bil v garanciji, v garanciji sem tudi imel dve renaultovski težavici, ki so jih odpravili strokovno in hitro. Bil sem naročen na servis, nikoli nič čakal...tako da res nimam kaj reči.
Sedaj se je pojavila potreba, da kupim še en avto. To bo Renault Kangoo (novi model). Tudi tokrat se bom odločil enako in za istega prodajalca.
Se pa strinjam, da nihče ni popoln, vendar, po jutru ne moreš soditi dneva - se pravi, če imaš eno slabo izkušnjo, ne moreš potem kar posploševati.
Še 1x pa poudarjam, da z nikomer na tem servisu (AC Krašna) nisem v sorodu ali v kakšni tesni prijateljski zvezi, da ne bi kdo dajal kakšnih zaključkov v to smer.

Martin

Uporabniški avatar
RoZleht
Novinec

Kraj: Lj

Re: AC Krašna

Napisal/-a RoZleht Po okt 27, 2008 8:38 pm

avtostef je napisal/-a:Lep pozdrav!

V uvodu - sem povsem navaden uporabnik in ne delam reklamo za nikogar. Tudi danes je prvi dan, ko sem se registrilal na to stran, ki je špica.
Vendar moram demantirati enega izmed uvodnih prispevkov na temo Nategatorji, ker imam sam z AC Krašna izjemno dobro izkušnjo. Lani oktobra sem pri njih kupil R Megane Grandtour 1.5 dCI l. 2006 uvožen iz Italije. Avto je imel servisno knjižico, realne kilometre, prvi redni servis v Italiji (kar sem preveril na pooblaščenem servisu), lepo ohranjen. Osebje na servisu je prijazno in strokovno. Avto je bil v garanciji, v garanciji sem tudi imel dve renaultovski težavici, ki so jih odpravili strokovno in hitro. Bil sem naročen na servis, nikoli nič čakal...tako da res nimam kaj reči.
Sedaj se je pojavila potreba, da kupim še en avto. To bo Renault Kangoo (novi model). Tudi tokrat se bom odločil enako in za istega prodajalca.
Se pa strinjam, da nihče ni popoln, vendar, po jutru ne moreš soditi dneva - se pravi, če imaš eno slabo izkušnjo, ne moreš potem kar posploševati.
Še 1x pa poudarjam, da z nikomer na tem servisu (AC Krašna) nisem v sorodu ali v kakšni tesni prijateljski zvezi, da ne bi kdo dajal kakšnih zaključkov v to smer.

Martin

No da pa jst povem svoje mnenje o temle ... ko je moj oce kupu rablen avto pr njih, so zatrjevali po dolgem in pocez da je od prvega lastnika ... ko oce kupi avto, jst dobim prometno v roko, ugotovim da je oce sedaj cetrti lastnik ... ko jim oce to omeni, je zacel prodajalec kako je pa to mogoce, da oni pa tega res ne vedo ... da niti prblizno ne vejo da obstaja na internetu, da se da to preveriti ... ja, seveda, jst sm pa z lune padu ... pa tud tok idiotsko vedenje glede tega, ker je blo v servisni k jo je oce dubu sele ko je placal avto, je blo vidno da so trije razlicni ljudje delal servise na avtu ... naslednja zadeva je bla taka, da so po enem tednu, dobesedno zavorne ploscice razpadle ... seveda popravilo je blo treba placat ... tako da ima ocitno vsak drugacne izkusnje a ne ...

delija9
Nov uporabnik

Napisal/-a delija9 Po okt 27, 2008 8:46 pm

RSI je napisal/-a:lp mogoče kdo ve kako je kej tule zadeva
DALIBOR VUJANOVIĆ S.P. ODKUP,

poznam in nepriporočam ;)

Uporabniški avatar
ducky
Novinec

Napisal/-a ducky To okt 28, 2008 2:35 pm

dnovak24 je napisal/-a:
ducky je napisal/-a:Ima kdo kake (dobre ali slabe) izkušnje z FINEX, D.O.O., Slance 4, 3221 Teharje ?

Bejš stran dokler še lahko.... Je že večkrat omenjen v tej temi.

kje je kaj omenjan?

Uporabniški avatar
dnovak24
Uporabnik

Napisal/-a dnovak24 To okt 28, 2008 2:37 pm

poznam in nepriporočam :twisted:

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply So nov 22, 2008 7:14 pm

Fantje kaj pa tole :

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2351721#

Očitno so že pri nas. :D

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist So nov 22, 2008 7:19 pm

simply je napisal/-a:Fantje kaj pa tole :

Očitno so že pri nas. :D

A lahko to razložiš?
Ok.. oglas zgleda fake (cena in nerealni kilometri glede na letnik), ampak to ni nč novga za avtonet oz. slovenske dilerje..
No escape from the mass mind rape...

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Napisal/-a simply So nov 22, 2008 7:22 pm

CENA VOZILA VKLJUCUJE VSE DAJATVE ZA SLOVENIJO IN BO DOSTAVLJENO NA "DVORISCE" KUPCA V ROKU 3-5 DNI PO PREJEMU CELOTNEGA PLACILA.

To me moti!

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar So nov 22, 2008 7:48 pm

6400 prevoženih?!?!?!

On my chain you surely do yank!
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

nategnjeni
Nov uporabnik

očiten nateg

Napisal/-a nategnjeni So nov 22, 2008 7:59 pm

:roll:

očiten nateg roke stran , tega je veliko tip se ocitno ne misli ustavit

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy So nov 22, 2008 8:07 pm

Ojoj kakšen nategator in kakšan cena :jao: Kilometrov ima tudi malo :roll: Grem ga iskat.
Btw a bi se dalo kako pritožit oz. prijavit takšne trdeline. Al pa uvest kakšno inšpekcijo, ki bi jih preverjala (govorim tudi za prevrtavanje kilometrov) :?:

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist So nov 22, 2008 9:43 pm

Edino kar pri takih debilih zaleže je, da se zmeniš za 'sestanek' in ga počakaš še z dvema frendoma z bejzbol kiji.. Sicer sm skuliran tip, ampak pri takih izrodkih mi bl soft varjante ne pridejo na misel..
No escape from the mass mind rape...

Legoless
Novinec

Napisal/-a Legoless So nov 22, 2008 10:11 pm

a_sist, verjemi da bo privolil na sestanek šele ko bo imel celotno plačilo v roki. ;) Tako, da ti bejzbolke nič ne pomagajo, ker potem bo ucvrl v drugo državo s tvojim denarjem.

Naj nekdo kontaktira avto.net, da umaknejo oglase.

Lp

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Napisal/-a simply Ne nov 23, 2008 7:27 am

Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov