simon s je napisal/-a:Seveda imamo mi dokumentirano čisto VSE!
Imamo dokumentirano VSE tudi kdaj smo ti poslali plačila in koliko časa si potreboval da si uredil nakup x6! Zaradi tvoje malomarnosti smo zgubili zaupanje dobrega našega prijatelja in poslovnega partnerja , pa čeprav smo ti VSA SREDSTVA VKLJUČNO Z NAKAZILI ZA TRANSPORT IN TVOJO PROVIZIJO PLAČALI VNAPREJ ŽE JUNIJA 2008!!!!!
PS: Avto je zaplenjen v skladišču zaradi neplačil ISM-ja v nemčiji pa čeprav smo plačali vse dajtve v zvezi EU!!!!!!
Razlog mojega posta tukaj je izključno ne javljanje Toma SUšnika na TELEFON OZ E MAIL KLJUB VEČ TEDNOV VNAPREJ ZMENJENEGA DOGOVORA DA BO LE PLAČAL PREVOZNE STROŠKE !!!!!!!!!opzorilo tudi drugim!!!
lp!
simon šurev
Junija nisi placal rdecega X6 ampak crnega, ki si ga med tem ze zdavnaj dobil in vozi po Sloveniji. Ne trobi neumnosti.
Za kasneje kupljen rdec X6 nisi nikoli placal transporta, ker sta transport z Jaso vedno urejala sama in ni bil nikoli del kupnine.
Resnica je tale: z mojim posredovanjem pri dealerju, je le-ta spustil ceno za $1600 in ob tem, da sem predlagal registracijo v davcno ugodnem Wisconsinu (le 5.5%) smo prihranili se dodatnih $2000. Tu je torej kompletna razlika $3500, ki lahko pokrije transport. Torej, sem za svoje prizadevaje, prihranke in letanje naokrog zdaj zmerjan z goljufom? Kje je tu logika?
Razlika $1000 od nevrnjega deposita za prepozno placan X6 (crn, Perillo BMW, Chicago) zmanjsa razpolozljiv denar za transportne stroske na pribl $2500 in to je to.
Vse gornje imam dokumentirano in lahko posljem skenirano moderatorju.
Na telefon me Simon vedno dobis, bilo bi pa dobro, da prenehas z grozilnimi SMS sporocili ker le-ta gredo direktno v dosje nasim odvetnikom. Groznje so v ZDA resna zadeva!
LP iz Chicaga!