_YUGO-GVX_ je napisal/-a:sej kaj pa češ pričakovat od kmetavzarjev, kmetavzarski avto....
kmet ti po mami skače!
če boš to vzel kot žaliltev,še enkrat preberi svoj komentar.b****.
bass je napisal/-a:Ja, golf je dober all-rounder, te nagrade so pa vseeno smešne.
Pri nas je pač tako, da clueless množica kupuje golfe in med to maso spada večina prebivalstva, ki pač nima pojma kaj sploh pričakuje od avta (GTI in R32 fahrerji izvzeti).
Očitna izbira za ta FOLK je FOLKswagen. ("Ti, moj je bil pa avto leta!" je K.O. v debati, kjer se krešejo vozniška mnenja.)
Tisti, ki zaradi kateregakoliže razloga ne marajo nemških vozov pa v večini vzamejo renoja in se počutijo super, ker ima reno tudi tovarno v Sloveniji.
("Veš, twingota delajo pa pri nas!" je prav tako nezanemarljiv argument v gostilniški debati, ko teče beseda o avtomobilih.)
Eni in drugi pa hočejo le, da bo avto dober (karkoli že pač mislijo da to je), da bo zanesljiv, pa da bo malo pil na tisti poti od doma do šihta, aja, pa da ne bo grd.
In prav na tej zadnji fronti golf pobere ogromno kupcev, ima namreč tako obliko, da se za njo ne more reči ali je grda ali lepa.
Povprečna formula za najbolj povprečen avto na svetu.
Kar se tega tiče je golf avto stoletja. Ljudje pa so pač povprečni po Gauss-u...tudi tisti, ki dajejo take nagrade.
BBoss je napisal/-a:GT_Turbo17 je napisal/-a:Mazda bi mogla zmagat...To je avto, ne pa golf
Kaj piješ?
db je napisal/-a:Jaz pa bom takole povedal, ti ocenjevalci so po moje novinarji in niso usposobljeni ocenjevalci oz. testni vozniki, da bi lahko objektivno ocenili avto. Ma dajte no da golf dobi vso možno število točk, ne pravim, da je slab avto, nasprotno mislim da je zelo spodoben izdelek, ampak me zanima kdo je tu ocenjeval recimo dizajn,ker tu nikakor ni zmagovalec ali pa še milijon drugih stvari, ki so pomembne.
Očitno so vsi prebrali tehnične specifikacije se vsedli not, en krog do prve gostilne, vidli da je naprej VW znakec in odzadaj piše golf pa evo mamo slovenski avto leta
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov