2 X-hair:
Ne ne - imel sem bajno srečo - ISTI dan ko je bil avto popravljen - dopoldne še na optiki...
...se popoldne vozim po Celovški, ko se dve stare mame nista strinjale, da tisti, ki vozimo naravnost po Celovški čez zeleno luč da mamo prednost... Cinquecento je odneslo k bolho... pr men je pa zgledal kt da bi drevo zapel direkt... vsi živi čeprav so mame rezal iz avta... men je še clo mašina zalaufala naslednji dan
Tko da zavarovalnica se je izprsila...jaz pa mam zdej Mazdo 323F (alla Sale - sam da je 1.5 16V)
A sem prav slišal, da je na unmu mostu k sem jaz robnik ravnal en avto čez ograjo letel??? Mrtvi pa to? Edini način je, da je tko šel kot jaz... Pa nej še gdo reče, da velke felge in znižan avto niso varne - če bi mel kake 70 višine gume, bi me čez robnik vzdignil - potem pa god knows...
2 Red Baron:
Res je... meni je to še tolk bolj smešno, ker se je en anglež na 206 forumu par dni nazaj razpizdil kot avion, ker se je njegova slikca na enmu koledarju pojavla - je reku da je slika njegovo avtorsko delo in da bo tožil vse povrst... pol pa mojo sliko si sposodjo... matr - kr tožu bi ga :P