im nobody je napisal/-a:rade pijejo olje
dpgangsta je napisal/-a:prosim ce mi svetujete karkoli glede avtomobila hyundai lantra letnik 95-96
Kegl je napisal/-a:pr mojmu accentu delam servis na 15.000km in u tem cajtu porabm 5l kantico pa občasno kupm še kšn litr olja dodatno in dolijem (se prav 6l/15.000km)...to je pa to! je mogoče mal več sam neke blazne krize pa tut ni no...
drgač smo mel pa tako lantro leta 98 (takrat nov avto) 1.8 GLS top-k oprema pa 130KM...in lah sam rečm zakon avtoček! spomenm se da nam je enkrat šla sklopka po gobe drgač pa ni blo nč posebnga, pa porabo ma mal večjo...kilometrov se pa ne spomnem kok jih je mela ko smo jo prodal!
mi je žal da si nism kupu z prvi avto tako lantro, k ma res velik opreme za tak letnik ampak jebat ga...sej sm tut s tem accentom zadovoljen...nima opreme se pa vsaj ne kvari pa še mjhni stroški so z njim....
če ti je avto všeč pol ga kr kupi...sam probi dobit čim lepše ohranjeno...k za tak dnar je to dobr nakup...
pa velik sreče
mihaing je napisal/-a:Da priporočam nakup katregakoli Hyundaja. Razlog: enostavni in preverjeni.
OFF: ali morda sprašuje koliko olja porabi? Bi lahko enkrat tema pri tako lahkem vprašanju zašla v pravo smer?????
P.S. 2l olja lahko popije tudi Lexus če mašina ni bila vzdrževana in vožena kot bi morala.
abcabc je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:Da priporočam nakup katregakoli Hyundaja. Razlog: enostavni in preverjeni.
OFF: ali morda sprašuje koliko olja porabi? Bi lahko enkrat tema pri tako lahkem vprašanju zašla v pravo smer?????
P.S. 2l olja lahko popije tudi Lexus če mašina ni bila vzdrževana in vožena kot bi morala.
Je pa dobro, da ve, da so požrešni olja.
Moj je bil na vsakih 15.000km redno servisran pa pije olje torej ne prbit, da so krivi neredni servisi, zaradi porabe olje.
abbe je napisal/-a:ma dj soncek pober se ze enkrat.pjt tja v te tvoje route na en drevo.k skos sam neki pametujes kle.pa ti si zamenjal ze 100 avtou tko da tvoje trditve niso merodajne niti malo.
pa kaj ce ti je pil olje.mogoce nis mel pravega olja notr,pa se 100 drugih stvari je lahko.
ne rabis ga strasit tuki neki.kok ti je olje pil..pa nevem kaj se vse.
uglavnem kup lantro ne bo ti zal.mal jh rja daje po zadnjih obrobah in po spodnji strani vrat.motorji so skoraj neunicljivi.
rado se zgodi da pokajo kolektorji,pa se to se da rest.pa gumice na zadnji stangi stabilizatora rade dobijo luft.drgac pa kar se tice motorja,stroma in delovanja komponent ni nobenih tezav....
abbe je napisal/-a:ma dj soncek pober se ze enkrat.pjt tja v te tvoje route na en drevo.k skos sam neki pametujes kle.pa ti si zamenjal ze 100 avtou tko da tvoje trditve niso merodajne niti malo.
pa kaj ce ti je pil olje.mogoce nis mel pravega olja notr,pa se 100 drugih stvari je lahko.
ne rabis ga strasit tuki neki.kok ti je olje pil..pa nevem kaj se vse.
uglavnem kup lantro ne bo ti zal.mal jh rja daje po zadnjih obrobah in po spodnji strani vrat.motorji so skoraj neunicljivi.
rado se zgodi da pokajo kolektorji,pa se to se da rest.pa gumice na zadnji stangi stabilizatora rade dobijo luft.drgac pa kar se tice motorja,stroma in delovanja komponent ni nobenih tezav....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov