gaši je napisal/-a:Ja tudi jaz bi rad slišal kak zvok ima zdaj
ESTEMP je napisal/-a:Vasc0 je napisal/-a:single frame iitaq odpade,
devil eyes - še newem, mogoče če že, krom
bad look pa hm...
Zakaj odpade single frame odbijac?Sej ta sploh ni svoh.Bi mu dobr sedu...
ESTEMP je napisal/-a:Vasc0 je napisal/-a:single frame iitaq odpade,
bad look pa hm...
MacTron je napisal/-a:ESTEMP je napisal/-a:Vasc0 je napisal/-a:single frame iitaq odpade,
bad look pa hm...
Se vidi, da je to tvoj prvi Audi oz. B8, da drugih aftermarket singleframe-ov ravno ne
poznas dobro in ne ves koliko dela je potrebno za to prenovo. Kljub temu pa ne za samo
prenovo vendar se spremeni tudi funkcionalni del pri B6, kajti na to zgornjo masko pride
se posebej v tem primeru single frame z odbijacem (nemrec) pri tej sliki spodaj se lepo
vidi pri zgornjih straneh koliko izbocenega dela pride se na masko ...odpiranje samega
pokrova so pa podaljsani robovi ob luceh (ta del gre gor).
Vasc0: Tisti odbijac B6 RS4 (B7) od Hofele-ta (katerega sem ti ze omenil) bo enak kot slika na prvi strani.
dominic je napisal/-a:stari, pa daj nea kompliciraj..srce porihtaj, lej mene... =) kaksna sminka, avto v podn...masina na mizo...pa je to to... =)
pusti ti odbijace in ostalo navlako...ker 80% naredis ze z felnami, ter nizanjem...nizanjem v pravem pomenu besede...
lp, dominic...
ESTEMP je napisal/-a:Ce bi pa dal od Hofele-ta gor je pa bistveno bolj enostavno.Samo premenjas in to je to.Ce prou razumem,ker un na prvi strani zgleda lepo!
To naredis pa zadnji odbijac od S4 pa si zmagu!
xandrej je napisal/-a:Majster lep avto. Pustiga kot je.
Mogoče one lepe 19 gor pa basta...
Ali pa naredi RS4 look pa bo...
Čuvaj ga!
Pa počasi!![]()
![]()
Senad je napisal/-a:ful lep, felne super, mašina super barva superčuvaj ga.
AVX je napisal/-a:z odbijaču od hofele mislim, da ne bi zgrešil. Prav hudo bi prišlo. Razmišljaš v pravi smeri
DJ Falco je napisal/-a:stari, men toti odbijač ni všeč sploh,...
takega audija naredi kot je oni na prvi straneh,... pa si zmagal.
MacTron je napisal/-a:DJ Falco je napisal/-a:stari, men toti odbijač ni všeč sploh,...
takega audija naredi kot je oni na prvi straneh,... pa si zmagal.
Ce bi ti dobro, ampak res dobro pogledal bi videl da gre za popolnoma enak odbijac
katerega sem ze 2x opisal. Bolj gledat - govoriti manj neumnosti.
Vasc0: Moram te opozoriti, da ne dajaj nikakrsne mattig, jom ali ostale aftermarket
znamke za masko, ampak izkljucno S4 (B6) prvic: ima posebno barvo (granite metallic),
drugic: popolnoma ustreza skupaj z aftermarket odbijacem.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov