Jurchi je napisal/-a:@gigi1985......jat sploh ne mislim, da vse vem....brez problema pa bom svoje mnenje še naprej izražal na javnem forumu, ki to dopušča......lahko pa zase, za razliko od tebe rečem, da vsaj nisem sovražno nastrojen v svojih postih.....tako da svoje lokalpatriotske komplekse boš moral razčistiti drugje.....in ja, še enkrat lahko rečem, da je po mojem mnenju največ nategunov (prodajalecv avtomobilov) iz celjskega konca.....kot dokaz lahko preletiš tole temo od začetka do konca in prešteješ kolikorat je bila kakšna na račun teh trgovcev.......če se pa motim pa jebiga......vseeno izražam svoje mnenje.
Jurchi je napisal/-a:@gigi1985......jat sploh ne mislim, da vse vem....brez problema pa bom svoje mnenje še naprej izražal na javnem forumu, ki to dopušča......lahko pa zase, za razliko od tebe rečem, da vsaj nisem sovražno nastrojen v svojih postih.....tako da svoje lokalpatriotske komplekse boš moral razčistiti drugje.....in ja, še enkrat lahko rečem, da je po mojem mnenju največ nategunov (prodajalecv avtomobilov) iz celjskega konca.....kot dokaz lahko preletiš tole temo od začetka do konca in prešteješ kolikorat je bila kakšna na račun teh trgovcev.......če se pa motim pa jebiga......vseeno izražam svoje mnenje.
Jurchi je napisal/-a:res je......in tudi najslabši šoferji prihajajo s tistega konca - famozni CE - bejži ko ga vidiš, pa magari v "grabo" :P
P.S pa, da mi ne bi kdo oporekal![]()
![]()
sašo5 je napisal/-a:Jurchi je napisal/-a:@gigi1985......jat sploh ne mislim, da vse vem....brez problema pa bom svoje mnenje še naprej izražal na javnem forumu, ki to dopušča......lahko pa zase, za razliko od tebe rečem, da vsaj nisem sovražno nastrojen v svojih postih.....tako da svoje lokalpatriotske komplekse boš moral razčistiti drugje.....in ja, še enkrat lahko rečem, da je po mojem mnenju največ nategunov (prodajalecv avtomobilov) iz celjskega konca.....kot dokaz lahko preletiš tole temo od začetka do konca in prešteješ kolikorat je bila kakšna na račun teh trgovcev.......če se pa motim pa jebiga......vseeno izražam svoje mnenje.
res je......in tudi najslabši šoferji prihajajo s tistega konca - famozni CE - bejži ko ga vidiš, pa magari v "grabo" :P
P.S pa, da mi ne bi kdo oporekal![]()
![]()
marjan novak je napisal/-a:O TPVju sem že dosti prebral, ni mi pa jasno zakaj so njihovi avti precej cenejši od konkurence. Konkreten primer: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2972518&show=1
Avto je ohranjen, km so precej realni, knjiga urejena, vse OK?
marjan novak je napisal/-a:O TPVju sem že dosti prebral, ni mi pa jasno zakaj so njihovi avti precej cenejši od konkurence. Konkreten primer: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2972518&show=1
Avto je ohranjen, km so precej realni, knjiga urejena, vse OK?
Volvo power je napisal/-a:mire je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3013869&show=1
150000km a na stevcu pa 200+
Saj je tudi 200+ malo kilometrov za ta letnik, je pa ravno prava kilometraža, ko je treba odmične gredi zamenjat, cena pa..... sitnica par K€
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov