esem je napisal/-a:To pa je merilo!!
22 000 km s testnim avtom je lahko enakovredno precej več kot 50 000 km ali celo 150 000 km pri lepo/normalno voženem avtu enega voznika. Še posebno, če je tudi tvoj bil vožen tako, kot je nekdo prej pravil za Cherokee-ja.
Brez zamere samo tega ne mores kr na pamet govorit ker ne ves kaj se je dogajalo s tem avtom. Mal pozabljate, da na forumu lahko vsak napiše kar želi in da ne smeš vsemu verjet. Ne pravim da Dj Big laže, sploh ne, ni pa tud nujno da je to res. Lahko so se komu zameril pa gre takoj slab glas širit. Pa ne da kogarkoli zagovarjam, skušam sam gledat na vse čim bolj objektivno.
Sprašujem po forumu zato, ker se mi je zdelo cudno, da ima veliko folka tko slabo mnenje o njih. Ker pa je tok tega nekak sklepam, da neki more bit na tem ceprau so iz mojih osebnih izkušenj bli tam zelo korektni in so me tud obravnavali normalno. Poudarjam, da so to samo MOJE osebne izkušnje. Še vedno pa ostaja to dejstvo, da sem avto sem sprobala, je bil cisto brezhiben in res ne vidim razloga da ga ne bi vzela ce vse stima.
Nisem zdej nek izvedenc za te stvari samo vsi znanci/sorodniki, ki so kadarkoli kupili testni avto so mi nakup priporocali, pa jih imajo ze dalj casa pa ni nobenih problemov. Jaz sicer ne vem, kako je pri KMAG s testno voznjo (a je zraven prodajalec ali ne?) pri meni ga samo zato ni bilo ker sem avto ze zaarala in ga grem naslednji teden iskat. Ne vem pa kako je z navadnimi testnimi voznjami...
Tole je bla delč najbolj ugodna ponudba tele Kie, tko da upam da bo vse v redu, zaenkrat je bilo.
Sej pr men je vse stimalo, skepticna sem postala ko sem zacela ta forum brat pa ne vem ali je zdaj to dobro al ne...
lp