a4 je napisal/-a:..za mene tak mehanik ni nategator. sploh če ti pove da je karamboliranega predelal..
scmoky je napisal/-a:Pozdrav
Mene zanima izkušnje z TPV avto. Gledam enega renoja, pa majo vsi malo kilometrov pa vredu letnik, cena pa je nižja od konkurence. Pa pravijo da jim da tele vozila Revoz? Je za verjet oz. kakšne imate v izkušnje z njimi
Dj Big je napisal/-a:Jst sm delu v Kmagu in lahko sam rečem stran od njih ker sm po določenem času spoznu mehanike in serviserje in vidu kaj se delabrez besed. En primer na kratko nov Jeep Grand Cheroke S-limited pač pouna oprema cena auta je bla 62.000€ in en mladi serviser je z njim noreu na pouno vrteu auto use možno rikverc na pounu in nakoncu ga je še razbou zadi in so mal zakital poštrihal kasneje sm ga pa prodaju v salonu kao nov 0 km prevoženih direktno iz fabrike in pol daš tak denar za auto in si mislš zdej mam pa novo zadevo vem kako jo vozm nikol razbita na koncu si pa razočaran
candie je napisal/-a:... prevozenih 22.000 km, bil je testni avto pri avtohisi ...?
candie je napisal/-a:no sej take stvari mene skrbijo...ker smo avto ze zaaral pri kmagu, da me ne bojo s tem servisom nategnil pa bom mogla po 1 mescu olje menat alpa bo kksna druga pizdarija..
esem je napisal/-a:To pa je merilo!!
22 000 km s testnim avtom je lahko enakovredno precej več kot 50 000 km ali celo 150 000 km pri lepo/normalno voženem avtu enega voznika. Še posebno, če je tudi tvoj bil vožen tako, kot je nekdo prej pravil za Cherokee-ja.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov