Senad je napisal/-a:to je pa čisto druga zgodba...
to je to, nič več dirat. pravi gti
kje pa si videl bosanca da ne bi še kaj diral oz. čačkal po kakih stvareh? ga ni

sašo5 je napisal/-a:BOKI81 je napisal/-a:Noo... feltne same po sebi hude...samo meni osebno ne pašejo gor mogoče zaradi sive notranjostimogoče če bi bile srebrne v kompletu? ...še vedno pa mislim da bi BBS CH bile boljša izbira
Lp
stara dobra klasika, tako kot RX recimo..........tudi v moji glavi nekak prevladuje, da naj bi bila feltna srebrna...samo to je tudi povale vredno...mogoče jih je pa "ded" za zimske kupil, pa sedaj malo "testira" :P
scirocco12 je napisal/-a:Lep avto,
eno vprašanje, kje si kupil zadnji lonec in kaj je za eden?? Mogočr je že kje napisano, ampak nisem vsega bral! :P
Pozz
Cruisin je napisal/-a:Same feltne so zmaga ampak nekako ne pašejo na ta avto - najbrž je barva kriva.
Pa še nekaj me zanima - zakaj ne odstraniš GTI napis?
scirocco12 je napisal/-a:Lep avto,
eno vprašanje, kje si kupil zadnji lonec in kaj je za eden?? Mogočr je že kje napisano, ampak nisem vsega bral! :P
Pozz
KiNOS je napisal/-a:mal offa :/:
Am ibiza&hamzo a sta čula kaj za neki Eurojet PCV fix? Me zanima kaj je to zaena stvar,kaj pridobiš..a ima kdo to od vaju?
_BuLLet_ je napisal/-a:Ko pogledam slike s prve strani te teme in trenutni izgled avta, moram reči, da si ga zelo okusno polepšal, ko si odstranil vso odvečno navlakoZa konec pa si dodal še prava platišča (jaz bi jih pustil točno v takšni barvi kot so), ki res lepo sedejo na avto
![]()
adis je napisal/-a:Senad je napisal/-a:to je pa čisto druga zgodba...
to je to, nič več dirat. pravi gti
kje pa si videl bosanca da ne bi še kaj diral oz. čačkal po kakih stvareh? ga niin tudi haris bo slej ko prej najdel kaj da "sčačka"
HaMzO je napisal/-a:_BuLLet_ je napisal/-a:Ko pogledam slike s prve strani te teme in trenutni izgled avta, moram reči, da si ga zelo okusno polepšal, ko si odstranil vso odvečno navlakoZa konec pa si dodal še prava platišča (jaz bi jih pustil točno v takšni barvi kot so), ki res lepo sedejo na avto
![]()
je še par stvari ki jih bom oziroma ki jih želim, ampak leta 2010, no mogoče
tut ti bi moral uzet kake bbs za svojo bemflo
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov