Imam 1996 felicio 1.3 trenutno ima preko 180.000 prevoženih in imam eno težavo, ki se vleče že kar dolgo časa ampak je včasih prisotna, včasih pa ne.
Torej avto pri speljevanju trese. Ob spuščanju sklopke se avto začne počasi premikat in ko si glih pred tem, da pedal spustiš začne avto trest. Ni važno s kakimi obrati speljuješ...Če se kak dan avto odloči normalno delovat potem speljuješ brez problema s 1500 obrati. Ko pa pride dan poskakovanja lahko daš pa tud 3000 obratov in nič ne pomaga. Najbolj občutno tresenje je pri speljevanju v klanec, kjer moraš sklopko zdrsevat več časa in se potem tud več časa treseš

Naj ponovim, da se ta težava pojavlja naključno...Kak dan tko lepo speljuješ, da ne moreš verjet potem pa tri dni zapored kot bi prvič sedel v avto.
Sklopka je bila menjana pri okoli 150.000 km, sem sodeloval pri menjavi tako, da je 100% gor nova lamela, potisni ležaj in košara.
Prva zadeva na katero sem pomislil je zajla, ki sem jo že zamenjal pa je bilo nekaj dni dobro potem je pa spet prišel en dan tresenja.
Zdaj idej sem našel veliko po tem forumu, saj ima kar veliko ljudi podobne težave...
Recimo elektronika, nosilci menjalnika, slaba lamela in tako naprej ampak zakaj se zadeva pojavlja tako naključno?
Hvala vam za pomoč.