dejcc je napisal/-a:Kazni so že, saj plavih pa ni nikjer1x plačal za pasove, 1x za varnostno razdaljo (še to kr sm se zaletel), po omejitvi pa vozim(nikoli).
Ti pa si en trotl.
BeMyWagen je napisal/-a:samo mesarec je napisal/-a:no tole, da voziš od 13 leta je iz trte zvito, da si kdaj pa kdaj po dvorišču zapeljal, ti verjamem, da pa imaš nekaj izkušenj pa ne. nekje 100 000 boš moral narediti, da boš pravi šofer z občutkom, rutino in še kaj, tudi jaz parkiram avtobus in to s svojim šoferjem.
Mi je žal da mi ne vrjameš vendar sem bil že velikokrat na špediciji in parkiral na rampo.
BeMyWagen je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:BeMyWagen je napisal/-a:Pozdravljeni!
Kmalu bom naredil izpit za avto....
ker se nahaja v tvojem kraju, ti po opravljenem izpitu toplo(dobronamerno) priporočam, da bo BMW dlje časa cel in glava na ramenu;
Nisem daleč stran doma, tukaj sem kar velikokrat moram pa povedati da so tukaj razbili že 2 avtomobila pametni šoferji avtohiš in sicer novo renault laguno coupe in pa ford focusa st.
Lp
lancia hf je napisal/-a::lol: Model se bi moral peljati z Igorjem Deklevo, ko je imel še golf 2 GTI. Relacija Rakitna-Cerknica (makedam). Res da sem bil pred leti kar nekaj hudega vajen, samo z njegovo vožnjo, mi je pa res skoraj ušlo v hlače. In temu jaz pravim pravi voznik
lancia hf je napisal/-a::lol: Model se bi moral peljati z Igorjem Deklevo, ko je imel še golf 2 GTI. Relacija Rakitna-Cerknica (makedam). Res da sem bil pred leti kar nekaj hudega vajen, samo z njegovo vožnjo, mi je pa res skoraj ušlo v hlače. In temu jaz pravim pravi voznik
BeMyWagen je napisal/-a:samo mesarec je napisal/-a:no tole, da voziš od 13 leta je iz trte zvito, da si kdaj pa kdaj po dvorišču zapeljal, ti verjamem, da pa imaš nekaj izkušenj pa ne. nekje 100 000 boš moral narediti, da boš pravi šofer z občutkom, rutino in še kaj, tudi jaz parkiram avtobus in to s svojim šoferjem.
Mi je žal da mi ne vrjameš vendar sem bil že velikokrat na špediciji in parkiral na rampo.
BeMyWagen je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a::lol: Model se bi moral peljati z Igorjem Deklevo, ko je imel še golf 2 GTI. Relacija Rakitna-Cerknica (makedam). Res da sem bil pred leti kar nekaj hudega vajen, samo z njegovo vožnjo, mi je pa res skoraj ušlo v hlače. In temu jaz pravim pravi voznik
Važn je da mi ži 4 strani sam pridigate o pravilih, si zapomnem če 1x poveste.
Sem mislil da bom zvedel kaj več o avtu pa sem dobil le par dobrih odgovor hvala tistim ki ste povedali svoje mnenje.
Drocky je napisal/-a:sej ne, da ma e46 1500kil in v 318d 115 konjev, v 318i pa 140 al mal čez.![]()
Sicer je res, da na spolzki cesti tudi tadva lahko odneseta rit če preveč stisneš gas, ampak gleda tolk nove avte, da imajo že vsi dsc(torej ESP in ASR, bolj po ljudsko povedano). Povrh vsega, vsaj d, zelo zvezno pospešuje, podvozje pa je predimenzionirano za ta motor in je treba že resno pretiravat da spraviš avto s tira. Pa še avto dost bolj podkrmari, kot pa se piše in govori okoli.
Uglavnem, za 318d lahko povem, da ni nek projektil, gre pa za svoje konje in težo zelo dobro, pa tudi poraba je normalna. Edino za kako težjo prikolico vlečit pa res ni primeren, čeprav se da
MacTron je napisal/-a:BeMyWagen je napisal/-a:samo mesarec je napisal/-a:no tole, da voziš od 13 leta je iz trte zvito, da si kdaj pa kdaj po dvorišču zapeljal, ti verjamem, da pa imaš nekaj izkušenj pa ne. nekje 100 000 boš moral narediti, da boš pravi šofer z občutkom, rutino in še kaj, tudi jaz parkiram avtobus in to s svojim šoferjem.
off:
No glede na to, da se izpita nimas se bos najprej umiril potem pa zacel normalno odgovarjati
in predvsem slediti sestavkom...
Iz tega sestavka katerega si odpisal uporabniku samo-tu, bi si mislil, da nakladas... zakaj?
ker niti prebral nisi kaj ti je povedal... torej potemtakem si ti pri 13 letih vozil spedicijo
1000km, bravo... poleg tega pa hvaliti se s 13-imi leti z nekimi kvazi izkusnjami, brez
pomena takrat se niti bivse kategorije H izpita ni tvoja leta. Lepo prosim, taksne zadrzi
off-line.
Gosic je napisal/-a:brcnil bi naše inštruktorje nekam. Deklino da peljat ob 5ih popoldne, ko je največ gužve. Izven naselja pele dečva 60, čez naselje 70. Kaj takemu nisem mogel verjet. Sedaj pa pride do živčnega folka oz voznikov. In pa s temle bmwjem bo prišel spet en wanna be zaj****, frajer.. nebom rekel da jaz včasih po gasu alpa kaj, ampak sem že kaj naredil da me je izučilo, ampak da še pred izpitom rečeš težka noga, še dobro da nisi rekel da zelo rad kaj spiješ... Ampak važno je, car za sošolce boš, pišk bo pa tut dost. Vzemi bencinarja, lepši glas, čez centre se te bo boljš slišalo= večja pozornost. Ampak, če se ti karkoli zgodi, naj se zgodi tebi, in ne drugim... ampak v praksi je ponavadi ravno obratno> nedolžni.Drocky je napisal/-a:sej ne, da ma e46 1500kil in v 318d 115 konjev, v 318i pa 140 al mal čez.![]()
Sicer je res, da na spolzki cesti tudi tadva lahko odneseta rit če preveč stisneš gas, ampak gleda tolk nove avte, da imajo že vsi dsc(torej ESP in ASR, bolj po ljudsko povedano). Povrh vsega, vsaj d, zelo zvezno pospešuje, podvozje pa je predimenzionirano za ta motor in je treba že resno pretiravat da spraviš avto s tira. Pa še avto dost bolj podkrmari, kot pa se piše in govori okoli.
Uglavnem, za 318d lahko povem, da ni nek projektil, gre pa za svoje konje in težo zelo dobro, pa tudi poraba je normalna. Edino za kako težjo prikolico vlečit pa res ni primeren, čeprav se da
Tukaj bi dodal, da esp pomaga v normalnih situacijah. Če ti prletiš, te lih tako vn vrže... To je itak logično. Stvar je v sami glavi.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 5 gostov