lisko je napisal/-a:Torej tast je prejšni teden kupil garmina nuvi 1300. Dokupil Sd kartico na katero se je naložil Adria route 2.3 . Zadeva sicer deluje odlično dokler deluje....
Namreč zgodi se da sredi mesta ( ali kjerkoli) naprava zmrzne (ustavi se zemljevid preneha vodit) kaže pa še vedno hitrost in vse ostalo. Torej signal ima ampak očitno se problem pojavi drugje. Če ga vgasneš in prižgeš nazaj dela spet lepo naprej dokler ponovno ne zmrzne....
MacTron je napisal/-a:@lisko: Ta SD je certificirana za garmina? oz. katera firma katrice je... namrec lahko, da
je kaj narobe z SD katico (v samem cipu) ..poizkusi s kaksno drugo oz. to reklamiraj.
Signal je signal... tisto kar vidis kot hitrost in visino ter se kaksen podatek, to sprejema
naprava preko GPS satelitov kar pa ni vezano neposredno na kartografijo, ampak na
programsko opremo aparata. Kartografijo pa imas ti na kartici. Torej pregled kartice.
lisko je napisal/-a:Kartica je navadna....pač micro SD kupljena v big bangu firme ne vem na pamet. Je možno da je prepočasna? Oz. da mora bit SDHC? Bom pa zaj za vikend sprobal s kartico od telefona.
lisko je napisal/-a:Je nekaj prednaloženo ja.
ma_hi je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Torej tast je prejšni teden kupil garmina nuvi 1300. Dokupil Sd kartico na katero se je naložil Adria route 2.3 . Zadeva sicer deluje odlično dokler deluje....
Namreč zgodi se da sredi mesta ( ali kjerkoli) naprava zmrzne (ustavi se zemljevid preneha vodit) kaže pa še vedno hitrost in vse ostalo. Torej signal ima ampak očitno se problem pojavi drugje. Če ga vgasneš in prižgeš nazaj dela spet lepo naprej dokler ponovno ne zmrzne....
Mogoče boš glede AdriaRoute našel odgovor tukaj
http://www.garmin.si/faq.php?faq_id=8IPJCMXX
Drugače pa se mi zdi, da so Garminove navigacije dokaj nezanesljive. Moja je zadnje čase kar sredi dela začela zmrzovat in so mi rekli da naj nadgradim softwer. Od takrat je sedaj mir.
MacTron je napisal/-a:Tito_89_: Pozdravljen na a.com...
Najnovejso karto za Jaguar X-Type dobis tu: Jaguar X-Type Navigation DVD Europe (2 DVD)
Tito_89_ je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:Tito_89_: Pozdravljen na a.com...
Najnovejso karto za Jaguar X-Type dobis tu: Jaguar X-Type Navigation DVD Europe (2 DVD)
...samo sem mel v mislih kako cenejšo varjanto... če veš kaj mislim?
MacTron je napisal/-a:Tito_89_ je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:Tito_89_: Pozdravljen na a.com...
...samo sem mel v mislih kako cenejšo varjanto... če veš kaj mislim?
Ne, zal tega ta portal ne podpira...
Ce bos preletel nekaj zadnjih strani bos tudi s tem seznanjen. Informacije kot te imas, za naprej se pa znajdi sam (ebay...)
Blink-182- je napisal/-a:Upam da to vprašanje še ni bilo postavljeno (nisem celotne teme gledal) ampak imam en problem. In sicer imam garmin nuvi 1300, ki z prednaloženimi kartami osrednje evrope dela super, le pokritost slovenije ni tako dobra, zato sem na kartico naložil adriaroute(iz interneta) in kadar je vstavljena kartica oz. ta kartografija mi navigacija šteka in to zelo.
Pa me zanima ali je to mogoče zaradi kartice, ki je od telefona in je od nokie, ali je mogoče ta kartografija iz interneta slaba?
Predvidevam da v sami navigaciji ni problem.
Lp
Tito_89_ je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:Tito_89_: Pozdravljen na a.com...
Najlepše hvalasamo sem mel v mislih kako cenejšo varjanto... če veš kaj mislim?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov