Courage™ je napisal/-a:Še vedno me maksimalno moti en detajl, sprednji bilnkeri.. Nikamor ne pašejo.
Ta opazek sem opazil takoj, ko so bili na avtu par strani nazaj. Škoda da nisi vzel nekaj v temnejši barvi. Ampak če je tebi všeč je to to.

PIKSNA007 je napisal/-a:Je že zmenjeno glede vzmetiv a3m-u bom vzel h&r vzmeti in sicer, ker so za coupeja dosti prenizki smo prišli do rešitve. In to je da bomo dali h&r športne vzmeti od limuzine e46
tako da to bo pa šlo. Spredaj bo baje še malo nižji kot zdaj, zadaj pa naj bi dobil en centi, kar je ravno prav, glede na to da bodo še trše vzmeti kot zdaj. Tako da v torek že montiram
in rešim ta manjši problem.
LP
PIKSNA007 je napisal/-a:Je že zmenjeno glede vzmetiv a3m-u bom vzel h&r vzmeti in sicer, ker so za coupeja dosti prenizki smo prišli do rešitve. In to je da bomo dali h&r športne vzmeti od limuzine e46
tako da to bo pa šlo. Spredaj bo baje še malo nižji kot zdaj, zadaj pa naj bi dobil en centi, kar je ravno prav, glede na to da bodo še trše vzmeti kot zdaj. Tako da v torek že montiram
in rešim ta manjši problem.
LP
PIKSNA007 je napisal/-a:Jah malo moraš tudi v obzir vzet da je ta vzmet katera je trenutno na avtu že 9 let gor, in je že zihr malo spustila, .........
LP
stench je napisal/-a:Lep je, samo še temne blinkere dej gor.
BoneS je napisal/-a:zmagajo ga tele feltne res. dj se neki z izpuhom postudiri.
dox je napisal/-a:Lep! me pa zanima kakšno imaš porabo ?
scirocco12 je napisal/-a:PIKSNA007 je napisal/-a:Jah malo moraš tudi v obzir vzet da je ta vzmet katera je trenutno na avtu že 9 let gor, in je že zihr malo spustila, .........
LP
Da te vprašam takole, koliko imaš pa stare amortizerje? A so bili vmes že kaj zamenjani? Ker, če je tudi amortizer te starosti, potem tudi to ni dobro. Verjemi mi, da je kakovosten amortizer eden izmed predpogojev za dobro in VARNO VOŽNJO.
Če boš prišel na meet v NM boš videl na mojem kje je kolo in nič ne drsa, oziroma 17.4 na VW meet v Trebnje.
To sprejmi kot pozitivno sugestijo, ker resnično lepo rihtaš avto.
King1 je napisal/-a:" Tamau " odlično izgleda zdej tale tvoj plavi " propelerček ". Lepo si ga poštimal in tudi vidi se da skrbiš zanjga in ga čuvaš. Kar se tiče nižanja probaj upoštevat par nasvetov uporabnikov, ki imajo izkušnje z tem. Sam osebno ne vem nič zato sem raje tiho.
Je pa res, da meni lepše izgleda če malo na kljun visi kot pa da " glisera".
Varno vožnjo še naprej in ko se srečava daš za coffe.![]()
![]()
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov