Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

scirocco12
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a scirocco12 Če apr 08, 2010 3:32 pm

Courage™ je napisal/-a:Še vedno me maksimalno moti en detajl, sprednji bilnkeri.. Nikamor ne pašejo.

Ta opazek sem opazil takoj, ko so bili na avtu par strani nazaj. Škoda da nisi vzel nekaj v temnejši barvi. Ampak če je tebi všeč je to to. :tomidelej:

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ Če apr 08, 2010 4:19 pm

Tudi če se boš sam vozil bo rajsalo zadi če bo slaba cesta. Sem ti povedal kakšno bo stanje pa nisi hotel verjet :)

PIKSNA007
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a PIKSNA007 Če apr 08, 2010 4:24 pm

Je že zmenjeno glede vzmeti :D v a3m-u bom vzel h&r vzmeti in sicer, ker so za coupeja dosti prenizki smo prišli do rešitve. In to je da bomo dali h&r športne vzmeti od limuzine e46 :D tako da to bo pa šlo. Spredaj bo baje še malo nižji kot zdaj, zadaj pa naj bi dobil en centi, kar je ravno prav, glede na to da bodo še trše vzmeti kot zdaj. Tako da v torek že montiram :D in rešim ta manjši problem.

LP

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a HaMzO Če apr 08, 2010 4:40 pm

PIKSNA007 je napisal/-a:Je že zmenjeno glede vzmeti :D v a3m-u bom vzel h&r vzmeti in sicer, ker so za coupeja dosti prenizki smo prišli do rešitve. In to je da bomo dali h&r športne vzmeti od limuzine e46 :D tako da to bo pa šlo. Spredaj bo baje še malo nižji kot zdaj, zadaj pa naj bi dobil en centi, kar je ravno prav, glede na to da bodo še trše vzmeti kot zdaj. Tako da v torek že montiram :D in rešim ta manjši problem.

LP

kaj bi a3m brez tebe, pomojm bi propadel :lol: :lol:
drugače fajn da si odloču menjat, samo kako kvalitetni so pa te H&R pa bo žal drug kdo povedu

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Če apr 08, 2010 4:51 pm

tko kt sm ze reku in tko kot so ti ze ostali povedali: bravo!!! pika na i!
men zadnji del zgleda hud, se spredaj bi mogu bit tolko nizek.
s feltnami si zadeu! 8) 8)

edit: h&r fedre so men podn-kr pr vecini avtov nos vozila visi naprej-spredaj nizji kot zadaj.. :?
Slika

scirocco12
Stalni uporabnik

Napisal/-a scirocco12 Če apr 08, 2010 6:23 pm

PIKSNA007 je napisal/-a:Je že zmenjeno glede vzmeti :D v a3m-u bom vzel h&r vzmeti in sicer, ker so za coupeja dosti prenizki smo prišli do rešitve. In to je da bomo dali h&r športne vzmeti od limuzine e46 :D tako da to bo pa šlo. Spredaj bo baje še malo nižji kot zdaj, zadaj pa naj bi dobil en centi, kar je ravno prav, glede na to da bodo še trše vzmeti kot zdaj. Tako da v torek že montiram :D in rešim ta manjši problem.

LP

Moje mnenje je, da ti bo še vedno drsalo ob močnejših obremenitvah. To ni 100% rešitev. Sama vzmet brez močnejšega blažilca ti bo bolj malo pomagala! ;) Obvezno močnejše amortizerje! ;)

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 Če apr 08, 2010 6:53 pm

Jah malo moraš tudi v obzir vzet da je ta vzmet katera je trenutno na avtu že 9 let gor, in je že zihr malo spustila, tako da bo ta od h&r pomoje še malenkost višja kot ta ki jo imam zdaj gor, ker bo od limuzine. Moram pa nekaj zrihtat, ker trenutno verjamete ali ne, se lahko samo 2 peljeta v avtu, sploh ne upam probat da bi kdo zadaj sedel :D
Ker mi je res škoda gum za toliko denarja :D ena guma zadnja me je prišla 214€ :D tako da verjemte da bi bilo tudi vam škoda drsat po gumi za tolko dnarja :D

Aja pa evo še par slikc sveže opranega avta danes pri šublju :D Danes je biu pa ročno opran :D tako da je dosti bolj spucan kot prejšnjič v avtomatski. Pa še notri ves posesan, in armatura spucana, skratka 2 uri sm ga pucu :D
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

LP

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Napisal/-a BoneS Če apr 08, 2010 7:33 pm

zmagajo ga tele feltne res. dj se neki z izpuhom postudiri. 8)
Slika

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Če apr 08, 2010 9:19 pm

Lep je, samo še temne blinkere dej gor.
Slika

Uporabniški avatar
nightmare
Stalni uporabnik

Kraj: Cerknica

Napisal/-a nightmare Če apr 08, 2010 9:22 pm

Feltnce res lepo izgledajo.
Sam ne morm pa mim tega odbijača.Če bi jim ratal še bol grd prednji odbijač narest kokr je ta.No al pa od karavanske izvedbe je tud grd.Še to zamenej pa bo. ;)

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Če apr 08, 2010 10:58 pm

Ampak vsaj veš, da imaš dobre gume in da se varno pelješ ;)

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Pe apr 09, 2010 7:01 am

" Tamau " odlično izgleda zdej tale tvoj plavi " propelerček ". Lepo si ga poštimal in tudi vidi se da skrbiš zanjga in ga čuvaš. Kar se tiče nižanja probaj upoštevat par nasvetov uporabnikov, ki imajo izkušnje z tem. Sam osebno ne vem nič zato sem raje tiho.

Je pa res, da meni lepše izgleda če malo na kljun visi kot pa da " glisera".

Varno vožnjo še naprej in ko se srečava daš za coffe. :lol: :lol:

lp

Uporabniški avatar
ejsim
Uporabnik

Napisal/-a ejsim Pe apr 09, 2010 8:21 am

Zgleda res lep, všeč mi je barva, feltne mu pa seveda vsekakor sedejo ;)

Uporabniški avatar
blackmagic
Stalni uporabnik

Kraj: Fram

Napisal/-a blackmagic Pe apr 09, 2010 8:25 am

Res lep in odlično ohranjen propeler 8)
Who cares about
the shining of the sun
when the earth is black
\,,/ 666 \,,/

dox
Novinec

Napisal/-a dox Pe apr 09, 2010 9:40 am

Lep! me pa zanima kakšno imaš porabo ?

scirocco12
Stalni uporabnik

Napisal/-a scirocco12 Pe apr 09, 2010 12:32 pm

PIKSNA007 je napisal/-a:Jah malo moraš tudi v obzir vzet da je ta vzmet katera je trenutno na avtu že 9 let gor, in je že zihr malo spustila, .........
LP

Da te vprašam takole, koliko imaš pa stare amortizerje? A so bili vmes že kaj zamenjani? Ker, če je tudi amortizer te starosti, potem tudi to ni dobro. Verjemi mi, da je kakovosten amortizer eden izmed predpogojev za dobro in VARNO VOŽNJO.

Če boš prišel na meet v NM boš videl na mojem kje je kolo in nič ne drsa, oziroma 17.4 na VW meet v Trebnje.

To sprejmi kot pozitivno sugestijo, ker resnično lepo rihtaš avto. ;)
Zadnjič spremenil scirocco12, dne Pe apr 09, 2010 1:00 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
zoky7
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a zoky7 Pe apr 09, 2010 12:39 pm

res lep avto!!! Lepo si ga zrihtal... ;)
lp

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 Pe apr 09, 2010 2:41 pm

stench je napisal/-a:Lep je, samo še temne blinkere dej gor.

To pa nevem kaj vas moti vse, vendar sem šel v ta stil v celem avtu če niste opazili, stranske imam bele, prednje imam bele in zadnje imam bele, in se mi zdi da se trenutno vse lepo sklada, če bi menjal bi potem mogel menjati vse, ker bi potem izgledalo čudno, da bi šel nekje v temen stil, nekje pa v beli stil :?. Iskreno povedano je meni prav všeč ta beli blinker, mogoče tudi zato ker nočem več videti podobnosti prejšnjim lučem, ker ko sem mel že gor clear blinker je zgledalo kot luč v enem kosu - izgledalo je na hitro kot prejšnja luč :D

BoneS je napisal/-a:zmagajo ga tele feltne res. dj se neki z izpuhom postudiri. 8)

To bomo še vidli, treba mal šparat zdj :D S feltnami in gumami sem zdaj 1200€ lažji :D

dox je napisal/-a:Lep! me pa zanima kakšno imaš porabo ?

Jah trenutno imam še vedno 10.1 povprečno, vendar bomo videli čez čas kako pa kaj, samo se mi zdi da kakšne dobre pol litra je pa kar večja poraba kot prej.

scirocco12 je napisal/-a:
PIKSNA007 je napisal/-a:Jah malo moraš tudi v obzir vzet da je ta vzmet katera je trenutno na avtu že 9 let gor, in je že zihr malo spustila, .........
LP

Da te vprašam takole, koliko imaš pa stare amortizerje? A so bili vmes že kaj zamenjani? Ker, če je tudi amortizer te starosti, potem tudi to ni dobro. Verjemi mi, da je kakovosten amortizer eden izmed predpogojev za dobro in VARNO VOŽNJO.

Če boš prišel na meet v NM boš videl na mojem kje je kolo in nič ne drsa, oziroma 17.4 na VW meet v Trebnje.

To sprejmi kot pozitivno sugestijo, ker resnično lepo rihtaš avto. ;)

Se strinjam s tabo, z veseljem bi menjal še amortizerje, vendar trenutno sem pa res malo bolj prazen kar se tiče financ. Vzmeti se morajo menjat, ker je zadnja desna vzmet počena in je že tako tam še nižji kot na levi strani, tako da to se mora tudi zaradi varnosti menjati, poleg tega pa mi še drajsa. Zato sem tudi tako pohitel s temi vzmetmi. Pa še računaj da je bilo menjano kakšen teden dni nazaj še puše pri diferencialu, ker so bile že švoh, pa še prednja leva roka, to vse je bilo na bmw servisu menjano. Tako da sem tudi tam pustil nek delež. Tako da moram res zdele mal šparat, da ne bom samo za styling metal denarja. Treba tudi na varnost mislit. Poleg tega mi je pa začela še svetit lučka za airbag, vendar samo ko se kdo vozi na sovoznikovem sedežu in sem se že pozanimal na bmw-ju, da se senzor fuč in je treba razdret zic in zamenjat neki, to nevem točno kaj, vendar je to nujno, ker trenutno sovoznikov airbag ne dela, tako da se je treba takih stvari nujno lotit in se mi zdijo malo bolj pomembne kot pa da menjam nekaj kar trenutno ni nujno :D Pa še morje se bliža in moram tudi za to šparat, da bova s punco lahko lepo uživala :D Če bo vse po sreči greva v Adriatic hotel v savudriji - Kempinski hoteli, če je komu kaj znano :D Ni vse samo avto :)

King1 je napisal/-a:" Tamau " odlično izgleda zdej tale tvoj plavi " propelerček ". Lepo si ga poštimal in tudi vidi se da skrbiš zanjga in ga čuvaš. Kar se tiče nižanja probaj upoštevat par nasvetov uporabnikov, ki imajo izkušnje z tem. Sam osebno ne vem nič zato sem raje tiho.

Je pa res, da meni lepše izgleda če malo na kljun visi kot pa da " glisera".

Varno vožnjo še naprej in ko se srečava daš za coffe. :lol: :lol:

lp

Hvala :D No velja se bomo kaj zmenili pa gremo da častim ta coffe ;)

LP

PIKSNA007
Uporabnik

Napisal/-a PIKSNA007 To apr 13, 2010 4:17 pm

No pa da mal osvežim temo. Danes so se zmontirali h&r vzmeti in sicer menjale so se vse štiri vzmeti. Avto je zdaj tak kot mora bit za moje pojme, glede nižanja mislim. Zadaj je zdaj za slaba dva prsta plac, tako da problem rešen, poleg tega da so vse vzmeti veliko trše kot prej. Kar je meni osebno čist fajn :D Spredaj je pa zdaj nižji kot prej, saj se bo tudi iz slik najbolje videlo. Ampak mi zgleda čist hudo zdj :D

No pa da ne bom samo nakladal, bom raje pokazal. Edino opravičujem se slikal sem v kleti, ker je prej še padal dež in nisem mogel zunaj slikat. Pridejo kmalu boljše slike. Ampak za predstavo se vidi razlika.

Prej:
Slika
Zdaj:
Slika

Prej:
Slika
Zdaj:
Slika

Prej:
Slika
Zdaj:
Slika

To je za zdaj to upam, da za predstavo se vidi razlika :D
Bom pa poslikal tudi zunaj samo da bo lepše vreme.

LP

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Napisal/-a BoneS To apr 13, 2010 4:34 pm

pa zakaj je znaciln pr teh H&R da avto naprej visi? sem jih mel zmontirane v golfu 5 pa sm jih po enem tednu vn vrgu (spredaj super nizek, zadaj kot traktor) pa dau not eibach sportline :?
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov