Akcijo na 1 na dan sem prejel na email. Tisti, ki ni še nikoli sodeloval s podobnimi podjetji ala 1 na dan oz privo*čite.si naj povem, da je obvezno potrebno imeti svojo spletno stran. Torej, če želiš kupcem podariti akcijo ki je 50% ceneje moraš imeti spletno stran kjer je redna cena na vidiku oziroma so dostopni tvoji podatki, opis izdelka tralala. To je nekako pogoj za sodelovanje. Jasno je, da je spletna stran, ki je objavljena template, ki ima samo osnovne podatke podjetja. Očitno je dovolj, da so akcijo objavili. Veliko je dobrih domačih mojstrov, kateri seveda nimajo spletnih strani. Pa ne zagovarjam tega konkretnega ponudnika!
Ravno sem pred vgradnjo sistema v Renault Megane letnik 03 z 90 k km 1.6 16V in se zanimam za različne sisteme in cene. Možakarja sem poklical in malo povprašal kaj vgrajuje. Vgrajuje dva sistema in sicer EUROPA GAS (polski sistem) ter AUTO GAS (italjanski sistem). Nobenega ne poznam! Pri obeh je potrebno doplačilo cca 200e za sistem mazanja ventilov. Torej je cena takoj okoli 800e.
Se strinjam z vami in sem tudi sam skeptičen glede kakovosti opreme in vgradnje! Ampak sem v dilemi ker avto ima le 10 let imel ga bom recimo še vsaj nekaj časa vozil (cca 2-3 leta) mi je cena interesantna. Garancija je 2 leti.
Sedaj iščem nekoga, ki pozna ta dva sistema, ki se vgrajujeta, da mi svetuje v kakšnem rangu sta! Je kdo med vami, ki se spozna?
V kolikor bi vgrajeval sistem v nov avto nebi niti razmišljal o tej akciji. Šel bi nekam kjer je priznani ponudnik storitve.
Mnenje?
Lep pozdrav,
Nejc
esem je napisal/-a:Kot tudi ni stran, ki praktično ne obstaja, nujno posledica nesposobnosti. Je pa oboje ponavadi povezano. Tega, da se kvaliteta ne plača, je zelo malo, vsaj pri takih tehnoloških ne zelo masovnih projektih. Kdor hoče reskirat, naj izvoli in poroča tu.
sej bo...ce ne z leti...pa s tableti...