dvorjan je napisal/-a:Glede obratov. Vztrajnik dalec najvec trpi v (pre)nizkih obratih. Ce bi/bos avto vozil od 2000rpm dalje, ne bo prav nobenih problemov z njim. Kdor se pa j***a na 1400-1500 ali celo nizje, naj pa placuje.
blaz2013 je napisal/-a:sem ga prestavljal v prenizkih obratih in mi je pri 70 tisoč vztrajnik crknil. Na servisu so rekli da mi je prav zaradi tega ker sem ga v prenizkih obratih vozil. .
Tega Golfa 5 bencinerja 1.6 102KM sem na začetku še kar hitro vozil z njim, potem sem pa postal "pameten" in sem nekaj začel gledat na porabo in sem ga prestavljal v prenizkih obratih in mi je pri 70 tisoč vztrajnik crknil. Na servisu so rekli da mi je prav zaradi tega ker sem ga v prenizkih obratih vozil.
J.McLane je napisal/-a:Za odzivnost v nižjih vrtljajih sta dve rešitvi:
- manjša turbina oz. večja prostornina motorja
- prilagodljiva turbina (VGT ali biturbo)
Očitno 1.6 PSA tega nima, pa dvomim da ima sploh kateri 1.6 dizel.
Blinder je napisal/-a:blaz2013 je napisal/-a:sem ga prestavljal v prenizkih obratih in mi je pri 70 tisoč vztrajnik crknil. Na servisu so rekli da mi je prav zaradi tega ker sem ga v prenizkih obratih vozil. .
Ja s kakimi obrati si ga vozil? To so te nahecali na servisu ces da si ti kriv ceprav je krivda na strani proizvajalca avta. Ne verjamem da si ga res ti unicil. Ce se da proizvajalci prodajalci & co prevalijo krivdo na drugega, da nebi kvarili ugleda znamke.
Indel je napisal/-a:Imam 1.6 tdi, prevoženih 1800km. Koliko moram še prevoziti, da se bom lahko peljal 180km/h ali več po kakšni nemški avtocesti. Koliko pa je sploh najvišja realna hitrost golfa 7 z 1.6 tdi...
Indel je napisal/-a:Imam 1.6 tdi, prevoženih 1800km. Koliko moram še prevoziti, da se bom lahko peljal 180km/h ali več po kakšni nemški avtocesti. Koliko pa je sploh najvišja realna hitrost golfa 7 z 1.6 tdi...
lisko je napisal/-a:Indel je napisal/-a:Imam 1.6 tdi, prevoženih 1800km. Koliko moram še prevoziti, da se bom lahko peljal 180km/h ali več po kakšni nemški avtocesti. Koliko pa je sploh najvišja realna hitrost golfa 7 z 1.6 tdi...
Najbolše da prodaš....Avto so ti drugi kupli da se nisi malo prej pozanimal koliko je TOP speed?
V praksi lahko greš do konca že od novega....niso to več časi jugičev stoenk in kater....ki so imela bistveno manj napak...
Indel je napisal/-a:nisem blaz2013
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov