Najcenejši styling način...

Uporabniški avatar
enarf
Novinec

Kraj: Ljubljana

O PS contestih nasplošno...

Napisal/-a enarf Sr jun 30, 2004 8:58 am

Ker sem opazil, da je komentiranja izdelkov tekmovanja v PS predelavah kar nekaj odpiram novo temo, kjer se lahko poljubno razpišete o čemerkoli, kar leti na tekmovanje nasplošno.

Evo, bom jaz prvi:

Opazil sem, da močno močno prednjači kvantiteta oz. nek grob ekstremizem, kar ima za posledico sicer "močno" predelane zverine, a žal na račun kvalitete izdelka. Ni tistega pravega ukvarjanja z detajli, tistega truda, da bi neka še tako drobna malenkost izpadla kot povsem "originalen" del slike. Vse je bolj ali manj megalomansko zastavljeno, kar seveda ni tako napak. Kar pa mene osebno moti, je odziv občinstva na katerega recimo dvometrski spojler naredi efekt. Nekateri se še učijo, drugi so le površni, tretjim se zelo mudi...Ni me sram priznati, da kljub temu, da gre za sprostitev prebijem po več ur in gruntam, kako bi nekaj popravil ali priredil. Na koncu seveda površnemu očesu to ostane prikrito :cry:. Pa, da ne boste zdaj govorili, glej ga, kako jamra - tole je mišljeno kot vabilo k debati in predvsem poziv k dvigu kvalitete objavljenih stvaritev . Veliko veselja tudi v prihodnje in lp!
Žua d vivre...

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Sr jun 30, 2004 9:06 am

se strinjam s tabo... vse prevec ljudi prehit nardi stvari, namesto da bi tezil h realizmu...

predlagam shoparjem, da svojo predelavo ne objavijo takoj (razen ce je niste nardil v petek zvecer), ampak lepo prespite zadevo in jo drug dan se enkrat poglejte. ce vam bo se kar tako vsec kot dan poprejv in ne boste najdl nobene napake za popravt ipd., pol je ocitno dobr narejena, al ste pa malar z zelo svojimi ocmi :wink:
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
Catch_me
Novinec

Napisal/-a Catch_me Sr jun 30, 2004 4:12 pm

VEDNO REALNO ;-)

TaiRoyCi
Novinec

Kraj: Lj.

Napisal/-a TaiRoyCi Sr jun 30, 2004 5:24 pm

Zmeraj sem sebe forsiral k temu da sliko naredim čim bolj realno in z čim manj napak, resda se mi kdaj mudi in naredim na hitro samo se temu probavam izogniti. To kar si napisal je nažalost res, upam da se bo to kdaj popravilo. Kajti ne moremo dati takih kriterijel kjer bi nekateri izpadli oz. ne mogli sodelovati.
Moram pa priznati da me je to na začetku, kar malo morilo no potem pa sm se s tem sprijaznil da imajo vsake oči svojega malarja in sem začel delati zaradi svojega užitka, ki ga občutim ko predelujem oz. delam v Photoshopu. Zato se tudi jaz podpišem pod Hepijevo izjavo da naj se probajo vsi čim bolj približati realnosti slike.

Lp Roy :D
Slika

Uporabniški avatar
COBRA
Stalni uporabnik

Napisal/-a COBRA Sr jun 30, 2004 10:40 pm

SE Z VELIKIMI SLIKAMI PODPISUJEM POD VSE TOLE! :wink:

...no dobr, včasih nardim mal prevelke feltne... :D :D

lp cobra
Slika

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Če jul 01, 2004 1:12 am

COBRA je napisal/-a:SE Z VELIKIMI SLIKAMI PODPISUJEM POD VSE TOLE! :wink:

...no dobr, včasih nardim mal prevelke feltne... :D :D

lp cobra

...no dobr, jst pa ukradem vcasih par zadev... :D :D
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Če jul 01, 2004 1:24 am

Mogoce res vcasih pade v oci galomanska zadeva na zadku kakega avtomobila. Morate pa tudi vedeti, da mi ko glasujemo nismo neki strokovnjaki in verjetno ni veliko takih da bi se ukvarjali s kakimi podrobnostmi, preucevali sliko, ocenjevali natancnost, skratka se poglobili v sliko. Jaz osebno pregledam zadeve, ce mi kaj pade v oci glasujem, ce ne pac ne. Je bilo nekaj shopov ko sploh nisem glasoval, ker mi enostavno nobeden ni bil vsec. Je pa res da vcasih padev oci cisto preprosta linija, kar je meni tudi v RL vsec.

Fantje misko v roke pa delat. Svaka cast. :bow

2F2F ti pa popedenaj tiste slike jebela al morem prist v SG pa te pretepst :P oz. ne, ti pripeljem nocno moro s sabo :DDD
SlikaSlika

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Če jul 01, 2004 12:34 pm

X-Hair je napisal/-a: oz. ne, ti pripeljem nocno moro s sabo :DDD

ŽE PEČEM CD... :P :P

:D

Je pa tt pr men tko da raj nardim mn kot pa velik pa use bol tko ... real look rox :)
Vrni se na PhotoShop ustvarjanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost