xandrej je napisal/-a:Nič zgleda je res najbolje da tipa razbiješ ko pixno, ga fukneš v en smetnjak in si popraviš škodo. na žalost je to najboljša rešitev. Ker drugače še na koncu onemu plačaš odškodnino za obrekanje ko ga prosiš če bi bil odšel ven iz tvojega vozila...
daewoo_rugby je napisal/-a:te šokerji pomoje sam usekajo, in maš mravljince v roki, v nezavest te pa ne spravjo. pomoje,
Ja sam da sm jst mal večji in bi mi blo vseen če me prefukajo, da vsaj enga ornk počm, pa bi lepo vse une naslednje udarce požru.
Tamara je napisal/-a:Ni sicer podrocje avtomobilizma, pa vendar.
Ukradli so mi kolo. Poklicemo policaje, cakamo eno uro. Prideta dva, me popiseta. Kolegi, ki so bli zunaj, so modrovali kaj bi nardili tipu, ce bi ga najdl z ukradenim kolesom. Se policaj obrne k meni in rece: slisim kaj se vasi kolegi pogovarjajo. Naj vam samo predlagam, da v primeru, da najdete tipa z vasim kolesom in ga nameravate nabutat, potem ne klicite policije, da ste ga prebutal, ampak samo, da ste kolo nasli.![]()
![]()
![]()
![]()
JOYride je napisal/-a:Hmmm, zadrzat brez posledic...
Kolegici je en kolesar butnu avto, pa sm ga jst pol pridrzou. In pac ker sm ga hotu pridrzat, me je model usekou, jst sm ga pa pol itak nazaj...
No, sledil je predlog za krsenje javnega reda in miru.
Zdej pa mi povejte nacin kako cloveka pridrzat, da pol ni pizdarij?
nebivedu je napisal/-a:Men je enkrat en izterjevalc neki težil, pa so ga pol še 2 dni njegovi kolegi iskal povsod po šumi - zdej k ga srečam se stran obrne pa po možnosti gre še na drugo stran ceste.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov