Rabite avto-nasvet obiskovalcev foruma?

Uporabniški avatar
Zm3-D3n
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zm3-D3n Pe apr 23, 2004 2:07 pm

Ja ok kar se tice policije je res tko ne....recimo moj ps je sosed ubil macka in je soseda policijo klicala zaradi tega in so bli v cca. 5-10 min pr ns na domu (pilicijska postaja je 1km stran), ko pa se folk spomne v nedelo ob 4in zju3 muzko nabijat pa razbijat rabjo pa cca. 1-1,5 ure da pridejo na kraj dogajanja.Do takrat se ze vssi poberejo...in to je danasnaj policija....sram jih bilo..k bi saj kej koristenga delal bi blo tut uredu!

Bimmer : kar se pa tice opisa storilca....ce jih 10% najdejo je velik.......

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Pe apr 23, 2004 2:26 pm

kjer so informacije dovolj dobre in točne se jih najde kar precej. Potem pa nasane problem, ker priče nočejo pričat in tožilec veliko primerov zavrže!
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Pe apr 23, 2004 2:55 pm

Ko to berem si bom v avto zmontiral 12 kamer eno spredaj zadaj na stran pa na podvozje pa na zadnjih zicih pa v auspuhu pa na strehi pa na sedežih... Ko bom koga videl v vozilu, da mi kaj krade pa ga bo samo snemalo :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: . Nič zgleda je res najbolje da tipa razbiješ ko pixno, ga fukneš v en smetnjak in si popraviš škodo. na žalost je to najboljša rešitev. Ker drugače še na koncu onemu plačaš odškodnino za obrekanje ko ga prosiš če bi bil odšel ven iz tvojega vozila...

Uporabniški avatar
xyz1962
Nov uporabnik

Napisal/-a xyz1962 Pe apr 23, 2004 4:51 pm

Pretepeš ga, da bo kri scal, tako da nihče ne vidi. Tako ali tako tudi , če ga popišejo in pride pred sodišče, imaš samo stroške in hojo po sodišćih, na koncu pa mu tako nimajo kaj vzeti. To je demokracija lažeš, kradeš, se tožiš, na koncu pa država plača stroške (procesa mislim) in so vsi srečni, razan oškodovanca. Čuden sistem, lopovi imajo pri nas najboljše odvetnike(Čeferin, Nosanova), ko pa tožbo izgubijo pa nimajo denarja za plačilo stroškov in kazni, res čuden sistem. Kolega je kupil ukraden avto, lopov ima Nosanovo, ki se dela norca iz sodnika in vseh, tako da se je na koncu skoraj njega obravnavali kot lopova, na koncu(ostal je brez avta in denarja) pa ga je še vprašala, pa kaj bi on sploh rad. Za kozlat , na koncu bo pa še socialni problem in mu bomo mi davkoplačevalci plašali stroske.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Pe apr 23, 2004 5:06 pm

xandrej je napisal/-a:Nič zgleda je res najbolje da tipa razbiješ ko pixno, ga fukneš v en smetnjak in si popraviš škodo. na žalost je to najboljša rešitev. Ker drugače še na koncu onemu plačaš odškodnino za obrekanje ko ga prosiš če bi bil odšel ven iz tvojega vozila...

In se prihranjena je marsikatera modrica na tvojem obrazu.

"OOOOO dober dan gospod"
"Dober dan zelim"
"Jooojjj ne tam slatat, ker ne bo slo, mi boste kaj polomili. Poglejte tukaj se da sponko notri pa gre radio lepo ven. Samo da mi ne boste kaj polomili"
"Aha pa res. Hvala lepa"
"Prosim, pa se kdaj, ni problem"
"Lep dan se naprej"
"Ja hvala enako gospod"

:roll:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby So maj 01, 2004 2:22 am

najbolj je, da ga slikaš z mobitelom al pa digitalcom, pol pa policija, no to je druga varjanta, takoj po tej da, ga prefukaš. Ker vem kako je to so me oropal in če bi kolega dobu unga nebi nobene policije klicu prefuku bi ga uzel moje stvari in še sleku bi ga tam in vzel njegove stvari in jih vrgu v najbližjo reko al pa kres :evil:

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-črnuče

Napisal/-a Josephe Če jul 08, 2004 12:12 am

No se mi je ravno zgodilo nekaj podobnega.

Ko smo hotli jit s kolegi prefukat unga ( ta je kradu ), je za mano v trenutku stalo ene 6 mesarjev ( dobesedno, so imeli večjo roko kot jst nogo ) in kaj se je zgodilo. Dobil sem jih skupaj s prijatelji po pički. Sem poklical policijo vendar predno so prišli so modeli še dodatno nekaj rabili ( ja tud mene, ko so zvedl da policijo kličem ) in nato odšli. Prišla policija naredila zapisnik, rekla sej niste tako hudo razbiti ( šliva, zvin... ) in so lepo odšli.

OD zdej naprej imam s seboj nož ( jebat ga ne bom več fasu ) sedaj pa si misim nabavit elektro šoker. Pa me zanima kaj naredi ta elektro šoker. Ali spravi napadalca v nezavest za nekaj trenutkov? Kakršne koli info. o elektrošokerju prosim.

LP Joseph

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby Če jul 08, 2004 12:27 am

te šokerji pomoje sam usekajo, in maš mravljince v roki, v nezavest te pa ne spravjo. pomoje,
Ja sam da sm jst mal večji in bi mi blo vseen če me prefukajo, da vsaj enga ornk počm, pa bi lepo vse une naslednje udarce požru.

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim Če jul 08, 2004 12:28 am

najbolša rešitev ---> nimaš avta alpa je ful stra zanč itd. :roll:
druge rešitve so vse tvegane.
ker poglej: če enga razbiješ, k ti je kradu, pa se nate sprav 10 measrjev (iz enga posta prejle gor se mi je zdela ql beseda) si naj****.
če pokličš policijo pa ga trešš kej...mah to se 1. tolk vleče, 2. boš nakonc še ti kj plačov...
mah nevem nej gre use u k... :evil:

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-črnuče

Napisal/-a Josephe Če jul 08, 2004 12:45 am

daewoo_rugby je napisal/-a:te šokerji pomoje sam usekajo, in maš mravljince v roki, v nezavest te pa ne spravjo. pomoje,
Ja sam da sm jst mal večji in bi mi blo vseen če me prefukajo, da vsaj enga ornk počm, pa bi lepo vse une naslednje udarce požru.

Sej sm ga useku, sam je bil pijan pa tolk masiven da mu ni bilo nič, mogoče se je malo zaguncal al pa še to ne. Enmu ( k je tolku kolega ) so že mankali sprednji zobje( jih je nekoč že dobil ) .
Glede šokerja ne vem no 500.000V, to bi pomoje že moralo kar ornk usekat.

Jst zdej iščem neko zasčito ( ne kondome ), če me še dno kdaj tko napade da ne bom SPET tolk fasu ( sej modric ni nič sam izpahnjen kolen ). Men se zdi najbolj primere en elektro šoker, samo kaj ta neredi taki gorili???

DAWEWOO- a bi šel za prostovolca da probamo :lol: :lol: JOKE sej veš

Pol kasnej ko sm se brihtu ( zaradi kolena ) pa sm imel pri sebi že nož, tko da če bi me model spet napadu bi ga zaštihu ( sam pol pa bi bili problemi, policija pa podobno sranje ).

LP

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Če jul 08, 2004 1:30 am

Predlagam t.i. taser gun, ki je še najboljše obrambno orožje pred tatovi, saj lahko z njim ostaneš na varni razdalji in dejansko zadržiš lopova do prihoda policije. :)
Zadeva deluje na isti princip kot ročni šoker, je pa narejena tako, da izstreli kaveljčke, ki se zarijejo v obleko/kožo lopova. Ti kaveljčki so z žico povezani s pištolo in ko ti pritisneš na gumb, se sproži štrom in prav fino strese nepridiprava. :twisted: Torej lahko dejansko prisiliš tolovaja, da ostane kjer je, če ni ravno imun na elektriko. ;)

http://www.selfdefenseproducts.com/stungun/airtaserinformation.php
http://www.selfdefenseproducts.com/stungun/advancedtaser.php

Slika
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Če jul 08, 2004 1:42 am

huda stvar tale taser,pa še drag ni :roll:
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če jul 08, 2004 8:17 am

Ni važno u bistvu kaka gorila je pr šokerju, strese pa kr fejst, tok da ga po tleh fukne, razn če res ni imun al pa king kong :wink:
Kaj pa Kalašnikov? Ko naši preljubi romi... :cry

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
GT4turb0
Novinec

Napisal/-a GT4turb0 Če jul 08, 2004 11:19 pm

Palica za golf?

lp
SPEED?!-NO PROBLEM!

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Pe jul 09, 2004 12:48 am

Slide je napisal/-a:Kaj pa Kalašnikov? Ko naši preljubi romi... :cry

Oni mu rečejo kar 'avtomat' :EE Sem na TV videl eno cigansko bakico, ko je grozila, da tudi ona zna uporabljat 'avtomat', pa da bo vse pomrla! :cry Cipa! :/:o:/

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara Po jul 19, 2004 2:17 pm

Ni sicer podrocje avtomobilizma, pa vendar.
Ukradli so mi kolo. Poklicemo policaje, cakamo eno uro. Prideta dva, me popiseta. Kolegi, ki so bli zunaj, so modrovali kaj bi nardili tipu, ce bi ga najdl z ukradenim kolesom. Se policaj obrne k meni in rece: slisim kaj se vasi kolegi pogovarjajo. Naj vam samo predlagam, da v primeru, da najdete tipa z vasim kolesom in ga nameravate nabutat, potem ne klicite policije, da ste ga prebutal, ampak samo, da ste kolo nasli. :har :rofl :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Napisal/-a HORSE Po jul 19, 2004 2:22 pm

Tamara je napisal/-a:Ni sicer podrocje avtomobilizma, pa vendar.
Ukradli so mi kolo. Poklicemo policaje, cakamo eno uro. Prideta dva, me popiseta. Kolegi, ki so bli zunaj, so modrovali kaj bi nardili tipu, ce bi ga najdl z ukradenim kolesom. Se policaj obrne k meni in rece: slisim kaj se vasi kolegi pogovarjajo. Naj vam samo predlagam, da v primeru, da najdete tipa z vasim kolesom in ga nameravate nabutat, potem ne klicite policije, da ste ga prebutal, ampak samo, da ste kolo nasli. :har :rofl :lol: :lol: :lol:
:cry
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po jul 19, 2004 5:07 pm

JOYride je napisal/-a:Hmmm, zadrzat brez posledic...

Kolegici je en kolesar butnu avto, pa sm ga jst pol pridrzou. In pac ker sm ga hotu pridrzat, me je model usekou, jst sm ga pa pol itak nazaj...
No, sledil je predlog za krsenje javnega reda in miru.
Zdej pa mi povejte nacin kako cloveka pridrzat, da pol ni pizdarij? :?

Ti jst povem kako ga pridržiš:
Polomiš vržeš v prtljažnik in ga odpelješ u prvo vsaj 10km oddaljeno šumo pa ga tm še enkrat polomiš in tm pustiš. Sploh ne kličeš policije.
Pol pa lepo nazaj na isto mesto, kjer si imel prej parkiran avto pa pokličeš policaje da so ti vlomili. ZADEVA REŠENA -tip k ga boš polomu sploh ne bo vedu kdo si.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po jul 19, 2004 5:09 pm

Men je enkrat en izterjevalc neki težil, pa so ga pol še 2 dni njegovi kolegi iskal povsod po šumi - zdej k ga srečam se stran obrne pa po možnosti gre še na drugo stran ceste.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
idol plemenit
Novinec

Napisal/-a idol plemenit Po jul 19, 2004 5:22 pm

nebivedu je napisal/-a:Men je enkrat en izterjevalc neki težil, pa so ga pol še 2 dni njegovi kolegi iskal povsod po šumi - zdej k ga srečam se stran obrne pa po možnosti gre še na drugo stran ceste.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BOGI UN KI TEB VDRE V AVTO NEBIVEDU :lol: :lol: :twisted: :twisted:
men je dedek zmeri govoru:zrno na zrno pogača, kamen na kamen palača, guma na feltno-avto
Vrni se na Pravni nasveti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov