...v SLO okoli 200 9-3 oz 900 in cca 50-70 9-5...
Potem je vsega skupaj dobrih 250 saabov v SLO

koliko je kaj cabrio-tov? Ful bi se enkrat rad peljal s kakim cabriotom- nima veze kok starim....
...kolikor vidim tele prodaje rabljenih je prava umetnost prodati Saaba. Vsak se prodaja toliko časa da ga popvrečni ljubitelj zagotovo pozna...
Ja, to je zgleda (na žalost) res

Pa fora je ker ljubitelj ima svojega doma in ga ne kupuje ravno pogosto- razen če si zaželi kake zamenjave. Razen če je kak novinec, tako kot sem bil jaz pa si ga že dolgo želi, pa potem rabljenega kupi...
Pa še to je- z rednimi servisi, vsaj tako so mi na servisu, pa tud razni mehaniki povedali, je prava malca imet na saabu 200k km. Celo 500k naj ne bi bil velik problem... Poskusi pa v SLO prodat avto z več kot 150k- skoraj nemogoče, zato pa je potem vsak drugi prevrten nazaj...

Čeprav je skoraj logično (seveda so izjeme) da s (takim) avtom ne boš delal npr. v 4-5 letih 50.000...
Ste morda opazili detalj, da ko te opazijo v Saabu večina izraža spoštovanje do te avtomobislke znamke, kupiti se pa jo upa le redko kdo. Raje ostajajo zvesti BWM, Audijem
To je res najbolj zanimivo...Mi recimo velik kolegov govori ko boš pa ti to prodajal, mi povej.... :P
Še najboljše so mi pa izjave kakih žensk...npr. kaj je pa to zaen avto?... Kolk ma to enih gumbov.... najbolj me je pa ena presenetla: VAU SAAB

Očitno poznavalka :P
Kakšne so pa kaj vaše izkušnje s servisi
Zaenkrat kaj večjega ni- oz. ga nimam dolgo, je pa po velikem servisu, tako da imam zdaj rednega kmalu...
Če se še kdo najde se pa res lahko kaj zmenimo
AJA še to: se mi zdi da sem enkrat vidu Perota Lovšina v 9-5. Mogoče se motim, ker se na hitr vidu
LP