@Griffin
Žal moja 900tka ni "classic" ampak naslednja generacija. Pri nas je skoraj nemogoče dobiti lepo c900; še posebej kako Aero Turbo ... V Italiji bi dobil klasičnega Aera za cca. 3500 EUR, je pa problem z uvozom, ker ne utreza standardu Euro2.
Trenutno ima en zares lep c900 cabrio, modre barve na dvorišču mehanik Robi Kopač (servis za Saabe ima v Šiški zadaj za AC Cosmos, kjer prodajajo Mazde), ne vem pa kako je s papirji, če je že uredil .... bo pa ta cabrio ko bo zrihtan naprodaj za mal čez 2 MIO.
Jaz sem bil do sedaj samo 1x na servisu pri Kopaču in težko ocenjujem ... je pa nekaj napotkov glede servisov na:
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... aab+servis
Za nakup senzorja prek neta sem se odločil, ker je dostava na uradnem servisu cca. 14 dni, jaz sem ga pa dobil v 4 dneh. Na saabcental.com so mi rekli, da so deli na teh spletnih trgovinah za 30-50% cenejši kot pri uradnih prodajalcih; je pa res da dele v ZDA pošiljajo brez da jim zaračunajo poštnino; mi pa žal nimamo te sreče in se najbrž splača samo za kake zelo lahke dele.
@Mat3
Prodati rabljenega Saaba je baje res težko; vsaj če gledam avto.net kjer so non stop isti oglasi. Jaz sem kupil res lepo ohranjeno 900tko l.98 in prejsnji lastnik jo je prodajal 1 leto ... ko sem ga vprašal koliko ljudi je prišlo pogledat avto ... je rekel da samo trije
Pozdravljam idejo, da se dobimo na pizzi; fino bi bilo, da bi še več lastnikov prišlo ... samo obvestiti bi jih bilo treba, po moje je vsak lastnik Saaba vsaj malo tudi ljubitelj te znamke in zihr ga bo firbec premamil, koncekoncev bomo lahko cel popoldan samo Saabe gledali ...