Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Dekletce
Nov uporabnik

MG

Napisal/-a Dekletce So sep 03, 2005 3:58 pm

Zdravo,
zanima me če je imel že kdo izkušnje z MG-jem. Kako se vam je obnesel, namreč imam v planu da bi ga vzela pa sem si rekal da še vas malce povprašam o tem avtomobilu.
Skratka, slišala sem od kritik do pohval. Ima kdo tukaj izmed vas izkušnje z njim.

Že v naprej hvala

Lp
Dekletce
:8
Lp

Dekletce

AudiQUATTRO
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a AudiQUATTRO So sep 03, 2005 4:08 pm

Jest bom pa tko reku,nism ga meu tko da o zanesljivosti lahko bl mau rečem vem pa da je v skupini kot ostali roverji ki pa z njimi nimam lepih spominov.
Slabost tega avtomobila je zadnji pogon za lahk avto pa še dvosed je.

Odločitev je tvoj,to je samo moje mnenje.

Lp.AudiQUATTRO
Megane RS250 Cup Extreme Blue
Clio RS182 Cup Liquid Yellow

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO So sep 03, 2005 7:11 pm

Kateri MG. Če imaš v mislih F ali TF, don't do it. Imajo ogromno težav z zanesljivostjo. V tem razredu je najbolje, če vzameš Mazdo MX-5.

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
maniac
Novinec

Napisal/-a maniac So sep 03, 2005 7:56 pm

se strinjam z don CONSIGLIOm.

poznal sem nekaj ljudi, ki so imeli ogromne probleme z njimi od menjalnikov, elektronike, bremz,...pa vse je itak drago k pes.

poglej kam drugam...mazda mx5 pa je itak zakon.

lp ;)

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN So sep 03, 2005 8:03 pm

poleg tega, da so deli dragi jih še težko dobiš

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Ne sep 04, 2005 7:40 pm

AudiQUATTRO je napisal/-a:Jest bom pa tko reku,nism ga meu tko da o zanesljivosti lahko bl mau rečem vem pa da je v skupini kot ostali roverji ki pa z njimi nimam lepih spominov.
Slabost tega avtomobila je zadnji pogon za lahk avto pa še dvosed je.

Odločitev je tvoj,to je samo moje mnenje.

Lp.AudiQUATTRO

Zaradi "slabosti" bi ga jas ravno vzel :D
Slika

ocean
Novinec

Napisal/-a ocean Ne sep 04, 2005 8:10 pm

jst bom pa tkole reku, glede na to da sm meu sam kupt TFa. k pravte kok so zanesljivi je cist odvisn kakega dobis ce mas sreco ni kej dost problemov, drgac je meu pa F kr dost slabosti sam so jih pr TFu vecino popravl tko da se bl splaca kupt TFa kot Fa. sam je pa zadni pogon lih tak kt pr mazdi mx5 tko da to ni nobena slabost razn ce dekletce ne misl kupt mg TF160 k ma pa baje res zlo tezko vodljiv-navadt se mors

Dekletce
Nov uporabnik

Napisal/-a Dekletce Po sep 05, 2005 7:54 am

Zdravo
Pogovor je o MG MGF letnik je 97. Avto sem šla gledat in rečem da je v redu, motijo me majhne malenkosti, ki se jih seveda da odpraviti.

Vseeno pa hvala za informacije.

Lp
Dekletce
:8
Lp

Dekletce

Uporabniški avatar
Jinxy
Novinec

Napisal/-a Jinxy Po sep 05, 2005 8:35 am

Vsi "normalni" rezervni deli so lahko dobavljivi, pa tudi cene niso nič višje od drugih znamk, tako si lahko glede tega brez skrbi.

TF je drugače tudi meni všeč, ampak je edina šansa, da se ga uvozi, cene so pa ubijalske (razen v UK,kjer je pa volan na desni) :(

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Po sep 05, 2005 9:39 am

SAVINJCAN je napisal/-a:poleg tega, da so deli dragi jih še težko dobiš

točno tako...kolega je pri uradnem uvozniku čakal na eno cevko 4 tedne!!!
Zaj ko pa je rover šel po gobe pa je verjetno še težje dobiti dele...
Lep je , ni kaj , a vseeno velja premisliti preden ga kupiš...
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Pe jul 21, 2006 11:09 pm

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=908146#

Tale je lep, a starejši.
Mislim, da dekletom avtoček zelo pristoji ;)
Vzdrževanje je pa druga stvar. BTW Rover je propadel...kako s servisi?
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
EX-B
Uporabnik

Napisal/-a EX-B Pe jul 21, 2006 11:12 pm

Servise dela vsak mehanik popoldansko bolje, kakor so jih kadarkoli delali na uradnem servisu. Ce se pa hoces ze jit nekaj uradno, pa peljes Blazu Bencini na Brncicevo, sam te bo drago prislo, narejeno pa ne bo cist nic boljse kot pri kakem popoldancu. Vecina delov ni problem, se dobi neoriginal dokaj poceni, ce ti pa crkne kaj specificnega in redkega.. Si pa naj**** ko zvat, cakas na dele iz tujine, pa se placas jih ko nor.
Lp. Grega, DipLab.si
Slika

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass Pe jul 21, 2006 11:20 pm

EX-B je napisal/-a:Servise dela vsak mehanik popoldansko bolje, kakor so jih kadarkoli delali na uradnem servisu. Ce se pa hoces ze jit nekaj uradno, pa peljes Blazu Bencini na Brncicevo, sam te bo drago prislo, narejeno pa ne bo cist nic boljse kot pri kakem popoldancu. Vecina delov ni problem, se dobi neoriginal dokaj poceni, ce ti pa crkne kaj specificnega in redkega.. Si pa naj**** ko zvat, cakas na dele iz tujine, pa se placas jih ko nor.

To mi je jasno, ne sprašujem zase, dekleta se po navadi ne marajo ubadati z iskanjem fušarjev...nisem pa vedel, da dejansko obstaja še kak servis.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Pe jul 21, 2006 11:30 pm

ahaha, tale balodlak je zgleda iskal kej o rovrjih pa naletel na te teme :D če pogledate je stara slabo leto ;)

lp
Slika

Uporabniški avatar
EX-B
Uporabnik

Napisal/-a EX-B So jul 22, 2006 8:03 am

bass je napisal/-a:To mi je jasno, ne sprašujem zase, dekleta se po navadi ne marajo ubadati z iskanjem fušarjev...nisem pa vedel, da dejansko obstaja še kak servis.

Obstaja se vedno ja.. Ampak problem pri Bencini je, da vgrajuje vecinoma samo originalne dele, zelo s tezavo najde kaj neoriginalnega, in ti notr da. Kar pomeni, da za vsako pizdarijo cakas par tednov ali kak mesec, da dobi vse dele in si potem sele na vrsti.. To dekletom tud ne ustreza prevec ;)
Lp. Grega, DipLab.si
Slika
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost