stigma je napisal/-a:zivjo imam golfa 1 letink 92 dizel in me zanima kaj naj naredim ker koncna brzina je 120kmh.Za tak avto bi mogla biti najvisa hitrost tm okoli 160/170 kmh alj je kaka vrjatna da je zapacan olni filter ali kej zato se posvetujem tle gor s ostalimi strakovnajki ker se ne spoznam kej prevec na to![]()
![]()
![]()
in se ze vnaprej zahvaljuem za nasvate=) aja pa se brzine ga neki matrajo prva se vrti tm okol 40 2 okol 60 3 pa 80 in nedobim kej vec potem morem pa prestavt v 4 in dobim samo 120 najvec hvala =)
stigma je napisal/-a:zivjo imam golfa 1 letink 92 dizel in me zanima kaj naj naredim ker koncna brzina je 120kmh.Za tak avto bi mogla biti najvisa hitrost tm okoli 160/170 kmh alj je kaka vrjatna da je zapacan olni filter ali kej zato se posvetujem tle gor s ostalimi strakovnajki ker se ne spoznam kej prevec na to![]()
![]()
![]()
in se ze vnaprej zahvaljuem za nasvate=) aja pa se brzine ga neki matrajo prva se vrti tm okol 40 2 okol 60 3 pa 80 in nedobim kej vec potem morem pa prestavt v 4 in dobim samo 120 najvec hvala =)
Polooo je napisal/-a:milankregar je napisal/-a:prvo se naučis slovensko pisat, potem pa se javi
Dj zadrž take prijave zase, nevem zakwa bi mogl vsi pisat čist slovnično pravilno,človeka neki zanima in ti mi muriš kako nej piše...halo
![]()
![]()
sonček je napisal/-a:in pol pele k enmu mehaniku in je reku ti človek ti maš motor popolnoma fuč in tud nekega dne se spomenm k se je pelov mim enih cestarjev in le tam mu je začel mahat en ga je ustavu odpru havbo in pogledov pokrovček za dolivanja olja in ker ni tist pokrovček stal gor ga je fuknil stran in je reku un nič ne bo....motor je bil popolnoma zrel za generalko.
H5N1 je napisal/-a:sonček je napisal/-a:in pol pele k enmu mehaniku in je reku ti človek ti maš motor popolnoma fuč in tud nekega dne se spomenm k se je pelov mim enih cestarjev in le tam mu je začel mahat en ga je ustavu odpru havbo in pogledov pokrovček za dolivanja olja in ker ni tist pokrovček stal gor ga je fuknil stran in je reku un nič ne bo....motor je bil popolnoma zrel za generalko.
WTF si pa ti hotu povedat?
Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov