v Trstu kjer se prodaja municijo in orožje stane okrog 40 eur tista kot feder pa 25 eurBMW_M3 je napisal/-a:zanima me ce kdo prodaja to stvar oz. ce kdo ve kje se jo da kupit.
Mad je napisal/-a:medtem ko za teleskopsko težko najdeš razlago...
...naši ne bodo pili tvoje vode jih poznajo dobro - beri koliko jih zasežejo vsako poletje od turistov ki gredo na morje ...odzunaj naših mej pa itak ... še tisti nožek na ključih jih zna razpizdit in ti ga vzamejodobek je napisal/-a:Mad je napisal/-a:medtem ko za teleskopsko težko najdeš razlago...
hmmm...mu reces, da si RTV tehnik, pa da je to antena?
...kaj pa jo rabiš ... če jo imaš in koga strašiš si obravnavan kot da je prava pa če je tisti tvoj nasprotnik še oborožen te komot lahko pospravi v samo-obrambi ... :P :P :P pojdi raje v strelski klub plačaj vpisnino opravi izpit in zaprosi za nabavno dovoljenje pol pa si kupi in imej pravo pištolo - zaradi tega ker nisem sam jo pa jaz raje puščam v klubski varnostni omari, da sin ne bi dobil napačnih idej o temu kako se še lahko uporabi ... L.p. MadSpyker je napisal/-a:Kako je pa s strašilno pištolo? Baje da je edina omejitev polnoletnost. Pa seveda da nobenmu ne groziš, torej če ti jo najde v avtomobilu naprimer, ti ne more nič.
Slide je napisal/-a:Spyker je napisal/-a:Kako je pa s strašilno pištolo? Baje da je edina omejitev polnoletnost. Pa seveda da nobenmu ne groziš, torej če ti jo najde v avtomobilu naprimer, ti ne more nič.
Kaj ti potem nuca?
:P :P :P to mojster ... jaz komaj čakam da me kdo pretepe ... veš kakšen stroj kupiš za tisto, kar dober advokat iztrži :P :P :P nimam srečeSpyker je napisal/-a:Slide je napisal/-a:Spyker je napisal/-a:Kako je pa s strašilno pištolo? Baje da je edina omejitev polnoletnost. Pa seveda da nobenmu ne groziš, torej če ti jo najde v avtomobilu naprimer, ti ne more nič.
Kaj ti potem nuca?
Kaj mislš zakaj ma folk strašilne pištole pri sebi?
Še vedno pa sem pristaš medsebojnega obračunavanja s pestmi 1:1 če je že treba obračunavat. Na srečo nimam pretirano velik izkušenj s tem, smo se še skor zmer na peru zmenil pa smo šli domov vsi brez krvavih nosov in z vsemi zobmi.
DarkDemon je napisal/-a:Ja jst jo imam in to v avtu. Za enkrat mi še ni blo treba posredovat z njo . Če bi pa blo treba pa tudi bi . Glede policajev pa tako če je nimaš na vidnem mestu ti je takoj tudi nemore uzet.
Brouky je napisal/-a::roflto pa bolš da ne uporabiš na kerem,ko bi mu glavo odprl...
...ja res kje so tisti lepi časi ... policaji so pa skozi nekaj na nas trenirali vsakokrat ko smo šli kam od doma na koncerte :P :P :Pdobek je napisal/-a:Brouky je napisal/-a::roflto pa bolš da ne uporabiš na kerem,ko bi mu glavo odprl...
prvo vprasanje, ki ga fasem, ko meglajtko potegnem izpod sedeza...a si policaj?
pa je takoj mir (ceprav nisem)...
drugace pa, kje so dobri stari casi, ko mularija ni rabla el. sokerjev, bejzbol palic, solzilcev in podobnih pizdarij, ampak smo se lepo stepli, pa je bil mir in nihce ni nikogar tozil?
...bydwey Koper - Markovec premore več kosov orožja neprijavljenega - strelnega kot recimo imajo v posesti naši zaščitniki ... in o precej tega vedo ... kaj sem že hotel reči ? ah da ja strinjam se PENDREKA ne nosi kupi si bezbol palico :P :P :P L.p. MadBiMMER je napisal/-a:BTW... taka teleskopska palica se po Zakonu o orožju šteje pod hladno orožje (kategorija A/8). Kazen za posest je od 50-300k SIT ter seveda zaseg
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov