Čist drgačen izgled nardi avtu...
Jurchi je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:Black_Racer® je napisal/-a:Sam neki ti fali,RC spojler na strehi
Pa RC pod motornim pokrovom
Sej se tut "samo" 136 konjske mašince v taki škatlci ne bi branu.....še preveč za določene ljudi
killah bee je napisal/-a:Jurchi je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:Black_Racer® je napisal/-a:Sam neki ti fali,RC spojler na strehi
Pa RC pod motornim pokrovom
Sej se tut "samo" 136 konjske mašince v taki škatlci ne bi branu.....še preveč za določene ljudi
to ti mislš![]()
Pol pa ga skor pihne dol en renojev 1,6-16V mlinček, loool
WILLIAMSCAR je napisal/-a:mene nebi motilo tud če me vrže dol clio 1.2!
važno je da sem jaz zadovoljen z avtom.
lp
g. podganjsek je napisal/-a:Ti si pa taki frajer z Cliotom RS da ni večjega. Pravi bombnik maš v garaži, ni kaj.
WILLIAMSCAR je napisal/-a:Walker_P je napisal/-a:Williamscar: Poba, mal bol počas bo treba ponoč vozit, tut če maš tako mašinco ni rečen da boš švohnej mašino lahka prehitu med mozirjem in prihovo. :P
nič ne vem o tem,da bi jaz hitro vozil!
Walker_P je napisal/-a:WILLIAMSCAR je napisal/-a:Walker_P je napisal/-a:Williamscar: Poba, mal bol počas bo treba ponoč vozit, tut če maš tako mašinco ni rečen da boš švohnej mašino lahka prehitu med mozirjem in prihovo. :P
Recimo. :P Važn da je bla prazna cesta, pa da so se kole sukale tak kot se šika.
WILLIAMSCAR je napisal/-a:Walker_P je napisal/-a:WILLIAMSCAR je napisal/-a:Walker_P je napisal/-a:Williamscar: Poba, mal bol počas bo treba ponoč vozit, tut če maš tako mašinco ni rečen da boš švohnej mašino lahka prehitu med mozirjem in prihovo. :P
Recimo. :P Važn da je bla prazna cesta, pa da so se kole sukale tak kot se šika.
a se poznama?
lp
Walker_P je napisal/-a:WILLIAMSCAR je napisal/-a:Walker_P je napisal/-a:WILLIAMSCAR je napisal/-a:Walker_P je napisal/-a:Williamscar: Poba, mal bol počas bo treba ponoč vozit, tut če maš tako mašinco ni rečen da boš švohnej mašino lahka prehitu med mozirjem in prihovo. :P
a se poznama?
lp
Js tebe po avtu ziher poznam, ti pa mene ne vem, razn če sm po savinski poznan po tem, da rad na vsakem ovinku prehitevam.
WILLIAMSCAR je napisal/-a:Walker_P je napisal/-a:WILLIAMSCAR je napisal/-a:Walker_P je napisal/-a:WILLIAMSCAR je napisal/-a:Walker_P je napisal/-a:Williamscar: Poba, mal bol počas bo treba ponoč vozit, tut če maš tako mašinco ni rečen da boš švohnej mašino lahka prehitu med mozirjem in prihovo. :P
a se poznama?
lp
Js tebe po avtu ziher poznam, ti pa mene ne vem, razn če sm po savinski poznan po tem, da rad na vsakem ovinku prehitevam.
smem vprašat kak avto voziš?
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost