meganeman je napisal/-a:To je res kot dan in noc! Nasledni avto bom mel s ksenonkamiSestri svetijo kratke ksenonke tako kot men dolge luci! Oboje na Meganih! Tako da niso razlike v fokusih!
seat je napisal/-a:mene sam zanima zakaj mora bit obvezno pranje žarometov pa kje se to pr nas da kupit
Black Jack je napisal/-a:seat je napisal/-a:mene sam zanima zakaj mora bit obvezno pranje žarometov pa kje se to pr nas da kupit
Hm.....sam tole je pa dobro vprašanje..........maš prav seat...nism še vidu da bi biu avto z original xenonkami brez naprave za pranje žarometov???
no_name je napisal/-a:Sierrator je napisal/-a:Tudi meni ni jasno od kje nekaterim fiksna ideja, da morajo avti s xenonskimi lučmi imeti sistem za pranje žarometov.
Na mojem so original bi-xenonske luči + dnevne pa ni ne duha ne sluha o kakšnem pranju.
A si ti prvi lastnik tega bmw-ja?
Sh3bO je napisal/-a:no_name je napisal/-a:Sierrator je napisal/-a:Tudi meni ni jasno od kje nekaterim fiksna ideja, da morajo avti s xenonskimi lučmi imeti sistem za pranje žarometov.
Na mojem so original bi-xenonske luči + dnevne pa ni ne duha ne sluha o kakšnem pranju.
A si ti prvi lastnik tega bmw-ja?
Sem 100% prepričan da ni![]()
Tale xenon je naknadno vgrajen.
xandrej je napisal/-a:Ne vidim pointa pol zakaj bi pol imel pokrovčke? Zaradi lepšega sigurno ne. Naš nima Xenon pa nima tega pokrovčka gor. Sem pa vider safrana ko je mel te pokrovčke pa je imel pranje...
p.s. pr bajti tudi imamo belega. BP že 7 let... 2.0 16V
Slide je napisal/-a:Sierrator je napisal/-a:Še slikica enega z navadnimi - halogenskimi lučmi. Zunanji paraboli sta precej drugačni od tistih s xenonskimi lučmi.
Kaj je potemtakem tukaj še menjanega poleg žarnic?
Komplet žaromet
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov