Pogled na Ivarčko jezero

Lp do snidenja
gregga je napisal/-a:jaja...to so pa lepote nase preljube koroškese vidjamo :P
Black Jack je napisal/-a:gregga je napisal/-a:jaja...to so pa lepote nase preljube koroškese vidjamo :P
Sej tud mi jih mamo.....Logarsko dolino.....pa slap Rinka.....sej drugo leto ne bi bilo slabo če bi izvedli panoramsko do Logarske doline...k hotelu Plesnik....potem pa na prej do slapa Rinka...kjer bi lahko parkirali in se odpravili peš do slapa....sam to bi lahka nardil drugo leto poleti ko bo vroče in primerno za kopat tud...
Courage™ je napisal/-a:Mater je lepo jezero, me kr mika da bi se polek pripelo.
acid je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Mater je lepo jezero, me kr mika da bi se polek pripelo.
Courage jezero zgleda od daleč lepo, samo drugače pa niti ni tako, ker pač veliko idiotov not zmeče kar jim pač paše.Lokacija za kake piknik, izlete itd je pa odlična.
Drugače pa se bom mogoče tudi jaz pridružil karavani.
gregga je napisal/-a:Black Jack je napisal/-a:gregga je napisal/-a:jaja...to so pa lepote nase preljube koroškese vidjamo :P
Sej tud mi jih mamo.....Logarsko dolino.....pa slap Rinka.....sej drugo leto ne bi bilo slabo če bi izvedli panoramsko do Logarske doline...k hotelu Plesnik....potem pa na prej do slapa Rinka...kjer bi lahko parkirali in se odpravili peš do slapa....sam to bi lahka nardil drugo leto poleti ko bo vroče in primerno za kopat tud...
tvoje ideje so mi vedno bolj usec![]()
to je zlo dobra ideja....jo mormo uresnicit drugo leto !!!!
![]()
Courage™ je napisal/-a:Mater je lepo jezero, me kr mika da bi se polek pripelo.
simke je napisal/-a:
...........majo tudi zastonj trampolin
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost