blabla je napisal/-a:Donfilipo, kaj pa porečeš na tole kar piše v oglasu? Tuki piše da so za leče D2S![]()
http://www.bolha.com/oglas1522985
Cash je napisal/-a:Cut-off ni odvisen od žarnice, ampak od kvalitete in geometrije žarometa. Popravi me, če se motim!
Polooo je napisal/-a:Predelava iz parabol na leče...kok pa to kej košta?
Cash je napisal/-a:DonFilipo, ko že obvladaš te stvari mi pa povej sledeče; moj P206 je imel na začetku original luč z dvema parabolama (ena kratka, ena dolga) in H7 žarnice. No, potem sm jst to zamenjal z angel eyes in tako dobil leče z H1 žarnico. Potem kupu kit od philipsa ravno tako H1, samo glej ga zlomka; žarnica ni hotela it do konca, ker ima žarnica nakakšen 3/4 krog in 1/4 ravnega, no in ta raven del je bil za 90° obrnjen, jst jo pa tud nism mogu obrnt za 90°, ker ni šla noter. Tako sem mogu malo s kleščami in malo z žagco za železo lepo odrezati novo ravnino in une 2 bunkici, ki prideta na plastičnem vratu xenonke odstranit. Zakaj taka predelava, nimam pojma
![]()
No, ma sej zdej lepo dela
Polooo je napisal/-a:Vidm, da čist obvladaš tle luči...Pol pomojm ti ne bi smel bit problem montirat angel eyes obročke v luč za razumno ceno :P
Cash je napisal/-a:Vprašanje je bilo, zakaj je imela xenon žarnica tisto ravnino na krogu zamaknjeno za 90 stopinj, 2 bunkici pri steklu pa tudi zamaknjeni, seveda pa jo nisem mogu dat niti noter, ker ima luč tako ozko odprtino (pokončen pravokotnik), tako, da gre xenon noter samo tako, da je tista zunanja žica na vrhu ali spodaj.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov