Polooo je napisal/-a:A lahko en paste-a ta zakon, kjer je to opredeljen??
Sh3bO je napisal/-a:Lumpy_ je napisal/-a:AndrejD je napisal/-a:Ah smo končno nekam prišli
torej:
H4 Bixenon 260€
ALWR - cca 200€
Čistilna naprava za pucanje žarometov - cca 300€
Torej cca 760€ samo za dele +homologacija +delo ?
sklepam da pod 1000€ ne prideš skozi pol...
Pozabil si še na senzorje na kolesih, preko katerih se uravnava višina snopa. Mislim da ni poceni to.
To se imenuje ALWR.
ga-ma je napisal/-a:Dam še jaz en nasvet oz priporočilo. Prijatelj je dal Xenon kit v Audi A3 2.0 TDI letnik 2004 in se mu je po parih mesecih pokvaril motoček za brisalce. cena motorčka je 320 eurov. tako da pazljivo pri audijih s temi kiti. Po mojih izkusnjah delajo v bmwjih brez problemov. Za audije A3 sem pa slisal da se mnozicno to kvari.
poznam pa tud rešitev problema po polovični ceni, če bo kdo rabil.
APN je napisal/-a:ehehehehehe . Pol če ti guma poči , je tudi xenon kit kriv ?? PA potem bi mogu jst že zamenjat 23 motorčkov . Jao , svašta
ga-ma je napisal/-a:APN je napisal/-a:ehehehehehe . Pol če ti guma poči , je tudi xenon kit kriv ?? PA potem bi mogu jst že zamenjat 23 motorčkov . Jao , svašta
ne bit preveč pameten če ne veš zakaj se gre.poklic na porsche slovenija pa vprasi kaksno navodilo so dali naokrog o xenon kitih pa audijih a3.
o raznih vplivih elektrovalovanja pa ti ne bom pisal ker si pokazal na kaksno IQ ravni si.
APN je napisal/-a:ga-ma , ........
DonFilipo je napisal/-a:ghostrider je napisal/-a:Ali pa naštelaš žaromet za eno pozicijo nižje- ni bistvene razlike, k itak osveti cel žaromet in je to tako in tako moteče za druge udeležence v prometu. Jaz imam tale kit, http://www.bolha.com/oglas1522985, pa sem maximalno zadovoljen. Ko sem jih kupoval, je bila cena kaixen kita skoraj 100 € dražja in ko sem dobil HID kit po pošti, sem opazil, da so konektorji, ohišje, rele in kabli popolnoma identične izdelave, kot pri kaixen. Tako da, kot predvidevam, tudi notranjost balasta ne more biti nevemkaj drugačna. So pa ti konektorji na kablih, katere priklopiš v balast zanič, saj so se mi, dokler jih nisem privezal z vezico, nonstop odklapljali. Glede na to, da so domala vsi sestavni deli identični kot na kaixen kitu, se mi zdi to samo promoviranje znamke.
Brez zamere, govorim samo iz lastnih izkušenj, morda ima kdo izmed vas drugačne.
Ne gre za nobeno reklamiranje ali promoviraje znamke. Jst govorim iz lastnih izkusenj. Do zdej sem imel ze veliko izkusenj z x-kiti (vec kot 6 let) in se je kaixen pokazal kot najboljsi. meni je cisto vseeno ker jih osebno ne prodajam. ko pa jih montiram za druge svetujem kaixen.
Tvoja izjava da "itak osveti cel žaromet in je to tako in tako moteče za druge udeležence v prometu" je dokaz da nimas dobrega kita. pri kaixenu ni tega. dober kit naredi lepo cut-off linijo in ni straha pred zaslepitvijo drugih. Cel zaromet je itak osvetljen, a to ne pomeni da mora svetiti tam kjer mu ni mesto. Zato pa je tvoj kit 100Eur cenejsi. Posledicno ker slabsi kit odda nekaj svetlobe "v luft" je zato cesta manj osvetljena. Poglej in primerjaj svoj kit z kaixenom in bos ugotovil zakaj je drazji. Naradna pravi: "Koliko denarja toliko muzike." in to tukaj drzi!
shelton je napisal/-a:ghostrider je napisal/-a:Jaz imam tale kit, http://www.bolha.com/oglas1522985, pa sem maximalno zadovoljen. Ko sem jih kupoval, je bila cena kaixen kita skoraj 100 € dražja in ko sem dobil HID kit po pošti, sem opazil, da so konektorji, ohišje, rele in kabli popolnoma identične izdelave, kot pri kaixen. Tako da, kot predvidevam, tudi notranjost balasta ne more biti nevemkaj drugačna. So pa ti konektorji na kablih, katere priklopiš v balast zanič, saj so se mi, dokler jih nisem privezal z vezico, nonstop odklapljali. Glede na to, da so domala vsi sestavni deli identični kot na kaixen kitu, se mi zdi to samo promoviranje znamke.
Čist za informacijo me zanima koliko je bila cena kita, ki si ga ti kupil?
Brez zamere, se mi zdi, da še nisi videl Kaixen kita v živo. Sam sem jih že kar nekaj primerjal, pa so bili vsi drugačne izdelave. Še manj pa dvomim, da si odpiral balast![]()
Glede na to, da je tip žarnice v tvojem avtu H7, ne vem kje si ti lahko primerjal releje s Kaixenom - pri Kaixenu namreč pri H7 ni relejev![]()
Sam imam vgrajen Kaixen in sem zadovoljen kar pa seveda ne izključuje tega, da je nekdo drug zadovoljen pač z drugim kitom.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov