Lesane Parish Crooks je napisal/-a:to stari Honda je zakon
Mal OT: k glih za Hondo "glasujes" tvoj podpis prav glih obratno...

Primoz_86 je napisal/-a:Zapelji se enkrat na odpad, pa predelaj notranjost in zunanjost v originalno stanje, ker s temi belimi deli izgleda obupno![]()
Če je s katalizatorjem (i.e.) in pije kot žolna, preveri lambdo. Meni Uno 1.1 s fergazerjem pije 5.5L na relacije, leti pa kot sneta skira (po števcu sem šel že 170 po ravnemu, 180 kjer je bil rahel klanec navzdol). Avto ima 800kg in 60km torej ima teoretično iste pospeške kot avto z 1200kg in 90km ali avto s 1400kg in 105km
Drugače pa je to zelo soliden avto glede na ceno in z nizkimi stroški vzdrževanja. Jaz ga nameravam obdržati vsaj dokler ne končam faxa, pa čeprav imam denar za dosti boljši avto ali kakšno parkirišče unotov.
Lp
Primoz_86 je napisal/-a:Zapelji se enkrat na odpad, pa predelaj notranjost in zunanjost v originalno stanje, ker s temi belimi deli izgleda obupno![]()
Če je s katalizatorjem (i.e.) in pije kot žolna, preveri lambdo. Meni Uno 1.1 s fergazerjem pije 5.5L na relacije, leti pa kot sneta skira (po števcu sem šel že 170 po ravnemu, 180 kjer je bil rahel klanec navzdol). Avto ima 800kg in 60km torej ima teoretično iste pospeške kot avto z 1200kg in 90km ali avto s 1400kg in 105km
Drugače pa je to zelo soliden avto glede na ceno in z nizkimi stroški vzdrževanja. Jaz ga nameravam obdržati vsaj dokler ne končam faxa, pa čeprav imam denar za dosti boljši avto ali kakšno parkirišče unotov.
Lp
ghostrider je napisal/-a:Nisi ti tisti, ki praviš, da maš punta že od 94? In da z njim nimaš nič problemov. Že v eni drugi temi si rekel, da si mel eno paniko s kabli, tu 3x membrana. Potem ne delaj ljudem medvedje usluge in ne dajaj lažnih informacij. Kmalu bomo zvedl, da si zamenal že pol avta. Z nekaterimi avti teh problemov ni. Tudi po 15 letih ni treba nič na odpad hodit iskat. Vseeno pa lepo, da ljudem rešuješ konkretne probleme. Takih je na tem forumu peščica. Je pa veliko brezispitnikov.
![]()
Brez zamere!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov