adis je napisal/-a:Zanima me če je kdo že imel opravke z obnovljeno turbino, ter koliko taka turbina zdrži časa/km????
Pa zanima me tudi cena za obnovitev turbine, če je kdo kak čas nazaj že to delal da bi mi povedal koliko ga je to tudi stalo.....
Hvala.
adis je napisal/-a:predkratkim sem avto zrihtal da dela tako kot bi moral, mel sm problem z "relejem" in je stvar zamenjana ter delana sta bila 3 testa hitrosti z strani mehanika, ter pravi da je avto vozil cca. 200kmh (1.9 tdi) ter da bolj odzivnega avta kar se tiče diesel motorja še ni videl da bi imel tako dober navor,.....pa priporočil mi je še obnovitev turbine. No sedaj imam cca 192k prevoženih in se mi zdi da bi moral še turbino nekako še zrihtat da bi potem avto res lahko imel zelo dolgo časa brez kakih popravil-vsaj upam. Avto drugače vozim v smislu normalne vožnje saj je vse tukaj po LJ.
adis je napisal/-a:avto vleče boljše kot prej ker sem ga predkratkim dobil iz popravila, sicer pa turbina žvižga ( za moje uši lep zvok-tiho piska) ko se peljem in to nad 1400rpm neki tazga mogoče da so tud malo nižji obrati
pskoda je napisal/-a:Okrog je še enkup senzorjev, ki to uravnavajo od pritiska zraka, goriva oz mešanico goriva in zraka do ne vem še česa, ampak kolikor jaz vem bi morala svetit kakšna lučka lahko se pa tudi motim.
Mogoče so pri obnovi narobe nastavili tole stvar, ki odpira in zapira loputo (ne vem točno kako se reče in je obkroženo z rdečo)
seat je napisal/-a:Hm zanimivo vprašanje tko kot nova kot obnovljena turbina ti ob nepravilni uporabi lahk kaj kmalu ribne tko,da nekega splošnega podatka ni kako dolgo zdržijo.Mam soseda,ki za moje pojme nenormalno dela z TDI-jem pa zadeva klapa že 6 let (Golf IV) pa tip sploh ne pazi ne na avto ne na nič pa dela vse BP.Pa ima avto sedaj že krepko čez 200k prevoženih (vem,ker sm montiral radio pa sm zanalašč pogledal še na števec)
Zj velik je odvisno tut od samega načina vožnje ampak kar sosed dela z avtom je tut men en velik vprašaj zakaj motor še vedno dela kot nov (beri: zjutri ga ne segreva amapak velikokrat kr na polno odpelje,vročega takoj ugasne....) jst pa ga pazim kot majhnega otročička tko,da...........
Edin kar dela na avtu so redni servisi in nič druzga.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov