Se vam opravičujem za off topic

LP

159; good, but you say that service is a turn-off
Tomcatter je napisal/-a:Po mojem majo ljudje še vedno tisti občutek da so alfe zelo ne zanesljive, pa ne kvalitetne. Povprečen kupec ne spremlja avtomobilizma, kjer se pa stvari spreminjajo![]()
V eni reviji zdej sm prebral, da je edina slaba karateristika ki je ostala, slab servis:159; good, but you say that service is a turn-off
Pa rekli so da je steering zelo ne praktičen, pa težek, drugače pa da je avto odličen.
Tko da moje mnenje o Alfah se počas izboljšuje
HajdukS je napisal/-a:najboljsi handling v razredu LOL. Spet vprasanje definiranja razredov.. Se dobro da majo evropski bolj tradiconalni izdelovalci kategorijo: " srednji razred z visoko udobnostjo za katerega se lahko govori da je sporten, vendar se ga ne sme primerjat z japonsko sportno konkurenco" razred. Al kako je ze to slide?
Slide je napisal/-a:HajdukS je napisal/-a:najboljsi handling v razredu LOL. Spet vprasanje definiranja razredov.. Se dobro da majo evropski bolj tradiconalni izdelovalci kategorijo: " srednji razred z visoko udobnostjo za katerega se lahko govori da je sporten, vendar se ga ne sme primerjat z japonsko sportno konkurenco" razred. Al kako je ze to slide?
Seveda se komot primerja Alfo z japonsko konkurenco...kolikor vem je tej Alfi konkurenca kakšen Accord in Avensis itd...ne pa EVO, katerega vztrajno tlačiš zraven(pa ne da bi bil slabši ali boljši). Sem ti že povedal da je stvar podobna kot da bi primerjal Rollsa in Ferrarija. Oba vrhunska avtomobila, neverjetno zmogljiva, vendar vsak za povsem svoj namen. Ampak važno da imaš ti svojo "logično" primerjavo po ceni in mogoče še po centimetrih...
partty je napisal/-a:Meni je zelo ušeč 159tka sam sm pa prebral ''Long test'' ko so imeli 159tko na testu in so v notranjosti začele odstopati plastike, ki so bile sestavljene s siikonom, ni pa to edino problem, elektronika je tudi ogromno norela (kontrolne lučke, alarmi...)
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov