radar je napisal/-a:Pozdravljeni!
A ima kdo izmed vas ze izkusnje s xenon kitih pri motorjih.
Kako na te zadeve gledajo policaji in ali so kaksni problemi na tehnicnih pregledih?
LP
Twingo 16V je napisal/-a:LP!!
Kot sem ze v prejsnjem mojem postu omenil problem z montazo kitov na NOVA vozila (letnik 2003>) da je problem pri porabi toka za zagon balasta, vrze vn ali skuri body comp. mam zdaj resitev!
S prijateljem bova izdelala varnosto elektroniko ki preprecuje vdor visokih frekvenc nazaj v body comp. in loceno napajanje zaradi prevelikega zagonskega toka in ob enem ugasne se lučke na armaturi za opozorilo da je pregorela zarnica!!!
Zdaj me zanima koliko vas je taksnih da mate take probleme, da vidim ce se mi splaca to sploh delat za vecje kolicine???
Ali je ze kdo pogruntal kak drug sistem????
LP
Aleš[/url]
A ima kdo izmed vas ze izkusnje s xenon kitih pri motorjih.
Kako na te zadeve gledajo policaji in ali so kaksni problemi na tehnicnih pregledih?
LP
dCi je napisal/-a:Lahko prosim kdo opiše malo bolj podrobno montažo pri Meganu letnik 2004.
Je možna montaža skozi lukne za menjavo žarnic, ali je potrebno odstranit odbijač in žaromete in kakšen je postopek v tem primeru.
Hvala
nejko307 je napisal/-a:še vedno ne vem...!!!ops:
ali se da v Astro l.06 zmontirati ksenon kit (sepravi da deluje brez problemov...)
prišlo naj bi do problemov body comp-a , na drugi strani sem dobil zagotovitev , da naj bi delovalo brez problemov...
ali je že kdo zmontiral kit v astro??...(iz prve roke)![]()
za pomoč se zahvaljujem....![]()
lp
Don Filipo in APN...a je mozno balast montirati v samo luc?
Imam hondo hornet l. 06, pa je maska res minimalna. Katero firmo pa imata HID kita?
LP
shelton je napisal/-a:Nadomestne žarnice za vozila z originalno vgrajenim xenonom so nekje od 30 EUR naprej![]()
Če se ne motim, ima Mazda 6 žaromete z lečo (tudi pri halogenskih žarnicah), tko da ne bo neke razlike, če kupiš tako s xeonom ali pa vgradiš kit. Enako velja za Avensis.
thor27 je napisal/-a:shelton je napisal/-a:Nadomestne žarnice za vozila z originalno vgrajenim xenonom so nekje od 30 EUR naprej![]()
Če se ne motim, ima Mazda 6 žaromete z lečo (tudi pri halogenskih žarnicah), tko da ne bo neke razlike, če kupiš tako s xeonom ali pa vgradiš kit. Enako velja za Avensis.
Ja obe vozili imata leče. Če te prav razumem, ni bistvene razlike med navadnimi žarnicami in xenon, če so vgrajene leče? Je to zgolj ugibanje ali dejstvo?
shelton je napisal/-a:thor27 je napisal/-a:shelton je napisal/-a:Nadomestne žarnice za vozila z originalno vgrajenim xenonom so nekje od 30 EUR naprej![]()
....
Mal si narobe razumel, pravim, da ni bistvene razlike, če imaš vgrajen original xenon (luč z lečo) ali pa vgradiš xenon kit na navadno luč, ki ima prav tako lečo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov