Brezdelnez je napisal/-a:Kupujem avto za cca 8000€. Sam se nagibam v smeri:
Renault Laguna Grandtour
Ford Mondeo karavan...
od letnika 2000 in do dobrih 100.000 prevoženih.
Hvaležen bi bil še za kakšen predlog in prednosti oziroma slabosti zgoraj naštetih avtomobilov, rabim pa varen avto po možnosti dizla in da ima 5 vrat.
Lahko je tudi enoprostorec.
HVALA za pomoč.
Brezdelnez je napisal/-a:Že že men je tud A4 všeč sam so letnik 2000 čez 8000€ pa še krepko čez 120.000 prevoženih. Neki gledam tud Citroen Xsaro picasso ma kdo kakšne izkušnje pa kok so kej šparovni tile bebcinarji 1.8 16v?
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
milankregar je napisal/-a:Hidravlika je fajn, dokler ne crkne ... je crknila pumpa, popravilo 4000 EUR in se avto raje za dele prodaja, kot pa da bi se popravljal.
Joie de vivre! je napisal/-a:milankregar je napisal/-a:Hidravlika je fajn, dokler ne crkne ... je crknila pumpa, popravilo 4000 EUR in se avto raje za dele prodaja, kot pa da bi se popravljal.
Tole se mi je zdelo tako neverjetno, da sem poklical na dva uradna servisa, kjer so mi odvrnili naslednje:
1. kaj takega se njim pri C5 (predvidevam, da gre za ta model?) še ni zgodilo
2. če bi se zgodilo, bi to krila garancija na hidravliko, ki pri vzdrževanem vozilu res traja do 200.000 prevoženih km
3. če tega ne bi krila garancija, bi popravilo stalo kakih €1000 (mehaniki so govorili na pamet, tako da je možno odstopanje).
Dopuščam torej naslednje alternative:
1. da namerno blatiš znamko, ki jo iz vsega srca sovražiš. Zdi se mi namreč izredno čudno, da bi lastnik relativno dragega avto obupal na tako skrajen način in avto začel prodajati po delih, pred tem pa se nič pozanimal in mogoče poiskal najugodnejšo alternativo. Poleg tega se mi zdi neverjetno, da bi hidravlična pumpa stala skoraj toliko kot cel C5.
2. da je tvoj brat kupil uvožena jetra s prevrtenimi kilometri in je z njim narobe še vse drugo
3. da je vse skupaj res. Hidravlika pri C5 naj bi bila izjemno kvalitetna in dovršena, vendar seveda nič ni 100% zanesljivo.
Predloži dokaze, da ima avto res 60.000 km, da mu je res crknila hidravlična pumpa in da bi res stala €4000, v nasprotnem dobiš rumeni karton za klevetanje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov