Srečanja avtomobilskih navdušencev...

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Po mar 26, 2007 9:27 pm

UVODNA tekma je pred vrati.

tekma, ki ne bo stela za DP bo v soboto 31.3.2007 v Trbovljah, na prvi tekmi se bomo vsi skupaj seznanili z novimi pravili in spoznali pravilnik, ki bo veljal v letu 2007.

kategorije in nagrade - SOBOTA 31.3.2007 TRBOVLJE

ZAČETNIK – street look (1,2,3 mesto)
ZAČETNIK – extreme look (1,2,3 mesto)

AMATER – street look (1,2,3 mesto)
AMATER – extreme look (1,2,3 mesto)

PROFESIONALEC – street look (1,2,3 mesto)
PROFESIONALEC – extreme look (1,2,3 mesto)

BEST JAPAN STYLE (POKAL)
BEST GERMAN STYLE (POKAL)
BEST EUROPEAN SYLE (POKAL)
NAJNIŽJE VOZILO (POKAL)
Slika

Uporabniški avatar
blackghost
Novinec

Kraj: Radeče-Ljubljana

Napisal/-a blackghost Po mar 26, 2007 9:41 pm

Kje v Trbovljah pa naj bi se to odvijalo, pa ob kiri uri se bo začelo?
Slika

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Po mar 26, 2007 10:04 pm

prireditev bo potekala v samem centru Trbovelj. zaradi prireditve bodo zaprte nekatere ulice, kajti show bo potekal na eni od glavnih ulic.
Slika

Uporabniški avatar
blackghost
Novinec

Napisal/-a blackghost Po mar 26, 2007 10:07 pm

Ka pa začetek prireditve, da vemo kdaj pridit????
Slika

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 Po mar 26, 2007 10:23 pm

prijave za tuning do 11.00
avtoakustika 9.30
Slika

Uporabniški avatar
blackghost
Novinec

Napisal/-a blackghost Po mar 26, 2007 10:32 pm

Prjavu se ne bom, me je pa zanimal da vem kdaj pridit.
Hvala
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To mar 27, 2007 7:54 am

So kake omejitve pri tekmovanju za najnizje vozilo ?
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

jurč
Nov uporabnik

Napisal/-a jurč To mar 27, 2007 10:38 am

če bo pravilnik tak kot je bil lani na motorshowu v ljubljani pol bo super,ker se mi zdi da je večja možnost da dobijo pokale tudi avti ki so na drugih showih bolj v ozadju,to pa da
predelovalcem(začetnikom) še večjo voljo in zagon do predelovanja...

LP

dls1
Stalni uporabnik

Napisal/-a dls1 To mar 27, 2007 1:24 pm

pravilnik ki bo v soboto si ga lahko ogledate na strani

www.automotorshow.si
Slika

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej To mar 27, 2007 1:41 pm

Courage™ je napisal/-a:So kake omejitve pri tekmovanju za najnizje vozilo ?

Pridem z mojim za to...

Uporabniški avatar
SpunkyRacer
Uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a SpunkyRacer To mar 27, 2007 8:41 pm

a je kej prijavnine?....se boš v nadaljne lahko prijavil tudi za "kurit gume"...in ostalo?...?
Rally is not for fun, rally is for LIFE!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Sr mar 28, 2007 9:26 am

vaskih "veseljakov" meni glih ni za gledat.
Slika

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Sr mar 28, 2007 10:43 pm

dls1 je napisal/-a:prijave za tuning do 11.00
avtoakustika 9.30

torej bo prireditev v vsakem vremenu :?: ker napoved je malo kisla :?:
no mogoce bo v tem koncu slovenije lepse :D upajmo...
lp

Uporabniški avatar
Thor
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Thor Ne apr 01, 2007 11:22 am

...po včerajšnji grenki izkušnji v Trbovljah bi predlagal sledeče stvari za naprej:
- pri objavi srečanja na spletnih straneh vedno dodajte še link za pravilnik, kateri naj bo v obliki prijazni za printanje (pdf), da si ga lahko direktno sprintamo oz. pri vstopnini ponudite možnost tekmovalcem, da si ga kupijo ter jih obvestite o tem, da morajo biti podrobno seznanjeni z vsebino le tega.

-danes sem izsledil str pravilnik in ga natančno prebral. Zaključil sem, da je vsesplošno merilo ocenjevanja vsmerjeno na ''ekstrem za vsako ceno''. kar velja lahko pri ocenjevanju ekstremnih vozil, popolnoma odpade pa pri ocenjevanju street look-a. Za boljše razumevanje bom dodal še primer:

Str pravilnik točka 4.3 Platišča:

Napotki za točkovanje :

0 točk - na vozilu so originalna platišča.
1 točka - vozilo ima nameščena lita platišča,
ki so serijske dimenzije (primer : serijsko 14¨ - lita platišča 14¨).
2 točki - vozilo ima vgrajena večja in širša platišča ( ne kot dodatna oprema pri nakupu novega vozila).
3 točke - na vozilu so vgrajena večja in širša platišča od originalnih, z dodanimi
distančniki za razširitev kolotekov.
4 točke - vgrajena so platišča, ki so maksimalno velika ali široka, vendar še vedno
vozilo dobi homologacijo (primer golf 5 –platišča 19¨).
5 točk - vgradnja platišč je zelo zahtevna, platišča so zahtevala predelavo vozila
(koloteki, boki, blatniki, odbijači). Platišča so ekstremna (krom, spinerji, polirana,…).

3 in 4 točke- se pravi, da če jaz montiram na avto 18 col feltne za 150 EUR/kos morajo nujno zgledat boljše od 16 colskih felten za 300 EUR/kos (kar je mimogrede mentaliteta za german style, ''manj je več'' da citiram nekatere uporabnike tega foruma) ?
Enako velja za vsa ostala področja. To je isto kot, da bi v muziki montiral 24''sub znamke xy na ojačevalec z 20 rms s pretenzijo, da bo zadeva uigrana. Skratka za ocenjevanje v kategoriji street look mora bit hramonija in ubranost vseh komponent merilo uspeha in to je treba nekako zajet v pravilnik.
To je tržna niša za razne črne audije, itd... ;)

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Ne apr 01, 2007 1:07 pm

Kaj si mislo povedat z zadnjim stavkom ?
Slika

Uporabniški avatar
SENATOR
Stalni uporabnik

Kraj: near Nova Gorica

Napisal/-a SENATOR Ne apr 01, 2007 2:19 pm

1.1. KATEGORIJA ZAČETNIK
Začetnik - kategorija je namenjena začetnikom, ki so prvo leto na tovrstnih tekmovanjih, oziroma v prejšnjih sezonah niso bili v skupnem seštevku boljši od 5. mesta.

Po tem pravilniku je Blackwind v Trbovljah sleparil !!!!!!

LP
30 STYLING AWARDS

http://www.youtube.com/watch?v=fZYbGHM5WY0

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Ne apr 01, 2007 3:36 pm

kdaj je bil sestanek sta bila obveščena, zakaj se ga nista udeležila??

bom začel zadaj. @senator: letos se pravilnik izvaja prvič oz. je bil lani bolj poizkusna varjanta.
Vsak tekmovalec sam oceni, v katero kategorijo bo prišel oz. kam sodi.
Letos je težko govoriti o kakršnem koli sleparjenju glede prenizkih kategorij ker se kot rečeno izvaja prvo leto. Se pravi da se lahko tudi courage (na primer) prijavi v začetnik. če ga ne bo sram da ga bodo vsi postrani gledali. Je bolj jasen zdaj ta člen?
Vrjamem da se počutiš opeharjenega a to je le prva tekma. Sedaj vsaj veš, kaj lahko postoriš, da boš naslednjič ti zmagovalec! Bo bolj efektivno kot jokanje kaseneje na forumih.

@thor: pravilnik je na straneh že več kot 2 tedna. glede točke 1.2 pa dobra ideja. bo tudi to na voljo.

nevem če si površno bral ali pa si zgolj preletel pravilnik. Street look NI extreem. Pr konkretno platiščih: v kolikor izgubi tu 2 točki na podlagi velikost, jih pa pridobi v posebnih točkah kot nagrado za skladnost, inovativnost,... Ker če so neke 18" feltne dane na silo gor in ne sledijo stilu ostalih predelav se to tudi kasneje odbija.

Sicer pa nevem, kako si ti predstavljaš german look. 16x7j to ni. Prej 16x 10J z 195-40-16 gumo. to pa že spada pod 4 točke a? se strinjaš?

Še enkrat: pravilnik smo probali spisati tako, da ustreza vsem ter da se na podlagi tega dobi zmagovalca. Datum sestanka je bil objavljen dovolj zgodaj in na vseh večjih forumih tako da se mi zdijo vsakkršna namigovanja glede pristranskosti kretenska in otročja.

LP Maky
SlikaSlika

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Ne apr 01, 2007 4:32 pm

Uporabniški avatar
SENATOR
Stalni uporabnik

Kraj: near Nova Gorica

Napisal/-a SENATOR Ne apr 01, 2007 4:46 pm

maky je napisal/-a: @senator: letos se pravilnik izvaja prvič oz. je bil lani bolj poizkusna varjanta.
Vsak tekmovalec sam oceni, v katero kategorijo bo prišel oz. kam sodi.
Letos je težko govoriti o kakršnem koli sleparjenju glede prenizkih kategorij ker se kot rečeno izvaja prvo leto. Se pravi da se lahko tudi courage (na primer) prijavi v začetnik. če ga ne bo sram da ga bodo vsi postrani gledali. Je bolj jasen zdaj ta člen?
Vrjamem da se počutiš opeharjenega a to je le prva tekma. Sedaj vsaj veš, kaj lahko postoriš, da boš naslednjič ti zmagovalec! Bo bolj efektivno kot jokanje kaseneje na forumih.

LP Maky

Eh, butasto je ne jasno, zacetnik je zacetnik, ne ti meni pametovat, to bi moral sodnik presodit, kam spadas.
Prijavo se pobere pri vstopu in se hitro razporedi kdo v katero kategorijo spada.
Pol lahko vsak butec, ki ve da nima sans v visjem razredu gre v nizjega in pobira pokale.
Ce si ze kdaj bil na bilokaterem show-u NISI ZACETNIK.
Po tvojih besedah, so letos VSI zacetniki, ker je STR prvic.
Avtomobili pa so bli ze 2-3 leta po show-in, to je zame vsaj amater.
Prav nic se ne jocem, sem samo citiral kar pise v pravilniku, ce si ga pa nekateri drugace razlagajo je pa njihov problem.

Pa se neki, oni Palandačič al kako je ze, s celico, je bil ocenjevalec, zakaj je tekmoval, pa tudi ce je ocenjeval drugo kategorijo???? Po sistemu, ti das tocke meni jaz pa tebi. :)

LP
30 STYLING AWARDS

http://www.youtube.com/watch?v=fZYbGHM5WY0

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Ne apr 01, 2007 5:32 pm

no ja zame se jočeš.

ja letos so vsi začetniki! oziroma ne se bolje izrazim: vsi so LAHKO začetniki!

Pol lahko vsak butec, ki ve da nima sans v visjem razredu gre v nizjega in pobira pokale
če ga ni sram tako tekomovati, prav. Letos kot rečeno so vsi začetniki. Ve pa vsak tisti, ki je že vsaj nekaj let na sceni, da se mu bodo vsi smejali če se bo prijavil v začetnik klaso. Tako pač je. Pravilnik je narejen za v prihodnjost in letos se pač začenja.
Jaz zase vem, da tudi če me bo mikalo novi avto predelovati, se ne bom prijavljal v začetnik klaso. mam preveč samospoštovanja za kej takega. nekateri pač ne. to ni problem sodnika.
Pa se neki, oni Palandačič al kako je ze, s celico, je bil ocenjevalec, zakaj je tekmoval, pa tudi ce je ocenjeval drugo kategorijo???? Po sistemu, ti das tocke meni jaz pa tebi.

to bo to ja. Malo poglej, katero kategorijo je ocenjeval. Sicer pa si vabljen, da se udeležiš naslednjega uvajanja sodnikov in boš videl, kako poteka. Sicer pa je pero malo predolgo na sceni, da bi sploh pomislil na kaj takega. Nekaterim se ne gre za pokalčke...

Sicer pa malo razmišljam, da bom drugo leto predlagal novo kategorijo. Jokica. Kategoriji street in pro. Pokal seveda pripada tako da ne bo kdo užaljen preveč!

Grem raj na per. bo bolj produktivno
SlikaSlika
Vrni se na Srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov