Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Če mar 22, 2007 11:01 pm

Blinder je napisal/-a:Še moje izkusnje s policaji:
- dvakrat so ustavli prijateljico(ona je prava lepotica :8 ) in v obeh primerih je naredila prekrsek, a ni nikoli dobila nobene kazni. Vedno so ji "zaprli oko".
- mene so enkrat ustavli, naredil sem EN prekrsek, dobil pa sem kazen za dva :roll: .

Tako so te stvari.... ne obravnavajo vseh ljudi enako. Zakon ni enak za vse. Ce se jim kurbica nasmehne, je vse lepo in prav. Ce pa si moskega spola ali pa "grda" zenska, pol pa te lahko zajebavajo.
Podobne situacije se dogajajo tudi drugje... pac nekateri(nekatere) imajo prednost...

kaj bi rad povedal-da je tvoja prijateljica kurbica :roll:
s policaji se da zment- sam če si naredu prekršek, morš met velik sreče da te spusti
če nardiš pizdarijo plači
lp

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Če mar 22, 2007 11:02 pm

Ja res, sam če bo policaj 1 mesec brez sexa pa živčn, mislim da tud koledarček več ne pomaga. :twisted:

off: Drugač pa jaz prvič sem izkoristo vizitko takrat, ko se sploh pogovarjal nisem s punco več pol leta,sn se malo zlagal policaju, pa sma se pol zarad tega spet malo zbližala z njo ko sem ji povedal da me spasla vizitka :oops:
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
snoopek
Uporabnik

Napisal/-a snoopek Če mar 22, 2007 11:53 pm

Lumpy_ je napisal/-a:Ja res, sam če bo policaj 1 mesec brez sexa pa živčn, mislim da tud koledarček več ne pomaga. :twisted:

off: Drugač pa jaz prvič sem izkoristo vizitko takrat, ko se sploh pogovarjal nisem s punco več pol leta,sn se malo zlagal policaju, pa sma se pol zarad tega spet malo zbližala z njo ko sem ji povedal da me spasla vizitka :oops:

vsaka stvar je za neki dobra ;) :lol:
Citroen C5 2.0 hdi Break :P

Uporabniški avatar
Matjaz46
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Matjaz46 To apr 03, 2007 6:18 pm

Mene so včeraj ustavili v polskavi!
Imel sem avto od punce,opel corso, peljal sem 71 ko je umejitev 50, pripasan nisem bil, vozniške nisem imel zraven v glavnem katastrofa!
Ker pa sem mladi voznik mi pri 7 točkah izpti vzamejo, zato sem dva policaja spraseval kak je s tem ker jih ze imam 7 in če bi mi zaj dal eno bi mi izpti vzeli!
Mi je rekel idi v avto počakat da preverijo kak je z vozniško!sem čakal 20 min me pol pokliče pa reče: tak je,opozorjen si za dokumenta, plačal boš ker nisi bil pripasan zaj pa najbol zanimiv del, opozorjen si zaradi hitrosti tako da ne dobiš nič!
Zaj moram samo 40 evrov plačat!
Je bil zelo prijazen!
Hvala boggguuu

detroit91
Novinec

Napisal/-a detroit91 To apr 03, 2007 6:29 pm

hja ne tok pik nabirat :) sj to ni košarka drgač pa thx god
Skero
[veliki animirani podpisi niso dovoljeni]

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar To apr 03, 2007 6:32 pm

Matjaz46 je napisal/-a:Mene so včeraj ustavili v polskavi!
Imel sem avto od punce,opel corso, peljal sem 71 ko je umejitev 50, pripasan nisem bil, vozniške nisem imel zraven v glavnem katastrofa!
Ker pa sem mladi voznik mi pri 7 točkah izpti vzamejo, zato sem dva policaja spraseval kak je s tem ker jih ze imam 7 in če bi mi zaj dal eno bi mi izpti vzeli!
Mi je rekel idi v avto počakat da preverijo kak je z vozniško!sem čakal 20 min me pol pokliče pa reče: tak je,opozorjen si za dokumenta, plačal boš ker nisi bil pripasan zaj pa najbol zanimiv del, opozorjen si zaradi hitrosti tako da ne dobiš nič!
Je bil zelo prijazen!
Hvala boggguuu

takim kot si ti bi mogli izpit uzet!

to je moje mnenje...

Uporabniški avatar
seeman66
Stalni uporabnik

Napisal/-a seeman66 To apr 03, 2007 6:48 pm

kolesar je napisal/-a:
Matjaz46 je napisal/-a:Mene so včeraj ustavili v polskavi!
Je bil zelo prijazen!
Hvala boggguuu

takim kot si ti bi mogli izpit uzet!

to je moje mnenje...

Saj bi mu ga , če bi v Celju ali Velenju naletel na točno določenega policista.

Tebi mora biti ime Srečko

lp

Uporabniški avatar
svizc
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a svizc To apr 03, 2007 6:56 pm

Glih zadnc je frend govoru k se dons nima izpita za avto, str je pa 21 let. Uglavnm v kranju se je ustavu pred mcdonaldsam, in je vidu da je en kup folka za njemu, in se odloc da ga bo nekje druget za glubusom parkiru, in ko avto ustav ugotovi da je polcaj za njemu. Lepo tipo od vseh papirjev je mel samo prometno, izpita ne, dokumentov nobenih sabo. Drugace je baje za tako zadevo dost velika denarna kazen pa 2 let al kolk prepoved delanja izpita. Na njegovo sreco da je blo to glih na bozica dan, ker je dobil full mejhno kazen, glede prepovedi izpita pa ni nic dobil. Tko samo mila kazen in nic drugega.

Uporabniški avatar
snoopek
Uporabnik

Napisal/-a snoopek To apr 03, 2007 9:44 pm

Matjaz46 od kod pa ti že 7 pik pa mlad voznik ;) :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Matjaz46
Uporabnik

Napisal/-a Matjaz46 To apr 03, 2007 9:51 pm

Ni tak kot se zdi!Izpit imam že 2 leti samo zaj je nov zakon za 3 leta!Vse zarad prevelikih hitrosti!Zaj v prejšnem mesecu sem jih dobil 4 ko so me 2krat ustavli!
Povejte mi je cesta ravna, omejitev 50 pa ne pogledas na stevec pa jih imas takoj 80 noter!To za mene ni hitra vožnja, samo sem nekaj drugega razmislal pa nisem gledal na hitrost!Sploh pri vlkih avtih!
Če pa se želim hitro peljat pol pa tak bolse da jih ni ker mi lahko takoj izpit vzamejo!
Če veste kje je draža vas tam je omejitav 50!
Ne vem kolko krat sem se peljal 140 skozi pol enkrat pa ko se nisem vozo hitro sem se pa peljal 85 pa so me dobli!Pol enkrat 71, ko pa sem mel mesec izpit pa nekje 75!Pa tak!

Uporabniški avatar
snoopek
Uporabnik

Napisal/-a snoopek To apr 03, 2007 9:56 pm

draža vas pri konjicah? :)

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ To apr 03, 2007 10:00 pm

mene so do zdej samo enkrat ustavl....

pa se takrt sm meu dobro iskusno.

blo je okol 4h zjutri (glih z zurke se vracu)

in ksn km pred bajto me pofukajo na prazni cesti,ravnini nikjer bajt (tm k so me ustavl sm nasedu na veliko,tok da sm mislu da sm potrgu prage,on se je kr za glavo prjev)

Prehitra vozna k sm pelu 120-130km pa je omejitu 90km + meglenek sm meu przgane.

pa me je ustavu sam zarad meglenk in je reku naj ugasnm da je to motoce za druge udeleznce in da je predvidena kazn 30kosov sit....pa sm reku da ni nikjer nobenga in da nevem koga motm....

kazn mi pa ni dv ker je vidu da sm jih sele na tej ravnini przgv k ni nikjer nobenga (dv mi je sam opomin,pa reku ce mi nesvetjo dost luci naj nabavm kseon), za hitrost mi je raku pa naj pol v naselu zmansam da se avto nebo ob tej uri dru cez nasele...
Slika

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black To apr 03, 2007 10:02 pm

Symon je napisal/-a:Evo še dva nedavna dogodka. Smo se slikali pred Gorenjem http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?p=639884#639884 pa so prišli policaji nas vprašat kaj počnemo. Smo jim povedali kaj pa so čist njihovo rekli:"No fantje, da bo le pri tem ostalo!" :P
Pa še danes smo imli šanso poklepetati z lastnikom Micke EVO 8. Pa enega je peljal. Pa pridejo policaji do nas in ga vprašajo koliko konjev ima to. :lol: Potem so mu pa rekli naj drugič ne dela peezdarij vpričo njih. :P :bow:

Do mene so isto pršli lani.
Grem po Brn. ene 100,se parkiram pred Gorenjem in takoj k ven stopim vidm marico.Aha,sigurn je bil radar nekje,naje*u sm ga sm si mislu.Pride do mene pa vpraša ''kaj tle počneš?'' .Mu pravm da se s kolegi dobimo tu pa pol gremo naprej (čeprav ni blo glih tko :P ).Jest pa nebi bil jest če nebi vprašal zakaj ga to zanima.Je reku da dostkrat vlomijo v gorenje pa sam mal preverja.
Men se je odvalu kamen od srca :D

Uporabniški avatar
Matjaz46
Uporabnik

Napisal/-a Matjaz46 To apr 03, 2007 10:05 pm

Jap draža vas pri konjicah!

Uporabniški avatar
snoopek
Uporabnik

Napisal/-a snoopek To apr 03, 2007 10:06 pm

Matjaz46 je napisal/-a:Jap draža vas pri konjicah!

poznam :D

Uporabniški avatar
Agent1
Novinec

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Agent1 To apr 03, 2007 10:17 pm

Mene so tovariši miličniki ustavili kar nekajkrat, dvakrat sem dobil kazen (vedno zaradi hitrosti), enkrat sem plačal, drugič ne (ker so izkoristili postavitev krajevnih tabel daleč proč iz naselja). V glavmem so izkušnje pozitivne, ok, morda se je enkrat obnašal zelo uradno, je imel glas kot kakšen oefarski jurišnik. V glavnem sem z njimi diplomatski in jim po pravici povem, če me kaj vprašajo. Odsvetujem otresanje gobca po nepotrebnem, še zlasti kadar so sopotniki v avtu malo pod gasom in bi radi pametovali. Takrat jih je najbolje utišati takoj na začetku, ker je to podobno kot na mejnem prehodu, ker imaš zaradi kakšne besede preveč hitro sranje na puklu. Ena dobra izkušnja je tudi iz Ljubljane, ko sem enkrat pri RTV hotel zapeljati na parkirišče, pa so ga tik pred mano zaprli, ker naj bi bilo zasedeno. Sem hotel it rikverc, da bi se odpeljal naprej, pa se ni dalo, ker je bilo preveč prometa zadaj. Potem pa pride policaj na kolesu in ustavi promet, da sem se lahko izmotal ven. :pivo
Se je pa že zgodilo tudi mojemu fotru, ko sta šla z mat na trgatev na Dolenjsko, pa so ga pili, zmenjeno pa je, da bo mat nazaj peljala, ker je čisto malo pila. Bil pa je problem, ker so bile tam gor totalne rovte in ona ni znala prit do doline, zato je najprej moj fotr vozil, pa so ga policaji ustavili in je seveda napihal. No, potem je naša mat prišla zraven in povedala, da je drugače ona nameravala vozit. Zato so potem napisali eno čisto majhno kazen, pa so rekli, da je to darilo od brežiških fantov. :lol:
Morda še to: ko sem hodil na morje v Portorož, so me nekateri opozorili, da bom lažje prišel skozi, če me ustavi policaj, ki je Štajerc. Tam imajo menda nekaj policajev uvoženih od drugod, ker je domačinov premalo, so pa ravno slednji najbolj zateženi (mogoče je zdaj drugače). S policajkami pa zaenkrat nisem imel izkušenj. Sem pa enkrat bral, kako je ene naše ljudi na mejnem prehodu hrvaška policajka j**ala v glavo, njen kolega pa se je od zadaj posmehoval in na koncu rekel: "Sve su žene iste."
Mir in dobro!

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody To apr 03, 2007 10:21 pm

snoopek je napisal/-a:
Matjaz46 je napisal/-a:Jap draža vas pri konjicah!

poznam :D

uh jz tudddd :D
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Napisal/-a SamoK To apr 03, 2007 10:42 pm

evo se moja zgodba sicer bo nekateremu tezko za verjet ampak ja res!

kaka 2 tedna nazaj se peljem okoli 11h-12h zvecer domov,ker pac na tej relaciji redko stoji kaka kontrola,podnevi kaj sele ob tej uri tvegam..in se peljem skozi naselje okrog 130km/h(malo sem bil ze zmatran pa sem se samo pojslo vido zato taka naglica)..no in iza ovinka zagledam loparcek!evo sem si mislo zaj pa gre izpit,ok se zaustavim (komaj varno zaradi hirosti) odprem okno rece kam se tak mudi hitro najdem izgovor da sta starsa na roj.dnevu in hitim domov k bratu ki je sam..me malo cudno gleda..ok.. dam dokumente in glej ga kot da se ni dovolj voznisko pozabo v drugem avtu...opa rece policaj podatke..dam podatke,piham(0,0)..po nekaj minutnem premisleku rece prijazen policaj no ok naj ti bo tokrat,ker si dal prave podatke,pa ker se ti mudi,ceprav to ni opravicilo za hitro voznjo..,se zahvalim in lepo po omejitvah domov v posteljo!

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Sr apr 04, 2007 1:12 am

Edini razlog, da bodo nekoč policaji dejansko začeli jebat glede homologacij je vaše jokanje po forumih. Kaj mislite, da policaji ne berejo teh stvari?
Samo ideje jim dajete.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
swift_gti
Nov uporabnik

Kraj: novo mesto

Napisal/-a swift_gti Sr apr 04, 2007 6:19 am

mah najbl glupo je da ustavjo mene k grem po omejitvah neke norce k pa tm k je 50 še 1 x al pa 2x več nočjo p nočejo sej ga tud jst rd prtisnem sm tm k je za to mesto p k vem d lahko sm skoz me ustavju bla bla pihat homologacijski kartonček drugo tretje vn iz avta zakaj to tako.1x so me celo spustil naprej zrd feltn k niso ble homologerane mi je hotu že tablce dol potrgat pa jeun drug reku a dej pust ga nerabš mu ampk en je pa biv tko zatežen a čist lepo počas sm prpelv :evil: :evil: :evil: :roll: :roll:
swift_GTi
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 27 gostov