ervin30 je napisal/-a:a ve kdo kok je to col: 155 70 r13
wtf?
odgovor ze mas
vesolc je napisal/-a:zuzek je napisal/-a:
kaj zdej najprej si hotu resno kupt, zdej pa kao fora.. a so se ti preveč smejali?
itaq![]()
Neyo87 je napisal/-a:Lol folk to je itak sam zajebancija te spinnerji, mislm hočm rečt da to za foro gor dajem ane itak še ni moj avto. To je sam tko zajebancija pač hehhe vsi pa neki hehe koa nigga shit hehe. Tko te ratkape k so zdele gor so vse zjebane že pa sm reku mal heca pa bom pač fake spineerje gor vrgu. Drgač so pa u Obiju 7000sit sam majo sam 15" pa u Gama centru majo tud sam 15" tko da nevem kje bi jih lohk sploh še dubu.
traktor TDI je napisal/-a:Zakaj pa ravno 13"? Glej, probaj dat na 14" ali kolko rabiš te propelerje od radkap ene 17" radkape. Guma je tako toliko visoka, da bo potem izgledalo da imaš 17" felge, gumo pa nekje 40-45 visoko, pa bo. To je kot 4 muhe na en mah.![]()
To bo noro!! Poslikaj.![]()
![]()
Neyo87 je napisal/-a:hahahahhahaha S telimi zadnjimi posti ste me pa do solz nasmejal hehehhe, no zdei pa mal resnosti hehe a kdo lohk pove že zdei če se da kje dobi 14" okrasne pokrove spinner?????????? anyone
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost