stench je napisal/-a:Jaz sem poslal samo vlogo in nisem kopij nobenih dokumentov zraven pošilljal. Vabilo sem pa dobil čez en teden. Tako da nič ni treba.
Šalter na Lpp-ju, tam kjer lahko osebno oddaš vlogo. Drgač sm pa jst kr po pošti poslal vlogo in čez par dni dobu vabilo. Nism pa zraven nobenih drugih papirjev pošiljal.
Sory evilson sem spregledal drugi del.
Pošiljel sem po navadni pošti.
kar se tiče policajev, sem to vlogo pošiljal, ko še nisem imel felten na avtu, ko sem ga šel homologirat je bil pa pač riziko, zdaj ko čakam na karonček imam pa vedno v avtu račun, če bo to kaj pomagalo.
tile lpp-jevci so čist neresni. prejšno sredo sem poslou vlogo za homologacijo feltn in fedrou. dns je četrtek pa še zmeri nisem dobil nič. sem klical včiraj in danes na lpp na vse številke ki so v povezavi s homologacijami in se mi oglasi samo gospod ki me kar naprej nekam veže, a oglasi se noben. že tle so problemi, kako bo šele ko bo treba homologirat. bolš dab šou na RTI, tam gre vsaj vse hitrej. če do pondelka ne bo povabila grem na RTI.
Lep pozdrav vsem skupaj.
ker sem nov na tem forumu in se še ne znajdem veliko bi rad postavil eno vprašanje.
pred pol leta sem kupil avto in zdaj mislim mal feltne pa šipe štimat.
Samo imam problem ker zravn nism dobu homologacijskega kartončka. Preiskal sem cel avto in use kar mam od njega vendar homologacijskega kartončka ni nikjer.
Zdj me zanima če se da in kje bi se dalo ta homologacijski kartončk dobit al lahk začnem avto štimat brez tega?
Imam namen homologirat alu platišča z novimi dimenzijami gum 225/45/17!
Zraven platišč sem dobil papirje, kateri so prikazani spodaj. Zdaj pa bi prosu enega ce bi bolj podrobno pogledal, ker mi na 4 strani pise neka dimenzija gum 205/40/17! Ali moram to spremenit (kako?) na 225/45/17? Ali so papirji cisto vredo in lahko stvar normalno homologiram?
Hvala in lp,
Matej
Priponke
Tukaj pise spodaj 205/40/17 pa ne razumem zakaj tocno se gre? Bi moralo pisat 225/45/17?
Ko je debata kater avro je boljsi VW,AUDI ali SKODA je debata zelo dovga, 1000 komentarjev in se vec neumesnih pripomb, ko pa clovek rabi strokovno mnenje oz. pomoc pa ocitno ni nobenega.
Živjo,
nikjer nisem zasledil nič o homologiranju športnih volanov. Je kdo to že naredil? Pa prosil bi če ima slučajno kdo kakršnokoli homologacijo od volana da bi bil tako dober in jo prilima gor.
Thanx
LP!
Ničesar na svojem avtu še nisem homologiral, imam pa še za homologirat kolesa, strešni spojler in športni filter. Nekje sem slišal, da prva homologacija pride bistveno bol poceni, zato se splača dat homologirat vse stvari, ki ne ustrezajo. najprej sem mislil, da bi homologiral le kolesa, s platišči.
na kratko: Če homologiraš več stvari, je cena enaka oz. približno kot če homologiraš eno stvar. Je to res??
eno uprasanje, mogoce ze odgovorjeno ampak nisem zasledil (ne me tepst ce je ze blo)
ce kupim rabljene pragove, kaj moram se dobit zraven da bi jih homologiral? racuna seveda ne dobim ker niso kupleni v trgovini. torej kaj mi mora tip dat zravn oz. kaj morm od njegaa zahtevat?
Zatemnil sem zadnje luči + sprednje in stranske žmigavce-> nanesel sem dva sloja črne transparentne barve za temnenje - ali morem homologirat? Hvala za pomoč.