Avdiofili, raj za vas...

mikko
Novinec

icelink + ipod

Napisal/-a mikko Ne apr 22, 2007 5:29 pm

Živjo!
Mene pa zanima, če ima kdo s tem izkušnje.
V 2 avtomobila bi dal to stvar notri, pa ne vem kako točno se naredi, niti kje se icelink kupi.
Videl sem sicer ene slike, kako bi to prišlo v Alfo 147 , ne vem pa, kako bi dal to notri v Volvo XC90. Če se kdo na to spozna, pa če ve, kje kupiti dension icelink, kakšna je cena, če gre to na novega iPod nano , kako se na radiu potem nastavi da prepozna iPoda, in če delajo komande na volanu, bi lepo prosil, če kaj pove o tem :)

lp, m

Uporabniški avatar
MrDeY
Nov uporabnik

Napisal/-a MrDeY Pe maj 04, 2007 1:25 pm

Ravno danes sem se pozanimal o tem pri elektricarju... Stvar je sledeca:
Imas vec razlicic IceLinka... Osnovna (IceLink Plus) stane 135€, stvar je zelo dobro podprta (Dension je Applov partner), tako da delajo vse komande tako na volanu kot na radiu, na radiu se ti izpise izvajalec, iPod se ti vmes tudi polni, tako da ne rabis dodatnega napajanja, ce ugasnes radio, se ti ugasne tudi iPod, itd... Skratka.. vse funkcije... Malo boljsi je IceLink GateWay... Ta ti poleg iPod vmesnika ponuja se USB vmesnik, drzalo za iPod,... Je pa dosti drzaji (precej cez (200€).

Stvar se prikljuci na vhod za CD Changer na original radiu... S tem se pa okvarja podjetje STAL Elektornik (http://www.stal-el.si/) na Tbilisijski v Ljubljani. So zelo prijazni in brezproblema ti potegnejo radio ven in preizkusijo na tvojem ali njihovem iPodu...

lp, Dejan
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov