Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus To jun 26, 2007 10:02 pm

No nisem napisal zaključka. Parkelj naredil zadevo v dogovorjenem roku (2 dni po tem ko sem pripeljal avto), zelo ugodno (odkritje napake + nov kondenzator [safrane, ne glih mali avto] + filter + delo + polnjenje in vse kar paše zraven 300€), klima pa dela superca od takrat.

Koliko stane samo "original" kondenzator za moj avto najbrž ni treba poudarjat, tako da sem res ugodno prišel čez.

mevden
Uporabnik

Kraj: Ljubljana-Fužine

Napisal/-a mevden Sr jun 27, 2007 8:17 am

sem zdej klical mitjo. pa pravi da več ne delajo. zaprl delavnico.

kakšen je pa tisti servis na središki? prebil d.o.o.?

cordo
Novinec

Napisal/-a cordo Sr jun 27, 2007 10:01 am

Tisto tekočino nalivajo da vidijo z UV svetilko, kje spušča freon- tako sveti da tudi Stivi Wonder vidi kje pušča. Detektor plina je tako občutljiv, da ko prdneš bo čez en teden še vedno piskal. Je pa res da se jim ne da velik prčkat po klimah pa najhitrej doda nekaj freona, naredi račun za 100€. in reče ZDAJ JE PA OK! potem pa mu čez en mesec spet pustiš 100€.

Uporabniški avatar
Marks
Novinec

Kraj: Ilirska Bistrica

Re: Zares dober klima servis?

Napisal/-a Marks Če maj 05, 2011 6:57 am

Pozdravljeni,

tako da ne odpiram nove teme me zanima, če kdo ve za dober klima servis v okolici Ilirske Bistrice(Postojna,Koper)?
...imam namreč težavo z klimo pri Audiju a3, ki ne piha hladnega zraka in sliši se čuden zvok ob naraščanju pihanja klime(verjetno primankuje plina)?

Hvala, LP

polonis
Nov uporabnik

Napisal/-a polonis Sr maj 25, 2011 8:19 pm

Živijo. Imam Volkswagen Polo-ta in rabim servis za klimo. Pred polnjenjem moram seveda ugotoviti, ali je s klimo še kaj drugega narobe? Zanima me, ali g. Janez Parkelj še vedno obratuje in kje točno se nahaja? In pa če priporočate še kakšnega drugega serviserja za popravilo klime...

Hvala za pomoč.

LP

mevden
Uporabnik

Kraj: Ljubljana-Fužine

Napisal/-a mevden Sr maj 25, 2011 8:48 pm

kaj pa je narobe z klimo?

parkelj še dela, poleg klim ima tudi avtokleparstvo.

http://avtoklepar.klin.org/

bogo12
Nov uporabnik

Napisal/-a bogo12 Ne jun 23, 2013 10:23 am

Zdravo
opozoril bi na servis klim AVTO KLIME PRO (http://avtoklime-pro.si/sl/Avtoklime/). Osebje je izredno NEprijazno. Pri njih so mi servisirali klimo, po 1 tednmu mi je crklna spet. Z tipom je nemogoče komunicirat, ker se začne takoj dret in zmerjat. Na koncu sem vse skup odpeljal k drugemu seviserju. Pri njih nikol več in vsem ta servis toplo odsvetuje. :huh:

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Sr jun 26, 2013 1:35 pm

bogo12 je napisal/-a:Zdravo
opozoril bi na servis klim AVTO KLIME PRO (http://avtoklime-pro.si/sl/Avtoklime/). Osebje je izredno NEprijazno. Pri njih so mi servisirali klimo, po 1 tednmu mi je crklna spet. Z tipom je nemogoče komunicirat, ker se začne takoj dret in zmerjat. Na koncu sem vse skup odpeljal k drugemu seviserju. Pri njih nikol več in vsem ta servis toplo odsvetuje. :huh:

povej celo zgodbo,ne sam svoj del zgodbe!
zanimivo da prides na forum pa je prva objava,ki jo imaš pluvanje po nekem podjetju,zraven daš pa še link.
zanimivo res.
Ni vse res kar napišem

ghandaed
Stalni uporabnik

Napisal/-a ghandaed Sr jun 26, 2013 3:36 pm

Jaz lahko iz svojih izkušenj lepo priporočim Avtotehniko iz Domžal!

Sem bil kar presenečen nad profesionalnim odnosom, mojster me je redno obveščal po telefonu, vse je bilo natanko tako, kot sva se dogovorila. 10/10 8)

hippo
Poznavalec foruma

Napisal/-a hippo Če jul 11, 2013 10:35 am

ghandaed je napisal/-a:Jaz lahko iz svojih izkušenj lepo priporočim Avtotehniko iz Domžal!

Kolikor vem so mal dragi, razen če se motim...

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Če jul 11, 2013 10:45 am

hippo je napisal/-a:
ghandaed je napisal/-a:Jaz lahko iz svojih izkušenj lepo priporočim Avtotehniko iz Domžal!

Včasih malo višja cena odtehta živce in čas ki ga prihraniš pri mojstru, ki ti v prvo naredi tako kot treba ;)

Tudi moja ocena Avtotehnike je 10/10
Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat

hippo
Poznavalec foruma

Napisal/-a hippo Če jul 11, 2013 12:21 pm

eentox je napisal/-a:Včasih malo višja cena odtehta živce in čas ki ga prihraniš pri mojstru, ki ti v prvo naredi tako kot treba ;)
Tudi moja ocena Avtotehnike je 10/10

Problem ni v tem, da nekateri mojstri ne naredijo tako kot treba, ampak v tem, da nimajo potrebnega znanja.
Najraje samo nafilajo in to je to.
Saj še tega ne vejo koliko olja ostane v sistemu ko se kompresor odstrani za potrebe menjave in kaj morajo na novem/nadomestnem narediti... :bonk

ghandaed
Stalni uporabnik

Napisal/-a ghandaed Če jul 11, 2013 3:04 pm

hippo je napisal/-a:

Poceni niso, samo men več pomeni, da je delo odlično opravljeno, kot pa 50 eur v denarnici (to velja recimo v mojem primeru, ko je menjava kompresorja stala 420 eur)

hippo
Poznavalec foruma

Napisal/-a hippo Če jul 11, 2013 3:49 pm

Kar se kompresorjev tiče ne dajajte noter poceni kitajskih kopij (na ebayu jih kar mrgoli), edino kar je še kolikor toliko ok je Hella. Pa še tle jih mal daje.
Vse ostalo si lahko vesel, če ti zdrži več kot pol leta. Pa niti slišat nočejo o garanciji, tu mislim na nemce...

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Če jul 11, 2013 5:50 pm

bogo12 je napisal/-a:Zdravo

Če ne bi bil prejšnji teden pri njih bi ti verjel. Ampak ker sem imel osebni stik z vsemi tremi zaposlenimi tam, moram povedat, da so vbistvu izredno prijazni, ustrežljivi in postrežejo tud še s kakšno dodatno informacijo več. Odgovor dobiš na prav vsako vprašanje, da bi si pa vsaj enega od teh treh zamislil kako se "dere" in zmerja pa si ne morem predstavljat :D

Kot je abbe napisal, povej obe plati zgodbe in kaj je šlo narobe.

Uporabniški avatar
limas
Poznavalec foruma

Napisal/-a limas Če avg 29, 2013 9:17 pm

Moje izkušnje pri servisu klime Janez Parkelj:

Ker je klima prenehala delovati teden dni pred dopustom, se odločim ato peljati k omenjenemu mehaniku.
Avto prevzamem šele po štirih dneh, klima pa je hladila samo nekaj dni. Problem je bil, ker sem se nahajal več kot 1000 km od Ljubljane, zato se odločim, da malo potrpimo (otrok v avtu) in uveljavim reklamacijo pri omenjenem serviserju.
Avto prevzamem ponovno po 4 dneh, mojster ugotovi, da je bil problem nekje drugje, o reklamaciji ni hotel nič slišati.

Torej plačal sem dva draga servisa klime, dovolj bi bil le eden.

V premislek ostalim potencialnim iskalcem dobrih serviserjev.

LP
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov