matej_jack je napisal/-a:Čeprav so oblubljali neko novo fiziko (simulacija.presss), se mi zdi da so spremembe samo ime, avtomobili, izgled menijev, muzika in steze![]()
Tisti, ki vam je všeč carbon, pa nevem kaj je blo še prej, navalite, jaz osebno bom ostal pri varjantah like LFS
Sicer je to še demo, ampak pomoje nekih očitnih sprememb v full ne bo
FBR je napisal/-a:matej_jack je napisal/-a:Čeprav so oblubljali neko novo fiziko (simulacija.presss), se mi zdi da so spremembe samo ime, avtomobili, izgled menijev, muzika in steze![]()
Tisti, ki vam je všeč carbon, pa nevem kaj je blo še prej, navalite, jaz osebno bom ostal pri varjantah like LFS
Za NFS sm pa točno reku kako bo... to ne bo nikol simulacija, ker nočejo, da je... kdo bo pa potem še to igral....no ja...jst
BMW m3 challenge...... zastonj varianta.. check online
dj_em je napisal/-a:FBR je napisal/-a:matej_jack je napisal/-a:Čeprav so oblubljali neko novo fiziko (simulacija.presss), se mi zdi da so spremembe samo ime, avtomobili, izgled menijev, muzika in steze![]()
Za NFS sm pa točno reku kako bo... to ne bo nikol simulacija, ker nočejo, da je... kdo bo pa potem še to igral....no ja...jst
BMW m3 challenge...... zastonj varianta.. check online
hehe hest to špilam
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov