Kupil sem Passata, letnik 2000. Ob menjalni konzoli je z ježkom pripeta neka škatlica z dvema gumboma. Tudi pod razno se mi ne sanja čemu služi, prav tako mi na to vprašanje ni znal odgovoriti prodajalec. Morda se tule najde kak poznavalec in me malo razsvetli Hvala.
si probal kaj pritisnat?
mogoče je pa čipan pa ma tak naštimano da lahko vklopiš čip al pa izklopiš, al pa da ma en gumb za samo par konjev drugega pa še za malo več.
Lahko da je kaka blokada motorja, izklop airbaga,kej v tem smislu??
Prtiskaj malo gumbe pa če začne kaj piskat ali pa kilometre proti nuli odštevat samo stran beži
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...
Jp, bom peljal danes na Porscheja, da mi kolega naloži angleščino... bo pa še to pogledal. Kolikor sem pa prebral sta pa načeloma možni samo dve stvari in sicer, že omenjena garažna vrata, ali pa naknadno vgrajen univerzalni (kao) tempomat.
V nobenem primeru se nič ne zgodi, neglede na to kako pritiskam, kdaj pritiskam,... Mi je pa nek kolega zagotovil da ve za kaj gre, čisto sigurno. Bojda je to dejansko za blokado elekrike in motorja, vendar pa je ostala le napeljava, sama naprava pa je bila odstranjena. Mistery solved I guess.
Testirana servisna knjiga (karkoli že to pomeni, plačal sem 30€) in testiranje števca (dodatnih 30€) pravita, da ima avto sigurno samo 160k km. No way it was a taxi. In tudi, informacija glede namembnosti stikala je 99% točna.