svizc je napisal/-a:Kot drugo pa me zanima, frendi mi je nekaj razlagal o BIxenon kitu. Pri navadnem xenon
kitu so samo kratke luci xenonke, pri BI kompletu pa dolga in kratka?
Sorry ce je blo vprasanje ze postavljeno, sem skoraj ziher da je blo, sam se mi pac neda
brat vsega ker je prevec postov
GO je napisal/-a:Ja jaz mam tud 6000 K pa mi je tud mal preveč modro razmišljam da bi menjal na 4300K, pa še večjo setilnost ma pravjo sicer še nisem videl p razlike v praksi ali vsaj na sliki.
No če ma kdo kako slikco o tem ako sveti 4300 K in 6000 K naj jo prlima na forum prosim.
Zois je napisal/-a:kaj pa eos ma tudi 4300? kr pri eosah se mi zdi da majo kr močno modro svetlobo,nevem če majo samo 4300
MacTron je napisal/-a:Zois je napisal/-a:kaj pa eos ma tudi 4300? kr pri eosah se mi zdi da majo kr močno modro svetlobo,nevem če majo samo 4300
se enkrat originali ki so montirani v serijska vozila so 4300K xenon ostalo naredi leca
in pomoznosti tudi visina vozila ...poglej si Touarege, Cayenne... mislis da imajo vijolicno
torej 12000K ..ne 4300K razen ce ne kupis zarnic ki so naprodaj po visjih K
torej ne KIT ampak zarnice ( D2S, D2R, D1S )
Polooo je napisal/-a:mene neki zanima: ce v ksn avto vgrajuje xenonke v meglenke (serijsko)
hladni je napisal/-a:GO je napisal/-a:hladni kaka maš ti tri vprašanja?
Če maš v mislih luči golfov se dobijo z lečami luči za navadne žarnice in se homologirajo in to je to pol pa xenon kit not pa misliš da je original xenon, sam v večini primerov ni tako, so pa določeni modeli golf 4 imeli že original Xenon.
Ne res??? Točno tisti me zanimajo ki majo ORIGINAL KSENON ZA GOLF 4.
GO je napisal/-a:hladni je napisal/-a:GO je napisal/-a:hladni kaka maš ti tri vprašanja?
Če maš v mislih luči golfov se dobijo z lečami luči za navadne žarnice in se homologirajo in to je to pol pa xenon kit not pa misliš da je original xenon, sam v večini primerov ni tako, so pa določeni modeli golf 4 imeli že original Xenon.
Ne res??? Točno tisti me zanimajo ki majo ORIGINAL KSENON ZA GOLF 4.
Kolikor jaz vem majo pranje žarometov in avtomatsko nastavitev višine luči. Ne bom pa trdil da je tako.
Po forumu brska: Google [Bot] in 11 gostov