Iz menjalnika je steklo olje in ne gre v vzratno.
Kakšne so možnosti, da bobim povračilo škode od cestnega podjetja(glavna cesta in ni bilo opozorilnih tabel).
Podrobnejše slike so na http://www.pkuhar.com/menjalnik.php

HOLLAND je napisal/-a:Mater to je bla cela skala ne pa kamen.To nimaš kaj dosti rihtat, ker je fajn razbito. Drug menjalnik bo najhitreje in verjetno najceneje!
Festina je napisal/-a:hmmmm ce je blo dost tega na cesti kok si pa pelu fante da se nis mogu ustavt?!?! je treba prilagodit svojo voznjo glede na razmere na cestah sploh ce je padu dz itd. nevem kako se jst lohk ustavm ali umaknem zvecer ko je na cesti srna in podobn?
Festina je napisal/-a:hmmmm ce je blo dost tega na cesti kok si pa pelu fante da se nis mogu ustavt?!?! je treba prilagodit svojo voznjo glede na razmere na cestah sploh ce je padu dz itd. nevem kako se jst lohk ustavm ali umaknem zvecer ko je na cesti srna in podobn?
peroman je napisal/-a:Festina je napisal/-a:hmmmm ce je blo dost tega na cesti kok si pa pelu fante da se nis mogu ustavt?!?! je treba prilagodit svojo voznjo glede na razmere na cestah sploh ce je padu dz itd. nevem kako se jst lohk ustavm ali umaknem zvecer ko je na cesti srna in podobn?
Nekaj jih je blo na levi in tale na desni, ni zgledal tolk velik in sem računal da bo šlo skozi. Pač sem pazil, da nisem gume prebil. Hitrost ni bila velika, je bla pa mokra cesta in nisem upal na polno bremzat v ovinku.
Policista, ki sta delala zapisnik sta rekla, da za to odgovarja cestno podjetje in bi mogel dobit povrnjeno, se pa baje vleče.
nebivedu je napisal/-a:peroman je napisal/-a:Festina je napisal/-a:hmmmm ce je blo dost tega na cesti kok si pa pelu fante da se nis mogu ustavt?!?! je treba prilagodit svojo voznjo glede na razmere na cestah sploh ce je padu dz itd. nevem kako se jst lohk ustavm ali umaknem zvecer ko je na cesti srna in podobn?
Nekaj jih je blo na levi in tale na desni, ni zgledal tolk velik in sem računal da bo šlo skozi. Pač sem pazil, da nisem gume prebil. Hitrost ni bila velika, je bla pa mokra cesta in nisem upal na polno bremzat v ovinku.
Policista, ki sta delala zapisnik sta rekla, da za to odgovarja cestno podjetje in bi mogel dobit povrnjeno, se pa baje vleče.
No da razložim prvo pravilo offroada:
Vedno zapelji z gumo na oviro, nikoli ne probaj prevozit ovire, tako da ne dobiš ovire v menjalnik.
In to je čisto res. Ena guma stane vsaj 2x manj kot menjalnik. Upam, da te bo naslednjič izučilo, da je cenej roko in gumo menjat kot pa menjalnik.
Kliči pa policijo in naredite zapisnik, pa se zmeni z upravljalcem ceste, da naj ti povrne stroške.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov