elantra je napisal/-a:če je pa res,če so že tolkrat šli mim cele kolone kjer sem slučajn da bil tut js pol k so pa prehitel pa ugasnal luči..pol zadnič sm se na avtocesti peljal pa vidm da ablendajo so pa škifi jacksone po cest špilal pa se nam v nasprotno smer fural..proti nam ane..in pol k je bil prvi ustavn pas so se obrnal na njem,pa šli dol z avtoceste pa drugim na nasprotn pas spet..ej ko dobim šanso grem za njimi pa bojo vidli kak dalč leti škoda..![]()
![]()
Voith je napisal/-a:da ne govorimo o tem kok mladih policajev se ga zakaja na sihtu, ksne par mescev nazaj sm vidu 2 kapsa k sta pohala v sluzbenem avtu.. milsm nice move, najprej komu zaplen za kadit, mu ne napise nic in je kako zaplenu + opozoru pol se gre pa zakadit na sihtu.
krypton je napisal/-a:Elantra. malo te daje občutek manjvrednosti, zaradi tega pa si tako brihten za tipkovnico, ker si drugače ne upaš. Malo se mi smiliš. Bogi revček.
dms je napisal/-a:Men se zdi,da vas je mal fovsije za policaje.Radi mate take policaje,ki vas spustijo.Ja,O.K.,ce je to neki mejhnga.Pa recimo prva pomoc,...Ce mas pa recimo gume,pas,...,pa take stvari ki resujejo zivljenja,lahko pa policistu recete HVALA,ker vam je mogoce resil zivljenje.
McLaren je napisal/-a:
Misliš da jim je kdo fauš ko jih 10 letni cigančki jebejo v glavo, oni jim pa nič ne smejo.
Se strinjam, da če je prekršek večji da mu da kazen. Nas slovence edino kazen izuči nažalost (no ne nekaterim niti to ne pomaga).
Verjemi noben jim ni fauš (oz. jaz jim nisem).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov