BBoss je napisal/-a:Lucas... če si se zmotil pri vpisu ID številke tvoje naprave Nüvi se je generirala napačna unlock koda. Karta na PC-u je sicer odklenjena, ko pa jo spraviš na enoto se pa le ta ne ujema z ID-jem naprave in se ti izpiše, da je zaklenjena.
ID naprave ni serijska številka ali pa tist, ki je nalepljena na enoti ampka je posebna številka, ki jo lahko prebere softver Mapsource ali pa se sprehodi po nastavitvenih menijih same naprave in tam, kjer imaš podatke o sami napravi je zapisana tudi ta ID številka.
Navodila so tukaj http://www.navigo-sistem.hr/index.php?p ... 4c2bdbf140
Lucas_ je napisal/-a:BBoss je napisal/-a:Lucas... če si se zmotil pri vpisu ID številke tvoje naprave Nüvi se je generirala napačna unlock koda. Karta na PC-u je sicer odklenjena, ko pa jo spraviš na enoto se pa le ta ne ujema z ID-jem naprave in se ti izpiše, da je zaklenjena.
ID naprave ni serijska številka ali pa tist, ki je nalepljena na enoti ampka je posebna številka, ki jo lahko prebere softver Mapsource ali pa se sprehodi po nastavitvenih menijih same naprave in tam, kjer imaš podatke o sami napravi je zapisana tudi ta ID številka.
Navodila so tukaj http://www.navigo-sistem.hr/index.php?p ... 4c2bdbf140
Stvar sem rešil čisto enostavno. Kličem na Garmin Slovenija in tehniku povem za mojo napako. Sicer sem ga mal poslušal, če ne znam brat navodil. Povedau sem mu številko CD-ja, potem pa reče, da naj probam čez kakšno urco ali dve.
Nato sem postopek še enkrat ponovil, tokrat s pravim IDjem! In stvar DELA!
Hvala vsem za pomoč!
MacTron je napisal/-a:ne s taksnimi odgovori... lepo prosm
razlika med 250 in 200W je ze v sami obliki 250 ima precej manjsi enkran ter s tem
tudi manjso resoulcijo... ima predprogramiran interni pomnilnik ter nalozeno Evropo,
samega internega spomina je 30Mb
200W ima ekran wide sirokozaslonski in s tem tudi visjo resolucijo kartografija ki
pa je prilozena pa je le ena... in kar se tice internega spomina je 150Mb
oba dva pa imata "skoraj" identicne funkcije in ne-funkcije
bam88 je napisal/-a:BBos majhen nasvet.. city navigator lahko potegnes iz interneta in nalozis na SD kartico preko citalca s programom za nalaganje map za garmin. In mas lahko isto podporo map na 200W kot na 250 povsem brezplacno.
bam88 je napisal/-a:lj tk ti povem.. 200w ma wide screen se prav vecji zaslon bol pregledn. fukncije so iste kot pri 250. jaz bi logicno zbral potem 200w.
GoGo je napisal/-a:Grk je napisal/-a:Pozdravljeni!
Že veliko koristnega sem prebral tlele, a enega odgovora na najdem...prosim za pomoč!
Sem uporabnik Garmina 760 in z najnovejšo nadgradnjo, ter AdriaRoute...vse lepo in prav, dokler se nisem enega dne odpravil iz Postojne na letališče v Celovec...do izvoza za Vodice nisem imel pripomb, potem pa...kalvarija...po vsi sili me je želel peljat iz avtoceste dol in pa čez Jezerski vrh, nikakor pa ne čez Ljubelj, ker zanj je najkrajša in najhitrejša pot čez že prej omenjeni Jezerski vrh...halooo...no potem sem šel po tablah do Ljubelja (ves čas mi je govoril, da morem obrnit) in ko sem prišel skozi tunel na avstrisko stran, je preračunal in me začel spet lepo vozit na letališče in me tudi srečno pripeljal. A se tem še ni bilo zgodbe konec, saj ko sem se čez nekaj dni vrnil na letališče in želel nazaj v Postojno, je bilo še hujše...preračunal je, da je najkrajša pot čez Jezerski vrh oz. najhitrejša kar nekje čez Italijo...pa sem ga želel malce prelisičiti in sem mu dal ukaz, da žalim samo do Tržiča, pa isti "drek," čez Jezerski vrh v Tržič, halooo! No kakorkoli, prosim za pomoč, ker sicer ga dobesedno vržem v smeti!!!
lep pozdrav vsem in hvala!
p.s.: Z Garmin 250 in po prej željeni poti ni bilo težav, ampak me je v obe smeri peljal oz. vodil, kot je treba - čez Ljubelj!
Žal ti na tvoje vprašanje ne znam odgovoriti, je pa tudi meni 350-ka občasno metala
vn najbolj nemogoče rute...
Bi pa mel vprašanje zate (oz. za kogarkoli ki je to že probal)... Kako se obnese FM povezava pri nuviju 760 ? A dela kolikor toliko dobro al je treba zaradi interferenc
vsakih nekaj minut menjat frekvenco.
Stara 350-ka se mi je namreč razbila, zdej pa razmišljam o nakupu tega modela,
predsvem zaradi tega, ker bi ga uporabljal v vozilu, ki ima dober original radio,
vendar je kasetar... Tko bi pač prek garmina poslušal mp3-je...
Torej, če kdorkoli ve, naj deli z nami izkušnje...
bam88 je napisal/-a:nevem zakaj bi kupoval gps navigacijo za fm sprejemnik to je bedarija. sj so radiji v avtih mnde
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 3 gostov