Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
COBRA
Stalni uporabnik

cobra 9930

Napisal/-a COBRA Če mar 20, 2008 9:02 am

POZDRAV. MAM PROBLEM GLEDE NASTAVITEV RADAR DETEKTORJA COBRA9930. DELUJE ZELO LEPO, AMPAK ME MOTIJO LAZNI ALARMI.KAKO JIH LAHKO VSAJ MALO BLOKIRAM. VESEL BOM VSAKEGA ODGOVORA.HVALA VSEM

Uporabniški avatar
wid
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a wid Če mar 20, 2008 9:45 am

ne poznam rešitve na tvoj problem, bi pa te rad povprašal kako stvar deluje (Razen lažnih alarmov, heh), a dejansko zazna radar, ko je v blizini? Kolk si placal zadevo? Malo info bi prosil, ce bi delil ;)

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Če mar 20, 2008 10:47 am

Slika

za zacetek lahko zacnes obvladovati tipkovnico, pol postopoma se bos pa verjetno naucil upravljati tut bolj sofisticirane naprave kot je recimo ta radar detektor :roll:

Uporabniški avatar
sergej
Novinec

Kraj: Lovrenc na Pohorju

Napisal/-a sergej Če mar 20, 2008 11:10 am

Ja to poznam ampak jaz mam enega starega ....sem mislo da je to krivo ker je star in

da se da na novih to nastavit__

ce kdo kaj ve [color=red]Pisite[/color]

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Kraj: NG

Napisal/-a extreme N Če mar 20, 2008 11:56 am

najbols da poisces na kaki internetni strani tocno za ta model. baje da zaznava tudi IR kamere ipd. meni piska na vsakem vogalu v btc-ju recimo :D pri novejsih in boljsih modelih pa se da tudi izklapljat funkcije.

mas pa prav da zna bit motece :P meni je sicer ze veckrat prisparal dnar za kazen :D najbolse je ko merijo enga pred tabo in ti tebi piska za radar, upocasnis in gledas kako ustavijo unga pred tabo :D ce si pa prvi ki te meri pa zal ne pomagaa precej ker te zmeri ravno ko ti zacne cobra piskat
Extreme N

LordFrodo
Nov uporabnik

Napisal/-a LordFrodo Če mar 20, 2008 1:32 pm

The 12 Bands Cobra detects: Mercator, Tuš, Špar, Merkur, Hofer, Lidel, Leclerck, Bauhaus, NLB, Petrol, OMV, Agip...

Uporabniški avatar
sergej
Novinec

Napisal/-a sergej Če mar 20, 2008 2:03 pm

Pa vem da obstajajo naprave ki deloja ful ok....ima kdo kako tako

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Če mar 20, 2008 4:28 pm

to so detektorji ki ne delujejo.
potem mas pa se motilce radarjev,ki pa delujejo in so zato prepovedani.pa fajn kazn dobis,ce ti ga najdejo
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Če mar 20, 2008 5:10 pm

to pomen, da nesmes met svojga radarja v avtu? kasna krivica :o

Uporabniški avatar
sergej
Novinec

Napisal/-a sergej Pe mar 21, 2008 7:41 am

Glej obstajajo detektorji, ki delujejo čist ok le mislil sem, da kdo pozna dobavitelja in kakšno priporočilo....od kakšnega uporabnika....vseeno mislite si pač kaj želite...

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

Napisal/-a the_man Pe mar 21, 2008 10:19 am

PureTNT je napisal/-a:
sergej je napisal/-a:Glej obstajajo detektorji, ki delujejo čist ok le mislil sem, da kdo pozna dobavitelja in kakšno priporočilo....od kakšnega uporabnika....vseeno mislite si pač kaj želite...

Očitno imaš težave z branjem med vrsticami. Sam sem preizkusil za nekaj tisoč evrov te opreme, pa ti povem, da ne deluje. Zato tudi ni prepovedana.
V redu?

čudno,meni pa deluje. ene dvakrat me je že rešil iz zagate,sam tolk za info. da ne bo 100% prepričanja da definitivno ne deluje
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith So mar 22, 2008 10:56 am

nevem zakaj radar detektor nebi deloval.
ko je dejansko v igri radar, te obseva z valovi, ki jih res ni problem zaznati.
ko pa so v igri laserji pa radardetektor res nima sans.

sam trditi da 100% ne delujejo je brezveze ker je jasno da se radarske valove da prestrezat in da se je to dalo ze pred 60 leti.

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Napisal/-a the_man So mar 22, 2008 2:01 pm

zaj ali želiš "prepričati" vse da ne deluje da nebi na podlagi pogovorov na forumu prepovedali in sankcionirali uporabe v avtu, ali pa vse stejes za neintelekte in samega sebe poveličuješ...kakorkoli...meni deluje...ne pravim da vedno...je pa deloval...ampak po tvoje...ta zadeva ne deluje...
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Napisal/-a the_man So mar 22, 2008 8:19 pm

oprosti moji neizobraženosti, sem pa mnenja da majo vsi policisti, tudi prometni, nekakšen dohodek za delo ki ga opravljajo, torej si verjetno lahko omislijo omenjeno zadevco in jo preizkusijo. ampak kot smo že ugotovili, zakoni se pišejo in spreminjajo na podlagi forumov... :roll:

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dejvi So maj 17, 2008 6:09 pm

PureTNT je napisal/-a:
sergej je napisal/-a:Glej obstajajo detektorji, ki delujejo čist ok le mislil sem, da kdo pozna dobavitelja in kakšno priporočilo....od kakšnega uporabnika....vseeno mislite si pač kaj želite...

Očitno imaš težave z branjem med vrsticami. Sam sem preizkusil za nekaj tisoč evrov te opreme, pa ti povem, da ne deluje. Zato tudi ni prepovedana.
V redu?

Si preizkusil tudi Valentina?

Tabela je v feet:

http://www.guysoflidar.com/august-2007/355.gif

Se pravi zazna signal na cca 300 m...

npr. http://www.youtube.com/watch?v=2xInFL22Yig

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso To maj 20, 2008 4:25 pm

A se hecate? :lol:

jurci20
Nov uporabnik

krneki

Napisal/-a jurci20 Sr maj 21, 2008 7:55 am

alo a kdo ve kje kupit v slovenij ali v evropskih državah kupit valentina v1 pa da maš račun

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dejvi Sr maj 21, 2008 7:37 pm

eBay ma vse...

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... %26otn%3D2

Lahko ti ga pošljejo iz Nemčije ali pa direkti Amerike, kar je pač ceneje za posamezno EU državo. Mislim, da ima Nemčija nižji DDV (16 %) kot Slovenija (20 %), zato je bolje, da ti ga pošljejo iz Nemčije, ker pride iz USA manj obdavčen do Nemčije, kot Slovenije.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov