Ker se pač ne sme delati reklame, sem ti na PM poslal link do trgovine, kjer prodajajo 50W Xenone, pa se probi z njimi zmenit, kako težavo imaš.
Lumpy_ je napisal/-a:Res je. Sej ne rečem da so slabe 6000, ampak na čase se mi zdi da mi kar zmanjka lumnov na cesti pa mi plava barva rukne bolj.![]()
Malenkost bolj belo bi jaz imel rad. Bomo vidli kak se obnese 5000K.
Sem imel v A4 orginal xenon 4300K, zato me malo moti 6000K. Me zanima razlika med 4300K pri kitu in pa orginal.
Gregamax je napisal/-a:Mene pa neki zanima! Kolega ki ima renault servis mi je reku da novi clio z original xenon žarometi nima avtomatsko nastavitve višine žarometov ampak ročno ima pa pranje žarometov! Je to res?! Pa včeraj so policaji sikali prijatlu k ma xenon kit na VW bubi z lečo in se je komaj izmazal!
stench je napisal/-a:Gregamax je napisal/-a:Mene pa neki zanima! Kolega ki ima renault servis mi je reku da novi clio z original xenon žarometi nima avtomatsko nastavitve višine žarometov ampak ročno ima pa pranje žarometov! Je to res?! Pa včeraj so policaji sikali prijatlu k ma xenon kit na VW bubi z lečo in se je komaj izmazal!
A to so Jakliču težili doma v Belikrajini al kje drugje?
pa ti maš tudi ksenon noter, sem te zadnjič videl, ko si nasproti pelal in ni čisto nič bleščalo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov