Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

POLO 6N

Napisal/-a HORSE Če avg 28, 2008 7:58 pm

Čeprav je avto že bil predstavljen na tem forumu, je čez poletje doživel "pomladitev", zato tudi odpiram novo temo (stara je tukaj).

Novosti:
- nov lak
- odbijači L. 98+ (avto je predhodno imel deljene odbijače)
- JE Design podaljšek prednjega odbijača
- H&R 60/40 podvozje (vzmeti in amortizerji)
- MOMO Torque 7x17" ET42
- Hankook Ventus EVO S1 195/40/17
- kljuke v barvi vozila
- B-stebriček v črni barvi
- odstranjeni znak zadaj, letvice na vratih in antena (nadomeščena z notranjo)

Od prej so ostali le zadnji smerniki v rdeči foliji in prednja maska v barvi (čeprav imam črno brez znaka, trenutno še ni montirana - ličar jo je pobarval v barvo vozila :) ).
V kratkem pridejo še prednji "clear lens" krom žarometi (v enem kosu), stranski smerniki in 6N2 zanje luči (oz. kakšna bolj konzervativna LED varianta) ter plastike v luknjah prednjega odbijača.

Nekaj slik za začetek, kaj konkretnejšega pa ob koncu predelave:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Zadnjič spremenil HORSE, dne To apr 28, 2009 10:42 am, skupaj popravljeno 5 krat.

Uporabniški avatar
megane_coupe
Novinec

Kraj: koper

Napisal/-a megane_coupe Če avg 28, 2008 8:10 pm

zelo lep...samo masko si dej črno in brez logota..
pa bo lepše..drugače svaka čast..čuvaj ga:)
bass, i love you:)

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši Če avg 28, 2008 8:22 pm

Zgleda prav hud :evil: maska pa si tak napisau da pride brez znaka..bomba bo..velik varnih kilometrov :D

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Če avg 28, 2008 8:40 pm

svaka čast zelo lep :tomidelej:

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Če avg 28, 2008 8:42 pm

Lep Polo ampak slike so pa NORE :shock:
Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat

Uporabniški avatar
_IceMan_
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a _IceMan_ Če avg 28, 2008 8:45 pm

Zelo lep je ni kaj. Super si ga zrihtal. Lp

Uporabniški avatar
urbn
Uporabnik

Napisal/-a urbn Če avg 28, 2008 8:46 pm

Men je tud tale Polo zlo všeč, všeč mi je pa tud ta tvoj stil predelave , zato mu tud feltne zlo dobr pašejo , drugač pa tud svaka čast za slike 8)
Lp

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Če avg 28, 2008 8:52 pm

Da pa tule gor zalimaš ene 16" z konkretnim robom je pa čista zmaga.. 8)

Pa tisti podaljšek na sprednjem odbijaču bi jaz dol vtrgal. Drugač pa lep... ;)

Uporabniški avatar
sejjaretun
Uporabnik

Kraj: Wien

Napisal/-a sejjaretun Če avg 28, 2008 9:20 pm

ZELO lep.pohvale tudi z moje strani.
bad look bi mu lepo sedel... ;)

Uporabniški avatar
Brain Damage
Novinec

Napisal/-a Brain Damage Če avg 28, 2008 9:36 pm

sejjaretun je napisal/-a:bad look bi mu lepo sedel... ;)

ne s***.

Lep polo in barva mu sede ;)

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Če avg 28, 2008 9:53 pm

Evo pa bom jest prvi k te bo skritizeru hehe ..
JE Design podaljšek prednjega odbijača bi jest dal dol .. te črte prečke v odprtinah odbijača bi odrezu pokitu monteru not črne mreže, luči uzadi zamenu z led in pa vspredaj ksenon če obstaja v celoti oz posamezno ..
pol je pa to to..

če boš kej notranjost porihtu .. se ti ne splača (vsaj jest nebi) dajat nevem kakih zvočnikov delat nevem kake predelave .. raj bi zamenu oz na novo obleku zice po možnosti če je možno monterat gretje sedežov pa dal blago ki se ga da prat lahko oz da se ne prime nč gor.. v kaki črni kombinaciji .. ter potem s tem tudi vrata itd..

kej več pa ne ..

lp

Uporabniški avatar
PuBBeC
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a PuBBeC Če avg 28, 2008 9:58 pm

pusti takšnega kot je, luči še porihtaj, razen mogoče glede kakšne odprtine na sprednjem odbijaču... ob priliki.

Drugače pa zelo okusno in dizajnersko narejen, mi je všeč!
Felne mu tudi pašejo, pod pokrovom je 1.0 ?

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy Če avg 28, 2008 11:03 pm

Slike so :bow

neocodex
Novinec

Napisal/-a neocodex Pe avg 29, 2008 12:00 am

Avto je lep, nimam pripomb, edin stekla bi js še potemnil, sam slike so pa.. :shock: :bow tole si lahk v tuning sceni vzamejo za zgled! :twisted:

Uporabniški avatar
sky88
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a sky88 Pe avg 29, 2008 12:28 am

Avto je res 1A,ful mi je všeč tvoj stil stylinga,mogoče le poslušaj kakšen nasvet od koga ampak vseeno glej da bo tebi všeč ne pa komu drugemu.Rad bi vidu kako slikco notranjosti in pa kolko hrčkov ima?LP
1996 Honda Civic EJ9...bivša
1996 Honda Civic EK4...bivša
1999 Honda Civic EJ9...bivša
2003 Audi A4 B6 Avant...daily driven
1997 Honda Civic EK4...track driven

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

Napisal/-a hribko Pe avg 29, 2008 1:09 am

avto lep,slike še lepše :tomidelej:

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Pe avg 29, 2008 7:05 am

Bravo, zelo lepo je izpadlo. Se je splačalo malo dlje počakati ane 8)

Slike so pa tudi hude, se bomo morali še kaj dobiti :P

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Pe avg 29, 2008 7:08 am

konju jedan, kaj si šel TSW prodajat :roll: dej še sliko za referenco prilepi s TSW-ji.
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Napisal/-a HORSE Pe avg 29, 2008 9:06 am

nejkonej je napisal/-a:Kaj notranjost je serijska? Drugače zadaj bi še pasal kak ror (ne mislim dtm variante
:D )

Ja, notranjost je bolj kot ne serijska, če iuzamemo panele na vratih. O roru sem tudi jaz razmišljal, a dokler se s tem avtom vsakodnevno vozim, mi nekako bolj paše, da ne bobni po kabini (saj z musko nekaj preglasim, samo včasih pa paše bolj potiho).

dj_em je napisal/-a:Evo pa bom jest prvi k te bo skritizeru hehe ..
JE Design podaljšek prednjega odbijača bi jest dal dol .. te črte prečke v odprtinah odbijača bi odrezu pokitu monteru not črne mreže, luči uzadi zamenu z led in pa vspredaj ksenon če obstaja v celoti oz posamezno ..
pol je pa to to..

če boš kej notranjost porihtu .. se ti ne splača (vsaj jest nebi) dajat nevem kakih zvočnikov delat nevem kake predelave .. raj bi zamenu oz na novo obleku zice po možnosti če je možno monterat gretje sedežov pa dal blago ki se ga da prat lahko oz da se ne prime nč gor.. v kaki črni kombinaciji .. ter potem s tem tudi vrata itd..

kej več pa ne ..

lp

JE Design podaljšek mi je všeč oz. se ga trenutno še nisem naveličal. Mogoče se na slikah bolj slabo vidi, a sredinski del je pobarvan v mat črno. Kasneje imam namen dat gor 6N2 GTI podaljšek - podoben originalu, le za kakšnih 60% masivnejši. Okoli samega odbijača nekako nimam namena telovadit, le original mreže pridejo not, mogoče s sredinsko luknjo kaj poštudiram (razmišljam, kako bi original mrežo spravil na notranjo stran). V načrtih za prihodnost sem že napisal, da pridejo spredaj "clearlensangeleyesonepice" žarometi, zadaj 6N2 oz. neke bolj konzervativne LED lučke. V notranjosti trenutno nimam velikih planov - zanimal sem se pri Šetini, pa mi je rekel, da mi česarkoli drugega razen usnja ne bo dajal not, ker bi pa dveh letih izpadlo bolj zgoneno kot če ne oblečem, poleg tega pa je originalna še skoraj "nedotaknjena"... Skoraj! ;) Z muziko je kar je, recimo, da ni zanimiva za potencialne lopove... :D

PuBBeC je napisal/-a:Drugače pa zelo okusno in dizajnersko narejen, mi je všeč!
Felne mu tudi pašejo, pod pokrovom je 1.0 ?

Motor je 1.4 in je za razkazovanje dovolj - tako ali tako se 30 km/h čez center lahko pejlem s 60-imi povsem enako kot 120-imi konji... :D

neocodex je napisal/-a:Avto je lep, nimam pripomb, edin stekla bi js še potemnil, sam slike so pa.. :shock: :bow tole si lahk v tuning sceni vzamejo za zgled! :twisted:

S šipe padejo 10% čez vse, ko oz. če bo to nekoč spet dovoljeno narediti na prednjih stranskih šipah.

2Fast&2Furious je napisal/-a:Bravo, zelo lepo je izpadlo. Se je splačalo malo dlje počakati ane 8)

Ja, res je trajalo "kakšen dan" dajle (vnes sem že pozabil, da imam svoj avto), je pa bilo zato na koncu slajše.

croma_man je napisal/-a:konju jedan, kaj si šel TSW prodajat :roll: dej še sliko za referenco prilepi s TSW-ji.

TSW-je sem prodal, čeprav mi je že malce žal, a kaj čmo... Itak so bile "samo" 16"... :D Če bi se take pri nas dobilo v 17" varjanti, bi verjetno enake nabavil, samo v končni fazi mi tudi te ne izpadejo slabo... IMHO

Še slikce:

15" Alutech Titanium (če se ne motm - sm že pozabu) z nekim konkretnim ET-jem (pomojem okoli 25) in gumami 195/50/15. Iskal sem feltne z večjim ET-jem in našel nekoga, ki je prodajal TSW-je oz. jih menjal za 15"...
Slika

16" TSW ZENON, ET35 z gumami 195/45/17. Zadeva mi je bila kar všeč, samo sem spredaj moral za cca. 10mm dvignit avto, ker je drgnilo po blatniku.
Slika

17" MOMO TORQUE 3000, ET42 z gumami 195/40/17. Na zažetku je bil tak ET izbran zaradi lažje izbire distančnikov, ki bi se jih montiralo po širjenju blatnikov. Ko so bile feltne zmontirane brez njih, smo opazili, da nikjer nič ne drgne in tako je ostalo pri tem - ne popravljal tistega kar ni pokvarjeno. :)
Slika

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 Pe avg 29, 2008 9:58 am

lep Slika
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov