nejkonej je napisal/-a:Kaj notranjost je serijska? Drugače zadaj bi še pasal kak ror (ne mislim dtm variante

)
Ja, notranjost je bolj kot ne serijska, če iuzamemo panele na vratih. O roru sem tudi jaz razmišljal, a dokler se s tem avtom vsakodnevno vozim, mi nekako bolj paše, da ne bobni po kabini (saj z musko nekaj preglasim, samo včasih pa paše bolj potiho).
dj_em je napisal/-a:Evo pa bom jest prvi k te bo skritizeru hehe ..
JE Design podaljšek prednjega odbijača bi jest dal dol .. te črte prečke v odprtinah odbijača bi odrezu pokitu monteru not črne mreže, luči uzadi zamenu z led in pa vspredaj ksenon če obstaja v celoti oz posamezno ..
pol je pa to to..
če boš kej notranjost porihtu .. se ti ne splača (vsaj jest nebi) dajat nevem kakih zvočnikov delat nevem kake predelave .. raj bi zamenu oz na novo obleku zice po možnosti če je možno monterat gretje sedežov pa dal blago ki se ga da prat lahko oz da se ne prime nč gor.. v kaki črni kombinaciji .. ter potem s tem tudi vrata itd..
kej več pa ne ..
lp
JE Design podaljšek mi je všeč oz. se ga trenutno še nisem naveličal. Mogoče se na slikah bolj slabo vidi, a sredinski del je pobarvan v mat črno. Kasneje imam namen dat gor 6N2 GTI podaljšek - podoben originalu, le za kakšnih 60% masivnejši. Okoli samega odbijača nekako nimam namena telovadit, le original mreže pridejo not, mogoče s sredinsko luknjo kaj poštudiram (razmišljam, kako bi original mrežo spravil na notranjo stran). V načrtih za prihodnost sem že napisal, da pridejo spredaj "clearlensangeleyesonepice" žarometi, zadaj 6N2 oz. neke bolj konzervativne LED lučke. V notranjosti trenutno nimam velikih planov - zanimal sem se pri Šetini, pa mi je rekel, da mi česarkoli drugega razen usnja ne bo dajal not, ker bi pa dveh letih izpadlo bolj zgoneno kot če ne oblečem, poleg tega pa je originalna še skoraj "nedotaknjena"... Skoraj!

Z muziko je kar je, recimo, da ni zanimiva za potencialne lopove...
PuBBeC je napisal/-a:Drugače pa zelo okusno in dizajnersko narejen, mi je všeč!
Felne mu tudi pašejo, pod pokrovom je 1.0 ?
Motor je 1.4 in je za razkazovanje dovolj - tako ali tako se 30 km/h čez center lahko pejlem s 60-imi povsem enako kot 120-imi konji...
neocodex je napisal/-a:Avto je lep, nimam pripomb, edin stekla bi js še potemnil, sam slike so pa..

tole si lahk v tuning sceni vzamejo za zgled!

S šipe padejo 10% čez vse, ko oz. če bo to nekoč spet dovoljeno narediti na prednjih stranskih šipah.
2Fast&2Furious je napisal/-a:Bravo, zelo lepo je izpadlo. Se je splačalo malo dlje počakati ane
Ja, res je trajalo "kakšen dan" dajle (vnes sem že pozabil, da imam svoj avto), je pa bilo zato na koncu slajše.
croma_man je napisal/-a:konju jedan, kaj si šel TSW prodajat

dej še sliko za referenco prilepi s TSW-ji.
TSW-je sem prodal, čeprav mi je že malce žal, a kaj čmo... Itak so bile "samo" 16"...

Če bi se take pri nas dobilo v 17" varjanti, bi verjetno enake nabavil, samo v končni fazi mi tudi te ne izpadejo slabo... IMHO
Še slikce:
15" Alutech Titanium (če se ne motm - sm že pozabu) z nekim konkretnim ET-jem (pomojem okoli 25) in gumami 195/50/15. Iskal sem feltne z večjim ET-jem in našel nekoga, ki je prodajal TSW-je oz. jih menjal za 15"...
16" TSW ZENON, ET35 z gumami 195/45/17. Zadeva mi je bila kar všeč, samo sem spredaj moral za cca. 10mm dvignit avto, ker je drgnilo po blatniku.
17" MOMO TORQUE 3000, ET42 z gumami 195/40/17. Na zažetku je bil tak ET izbran zaradi lažje izbire distančnikov, ki bi se jih montiralo po širjenju blatnikov. Ko so bile feltne zmontirane brez njih, smo opazili, da nikjer nič ne drgne in tako je ostalo pri tem - ne popravljal tistega kar ni pokvarjeno.