An elegant spoiler for the rear bumperFor Škoda genuine accessories, the optical tuning package is bound to get your attention. The elegant rear bumper spoiler has large reflection glasses in its lower section that will give your car a distinctly personal look. A boot spoiler and decorative muffler create a unique feature for the rear of your new Octavia.
Mica je napisal/-a:ma ja no!!!
Saj je kul,...samo da Škoda???????
Uf,... mogoče bi se marsikdo odločil za to varjanto,....samo značka, pač iber dela svoje, tako da ne vem ali,...
...hja pomoje (mogoče se vas strinja več al manj) pa še je škoda vedno Čekla,....![]()
....tako, da ....ne dvomiom v "kvaliteto", pač ...ali pa no?!![]()
škoda je pač Škoda......bi za ta keš obvezno izbral kako drugo varianto....kot pa škoda...jebat ga!!!!??
btw...za tiste, ki mislijo da je škoda bavarska....pa dajte no!!!? :P :P
škoda je pač škoda!!!!
_VeNoM_ je napisal/-a:
ŠKODA JE ŠKODA probi furat RS OCTAVIJO pa pol komenteri AL pa OCTAVIJO 1.8T4X4 heheh nevem sm furo obe in so mi fenomenalne DA ZA dizle sploh negovorim !!
Klausz je napisal/-a:Tocn tko, Skoda je pac koncern WV in majo njeni motorji iste hibe, kar pomen (pri motorju 1,9 TDI 90KM):
- sla turbina pri cca 50 kkm
- ze trikrat sou regulator pretoka zraka
To je to...
Si|3nTiuM je napisal/-a:lepa, sam kazi jo tista nagravžna značko od škode. sam je pa tut to res, da je ta značka kašn miljonček do 2 cenejša kot bi bla wv-jeva al audijeva. značko dol dat pa tist mau stajlat da neb blo lukne pa bi blo čist ql
Župa je napisal/-a:Klausz je napisal/-a:Tocn tko, Skoda je pac koncern WV in majo njeni motorji iste hibe, kar pomen (pri motorju 1,9 TDI 90KM):
- sla turbina pri cca 50 kkm
- ze trikrat sou regulator pretoka zraka
To je to...
to je pa čudn da je šla turbina
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov